Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egy nagyon hasznos Windows 10 szolgáltatás

A Windows 10 operációs rendszer konfigurációs lehetőségei rendkívül szerteágazóak, a több mint ötéves szoftverben már egyre több beállítást lehet elvégezni a Gépházban, de még mindig egy rakás művelet érhető el régi típusú párbeszédablakokban.

A Bakáts tér neve egy hiba, de azért megtartottuk

Névadóját kicsit máshogy hívták, a 15. században élt és majdnem pápa lett: szabad a gazda?

Trump: tömeges csalás volt, de ha az elektorok Bident választják, átadja a Fehér Házat

Tömeges csalás volt a választásokon, de ha az elektori testület Joe Biden demokrata párti jelöltet választja, akkor ő átadja a Fehér Házat - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök csütörtökön este azon a videokonferencián, amelyen az amerikai katonákat köszöntötte hálaadás napja alkalmából.

Az orvosok feladatait is átrendezné a Házi Gyermekorvosok Egyesületének új elnöke

A gyermek-alapellátás megerősítését, a házi gyermekorvosok szakmai és anyagi megbecsülésének növelését, valamint az utánpótlás biztosítását tartja legfontosabb feladatainak a Házi Gyermekorvosok Egyesületének (HGYE) új elnöke.

Holtan találtak egy asszonyt Hegymegen

A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Egyre bíznak a hazai síszezonban, ami osztrák mintát követ

Naponta tájékozódnak az európai síparadicsomok helyzetéről és pontosan tudják, mit kell tenni, ha itthon is eljön a nyitási ideje.

Trump szerint ugyan tömeges csalás volt a választáson, de átadná a Fehér Házat Bidennek

Az elnök szerint ha az elektorok megválasztják Joe Bident, nem tehet mást. Átadja a Fehér Házat Donald Trump, ha az elektori testület is megválasztja Joe Bident – jelentette be az elnök egy csütörtöki videokonferencián, amiben az amerikai katonákat köszöntötte hálaadás napja alkalmából.  “Ön is tudja, hogy így fogok tenni” – mondta az erre…

Torokgyulladás helyett őrült táncot is okozhat egy baktériumcsoport

Origo
-
 Ma 07:11Tudomány

A vitustánc ismétlődő, rövid, rángó, táncszerű, nem irányított, uralhatatlan mozgások sorozata.

Felborult egy kisteherautó Pilisvörösvár és Pilisszántó között

A tűzoltók áramtalanították a járművet. Az oldalára borult egy kisteherautó a Pilisvörösvár és Pilisszántó közötti úton. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és pilisvörösvári önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani. (Katasztrófavédelem)

Szerbiában egy héten belül kiegyenesedhet a járványgörbe szakértők szerint

Az intézkedések hatása 10-12 napon belül érzékelhető, az új korlátozások pedig e hét elejétől érvényesek.

Eljárás indul egy iráni diplomata ellen Belgiumban egy bombaügy miatt

Egy iráni diplomata és egy belga házaspár ellen indul eljárás pénteken Belgiumban egy állítólagos bombával összefüggésben, amelyet egy száműzött iráni ellenzéki csoport által Franciaországban tartott tüntetés megzavarásra akartak használni – írja a BBC. A belga rendőrség szerint még 2018. június 28-án két iráni származású belga…

Pókember egyik legádázabb ellensége is visszatér az új filmben?

Promotions
-
 Ma 07:07Film

Peter Parker egyszer már legyőzte őt, de akkor sem volt könnyű.

Az egyezség, vagyis a magyar vádalku

Az egyezség tartalmát tekintve a felek akár az összes, de lehetőség van arra is, hogy csak egyes bűncselekmények tekintetében egyezzenek meg.