Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 35 hír

Minőségi és biztonságos élelmiszerek

Az intézetet a legmodernebb laboratóriumi berendezésekkel szerelték fel. Az idén folyadék- és gázkromatográfiai készülékkel bővítették a laboratóriumot, amely segítségével emberi és állati táplálékban jelenlévő mikrotoxinok, illóolajok és egyéb elemek szintjét tudják meghatározni. A gép beszerzését a Tartományi Felsőoktatási és Tudományos…

Borzasztó állapotok: mutatjuk, mely települések levegője vált veszélyessé, egészségtelenné

Tegnap Putnokon veszélyes, Ajkán Kazincbarcikán, Miskolcon, Nyíregyházán, Sajószentpéteren, Salgótarjánban egészségtelen volt a levegő minősége a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés értékelése alapján.

Nagy változás jöhet az élelmiszerek címkézésében

Az Európai Bizottság rendeletmódosítással segítené a vásárlókat, hogy egészségesebb élelmiszereket fogyasszanak és csökkentsék a pazarlást.

Az európaiak a családok támogatása mellett teszik le a voksot

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 13:06Belföld

A kormány figyelembe veszi a magyarok igényét, akik a demográfiai problémákra nem a tömeges migrációt tartják megoldásnak.

Bárándy Péter: olyan átláthatatlanná teszik a szabályozást, hogy a jogászok sem igazodnak el benne!

A törvényhozás ad hoc jellege kapcsán Bárándy Péter volt igazságügyminiszter kijelentette, régen azt gondolták, a legrosszabb törvényalkotás a névre szóló. Most szerinte még sokkal rosszabb a helyzet: olyan átláthatatlanná teszik a szabályozást, hogy a jogászok sem igazodnak el benne.

Több mint három százalékkal nőtt az élelmiszerek ára

Index
-
 Tegnap 09:38Gazdaság

A szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára is jelentős mértékben emelkedett.

Melyek a leghatásosabb spermagyorsító élelmiszerek?

Egy spanyol tanulmány szerint az antioxidánsok jelentős szerepet játszanak a spermaminőség alakulásában. A tanulmány eredményei szerint “a jó spermaminőséggel rendelkező férfiak több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottak (több vitamint, folsavat és rostot, és kevesebb fehérjét és zsírt), mint az alacsony spermaminőséggel rendelkező…

Ezt teszik a boldog párok lefekvés előtt

Bien
-
 21.01.18 14:31Életmód

A Bright Side magazin szakértők és pszichológusok segítségével összegyűjtött néhány hasznos praktikát, amikre szerintük minden boldog pár sort kerít lefekvés előtt.

Deutsch Tamás: "Gyurcsányék Kínában készült ruhákba bújva, Kínában készült élelmiszereket majszolva ijesztgetik az …

Deutsch Tamás vasárnapi Facebook-bejegyzésében arra próbált utalni, hogy a DK elnöke jobban tenné, ha több bizalommal lenne a kínai vakcina iránt. Gyurcsányék Kínában készült élelmiszereket majszolva, Kínában készült gyógyszereket fogyasztva ijesztgetik az embereket a Kínában készült vakcinával, a riogató bejegyzéseiket Kínában készült…

Kupakokat gyűjtő szívet helyeztek ki a Csongrád-Csanád megyei Üllésen

Magyar Nemzet
-
 21.01.17 13:21Belföld

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesület Üllési Csoportjának tagjai négy éve gyűjtik a kupakokat, amiben a lakosság is aktívan részt vesz.

Szintet léptek a földönkívüli élelmiszerek: hihetetlen, mit hoztak haza az űrhajósok

Kedden mondott búcsút a Nemzetközi Ûrállomás annak a 12 palack francia bordeaux-i bornak és több száz szőlővesszőnek, amelyek egy tudományos kísérletben egy évet töltöttek a Föld körül keringve. A SpaceX Dragon szállítókapszulája szerda éjjel épségben visszatért a Földre.

Pálmai Anna a lüktető szívét is megmutatja

BorsOnline
-
 21.01.17 08:00Színes

Ismét összegyűjtöttük a hét legjobb mondásait.

Ugrásszerűen nőtt a növényi eredetű élelmiszerek eladása

Egy friss felmérés szerint január első hetében 50 százalékkal több növényi eredetű élelmiszert vásároltak a fogyasztók az Egyesült Királyságban, mint a tavalyi esztendő ugyanezen időszakában. A növekedés hátterében két fő ok áll. Lássuk, mik ezek.