Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ha unalmas az F1-es pálya: Raikkönen az Alfával egy havas ralipályán

Formula
-
 Ma 12:57Sport

Jó, ez csak az Assetto Corsában lehetséges, de megmutatjuk, hogy ott milyen lenne!

Tűz keletkezett egy ólban Kulcson

Kigyulladt egy faszerkezetű disznóól, valamint a benne tárolt szalma Kulcson, a Deák Ferenc utcában. A tűzesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz lakóházat nem érintett.

Csősz Bogi spórolósnak tartja magát - Közben egy vásárlás 3 millió forintnál kezdődik nála

Femina
-
 Ma 12:50Bulvár

Csősz Bogi ma már bármit megengedhet magának, mégis azt állítja, nézi az árakat.

Egy egyszerű trükkel mesés hatása lesz minden műfenyőnek

A műfenyő beállítása sem egyszerű feladat, hiszen sokáig el lehet bajlódni azzal, hogy tökéletesek legyenek az ágak. Ám ezzel az apró trükkel szinte egy pillanat alatt mesés fát varázsolhatsz.

Magyar Bálint szerint egy bűnszervezeti egység irányítja az országot

A Project Syndicate véleményoldal nem jelentette meg Orbán Viktor cikkét, amelyben Soros Györgynek próbált válaszolni, valószínűleg „Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak” címmel, legalábbis így közölte itthon. A független nemzetközi szerkesztőség indoklása a közlés megtagadásáról viszonylag rövid és könnyen érthető volt:…

Peter Dinklage mérgező szuperhőst alakít egy remake-ben

Peter Dinklage szuperhőst alakít a The Toxic Avenger (toxikus bosszúálló) remake-jében – írta meg a Variety.com.

Egyszerűsödnek a közbeszerzés szabályai

A közbeszerzési eljárások gyorsítását, egyszerűsítését szolgálja a közbeszerzési törvény keddi módosítása, amelyet 114 igen szavazattal, 11 nem szavazat és 45 tartózkodás mellett fogadott el a törvényhozás.

7 karakter, aki csak a színészek miatt vált fontossá egy sorozatban

Ezek a színészek annyira zseniálisan alakították az eredetileg aprónak szánt szerepüket, hogy végül megkerülhetetlen részeivé váltak a sorozatnak.

Hvg: A kormány bevándorlásellenessége miatt hiúsult meg egy nagy afrikai üzlet

Telex
-
 Ma 12:42Gazdaság

A külügy “időpont-egyeztetési problémákkal” magyarázta Orbán afrikai útjának elmaradását, de a lap forrásai szerint valójában politikai okai voltak annak, hogy kikosarazták Magyarországot.

Kilencen sérültek meg az elmúlt egy hét során Baranya útjain

Az elmúlt héten az előző év hasonló időszakához képest öttel kevesebb személyi sérüléses baleset történt a megyében. Baranya közútjain az elmúlt héten összesen kilencen sérültek meg közúti közlekedési balesetben. Az előző év hasonló időszakához képest öttel csökkent a sérüléses balesetek száma, összesen 25 közlekedési baleset történt,…

35 milliárddal többet fizet az állam egy projektért Mészároséknak

Eredetileg 70 milliárd forintba került volna egy Észak-Magyarországon végzett víz és szennyvíz beruházási projekt, de a pótmunkák miatt meg kellett emelni az árat.

Beauvoir eddig publikálatlan regényében egy életre-halálra szóló barátság történetét meséli el

1954-ben Simone de Beauvoir írt egy önéletrajzi ihletésű regényt, amely életében sosem látott napvilágot. A kéziratot, amely egy életre-halálra szóló barátság megrázó és intim története, több mint fél évszázaddal később a nevelt lánya adta közre.