Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

5 indok, amiért a férfi nem akarja az intim együttlétet

Mirage
-
  Ma 21:54 Életmód

Vajon mi a legfőbb oka, ha egy fiatalabb férfi nem akar összebújni a párjával? Vajon mi az oka, ha a párod nem kívánja a szexet?

Egy évig még biztosan nem térhetnek haza a szekszárdi házrobbanás károsultjai

ATV
-
  Ma 21:44 Baleset-bűnügy

Eddig majdnem 70 millió Forintot fizettek ki a biztosítók a szekszárdi gázrobbanás károsultjainak. Úgy tudjuk, egy gázkonvektor robbanása okozta - több mint egy hónappal ezelőtt - az épület nagy részében keletkezett kárt.

Már évi 107 kiló csomagolást dob ki egy német

HVG
-
  Ma 21:44 Életmód

A szövetségi környezetvédelmi hivatal (UBA) hétfőn megjelent kimutatása szerint sokszor indokolatlanul "anyagintenzív" a termékek csomagolása.

Az X-Faktor fiatal énekese tudja: „Az igazi gyémánt is csak egy teljes csiszolás után ragyog igazán fényesen és hibátlan…

Blikk
-
  Ma 21:34 Bulvár

Az első élő show-beli produkciója ugyan nem sikerült tökéletesen, sőt, ByeAlex fiatal mentoráltja, Vanek Andor azt is pontosan tudja, hogy van hova fejlődnie, de emelt fővel készül az X-Faktor következő adására.

Elhunyt a megyei labdarúgás egyik ikonikus alakja

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Csende Sándor, az MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Versenybizottságának elnöke.

Youtube videó miatt kap halálos fenyegetéseket egy meleg orosz férfi

Humen
-
  Ma 21:29 Életmód

Oroszországban egy meleg férfinak halálos fenyegetésekkel és rendőrségi eljárásokkal kell szembenéznie, amiért részt vett egy youtube csatorna videó sorozatában, ahol gyerekek kérdezték őt szexuális orientációjáról. A huszonegy éves Maxim Pankratov a Real Talk videó sorozat egyik vendége volt, ahol gyerekek öltötték magukra az…

Egyelőre titokban maradnak Trump adóbevallásai

HVG
-
  Ma 21:29 Gazdaság

Az amerikai legfelsőbb bíróság átmeneti időre meggátolja Donald Trump amerikai elnök adóbevallásainak kiadását a képviselőháznak - jelentette be a döntést hétfőn John Roberts, az alkotmánybíróság szerepét ellátó szövetségi bíróság elnöke.

Hugh Laurie kissé zilált űrhajókapitányt alakít egy új sorozatban

A címe Avenue 5, az alkotója pedig az az Armando Ianucci, akinek a The Thick of It és a Veep (Az alelnök) című sorozatokat is köszönhetjük, és aki most egy űrturizmussal foglalkozó cégnek mutat görbe tükröt, azaz minden utazási irodának? Egyelőre tényleg nem tudni semmit a januárban az Hbo-ra érkező, 2017 óta fejlesztett sorozatról, csak…

Parkoló autónak ütközött egy gépkocsi Szegeden

A vétkes jármű oldalára borult az ütközés után. Parkoló autónak ütközött egy másik gépkocsi Szegeden, a Kecskeméti utcában. Az ütközést követően a balesetet okozó jármű az oldalára borult, vezetője a szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig ki tudott szállni. Az egységek a helyszínelést követően kerekeire állítják, majd áramtalanítják az autót.

Verekedésre felbujtással, zaklatással vádoltak meg egy testnevelőt, elküldte az iskola

Az egyik érintett gyerek anyja szerint a testnevelőtanár arra szólította fel a többi diákot, hogy "rendezzék le" a fiát.

Egy szál semmiben fotózkodott az Aranyélet bájos szereplője

Joy
-
  Ma 21:22 Bulvár

Ahogy Miklósi Mirától, Döbrösi Laura színésznőtől sem áll távol az extrém helyzetek bevállalása - pláne, ha jó ügy érdekében történik!

Mostantól egy maharadzsa palotáját is kivetetjük – Különleges indiai Airbnb

Life
-
  Ma 21:20 Életmód

Mostantól egy maharadzsa palotáját is kivetetjük – Különleges indiai Airbnb

Nem esett messze az a bizonyos alma: Beyoncé kislánya még csak 7 éves, de máris bezsebelt egy zenei díjat

Blikk
-
  Ma 21:20 Külföld

November 17-én tartották a BET csatorna fekete közönségére fókuszáló Soul Train díjátadót, ahol Beyoncé és férje, Jay-Z, valamint kislányuk, Blue Ivy is részt vett.

Atlétikai vb: teljes egyetértésről írt a MASZ

A Magyar Atlétikai Szövetség előremutatónak értékelte a hétfői megbeszélést Karácsony Gergellyel.