Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 304 hír

Itt az utolsó lehetőség, hogy beszerezd a PS Plus májusi ingyenes játékait

Liner
-
  Ma 20:23 Infotech

Már egy napig lesz elérhető a PlayStation Plus 2020 májusi ingyenes ajánlata, amelynek kereteiben kettő fantasztikus szimulációs játéknak lehetünk a tulajdonosai: a Cities: Skylines és a Farming Simulator 19 nevű játékoknak.

Hatalmas foltok vannak a pusztító csillagok felszínén

Origo
-
  Ma 17:02 Tudomány

A napkitöréseknél milliószor nagyobb energiájú robbanásokat produkálnak.

Ezt ígérik a csillagok a hétre

Cafeblog
-
  Ma 17:00 Blog

A Nap és a Mars konfliktusba kerül a héten könnyen elfogyhat a türelem felmegy a pumpa beindul az agresszió Másik arca lehet hogy...

Kitáncolták a májusfát Eleken

Beol
-
  Ma 15:35 Belföld

A hagyomány szerint, ahol április végén májusfát állítottak, úgy ott, május végén ki is döntötték azt.

Közösségi összefogással megújult a nagymágocsi Turul-szobor

Vásárhely24
-
  Ma 12:01 Belföld

A Trianon 100 évfordulóra egy baráti társaság vállalta, hogy felújítja a 2015-ben készült emlékművet.

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban

Javult a kínai feldolgozóipar teljesítménye májusban – derült ki a Caixin Insight Group kínai kutatóintézet és az IHS Markit londoni székhelyű pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató közös felméréséből. A kis- és középvállalatokra összpontosító Caixin/Markit felmérés hétfőn közzétett adatai szerint a kínai feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index (BMI)

Szavazz: szerinted melyik volt május legjobb játéka?

GameStar
-
  Ma 10:43 Gaming

Kétségtelenül nem 2020 májusa lett az év legizgalmasabb hónapja játékmegjelenések szempontjából, de azért így is lehetett találni szórakoztató címeket.

Ez történt a kertben májusban

Cafeblog
-
  Ma 10:00 Blog

Ahogy terveztem igyekszem tartani magam a hó végi helyzetjelentésekhez Időközben a korlátozások enyhültek de ettől függetlenül vagy éppenséggel

13 baleset május utolsó napjának mérlege Budapesten

a balesetekben egy ember súlyosan, egy könnyebben sérült meg. A Budapesti Rendőr-főkapitányság területén az elmúlt 24 órában a rendőrök 13 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A balesetekben egy ember könnyebben, egy ember súlyosan sérült meg – olvasható a BRFK közleményében. Fotó: BRFK Az egyik baleset…

Gyümölcsszüret májusban és júniusban

Édenkert
-
  Ma 07:39 Otthon

Május-június hónapokban már több gyümölcsfaj termését szüretelhetjük. A betakarításkor azonban nagyon sok tényezőre oda kell figyelnünk. Ismerkedjünk meg ezekkel!

Gyereknap is megyenapozz velünk! (Virtuális megyenapok 2020. május 24 – június 4.)

Erdély Ma
-
  Ma 06:17 Határtalan

A színes kínálattal készültünk – mesék, gyerekszínházi előadások, papírszínház, bábelőadás és vers. A népi gyerekdalok és gyerekjátékok kiemelt szerepet kapnak. Június 1., hétfő Időrendi sorrendben 9.00 – Mesék gyereknapra – könyvtárosok felolvasásában 10.00 – Verspercek 10.30 – A kőleves – papírszínház 11.00 – Diófácska…

Ezek voltak a május legizgalmasabb új sörei

BeerPorn
-
  Ma 06:09 Életmód

Öt fantasztikus sör, amelyek májusban jelentek meg. Van közöttük két nemzetközi kollab és egy olyan típus, amit eddig senki nem csinált még itthon. Évek óta megbízhatóan érkező, klasszikus májusi sör is bekerült a sorba, no meg egy egészen új próbálkozás, egy hazy láger is.

Varga Judit: a májusi eső aranyat ér, még gyereknapon is

Beol
-
  Tegnap 20:07 Életmód

Piacon töltötte a borongós vasárnapot az igazságügyi miniszter.

Kocsma, túra, hegedű: itt a májusi Fasza dolgok!

Azonnali
-
  Tegnap 19:34 Vélemény

Az Azonnali mindenajánlója végre kicsit kinyílhat a világra, és az otthon fogyasztható termékek mellett már kicsit azt is javasolhatjuk, hogy menj ki a lakásból, és nézd meg, mit csinál a többi ember!

Megdolgoztatta a jégkármentesítő rendszert az utolsó májusi hétvége

Az agrárkamara adatai szerint nem volt olyan nap, hogy ne kellett volna elindítani a talajgenerátorokat az országban. A fokozott védekezésnek köszönhetően csupán kisebb, kárt nem okozó jégszemek hullottak a földekre.