Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Innen másznak majd elő a járvány utáni új sztárok

Bitport
-
  Ma 15:12 Infotech

A veszélyhelyzet sok vállalkozást sodort nehéz helyzetbe, de a megváltozó igények és felhasználói szokások néhány technológiai területen komoly lehetőségeket jelentenek.

Szél Bernadett: „Jön a rabszolgatörvény 2.0”

A képviselőnő szerint brutálisabb lesz, mint az első törvény volt, a kormány egy salátatörvényben rejtette el a változtatásokat.

Hamarosan indulnak a Vándortáborok - még le lehet csapni az utolsó helyekre!

Szigorú óvintézkedés mellett indulnak el június 16-án a Vándortáborok, melyek ezúttal is életre szóló élményeket kínálnak a gyermekeknek, akik gyalogszerrel, kerékpáron ülve, illetve evezve is részt vehetnek az adott alkalmakon.

Baj lehet abból, ha gyorsan fogyunk

Cafeblog
-
  Ma 15:00 Blog

Óriási téveszme hogy a gyors fogyás mindig káros máris kifejtem hogy ez melyik fajtájára igaz konkrétan Néha jó gyorsan fogyni és jó dolog

Idős bácsit ütött le, majd rabolt ki egy férfi Esztergomban

A gyanú szerint a 22 éves békési lakos egy idős férfit megütött, majd a földön fekvő sértettől a táskáját az értékeivel együtt elvette – közölte a rendőrség..

Otherworld címmel jön magyarul az Így jártam anyátokkal sztárjának a Young Adult regénye

Sorok között
-
  Ma 14:49 Könyv

Jason Segel a hazai nézők előtt sem ismeretlen, az Így jártam anyátokkal és számos komédia filmben bizonyított már. Segel most íróként próbál a babérokra törni. Az Otherworld – Játssz az életedért című regény 2020. szeptember 30-án érkezik magyarul a Dream Válogatás soraiban, egy YA sci-fi kötetre lehet készülni, Segel írótársa…

Animált videó mutatja meg milyen lehet a Halálos Iramban 99. része

Vezess
-
  Ma 14:49 Autó-motor

Ahogy haladunk előre az időben egyre biztosabb, hogy a Halálos Iramban név alatt futó mozifolyam sosem ér véget. Ez a kisfilm pedig eljátszott a gondolattal, milyen lehetne a 99. rész.

Jön a meteor az F1 dinoszauruszaiért

Index
-
  Ma 14:49 Forma1

A koronavírus-járvány felgyorsította az eddig inkább csak ellenzett folyamatot a Forma-1-en belül, ami a csapatok közötti erőviszonyok kiegyenlítését célozza. Azért az utolsóból így sem lesz rögtön első, de a hatalmas méretűre nőtt topcsapatok drasztikus átalakításra készülhetnek.

Egy házasságban nem lehet opció a válás!

She
-
  Ma 14:48 Életmód

Nem kérhetsz nászajándékba EXIT feliratú táblát - vész esetére...

Megférnek majd egymás mellett a vallásos és szekuláris izraeliek?

Neokohn
-
  Ma 14:47 Külföld

Már a koronavírus-járvány előtt is "kölcsönös gyanakvás" jellemezte a két közösség kapcsolatát, erre keres megoldást a Times of Israel bloggere.

Halálra éheztették gyermeküket, majd a kertjükben temették el (18+)

Life
-
  Ma 14:45 Szex

Halálra éheztették gyermeküket, majd a kertjükben temették el (18+)

Újra megnyílik a szlovén-magyar határ, korlátozások nélkül lehet átkelni rajta

Korlátozások nélkül utazhatnak a szlovénok és magyarok mostantól egymás országaiba.

Már a heti hulladékégetés is lehet menő

Vezess
-
  Ma 14:32 Életmód

A kerti, és egyéb hulladékok égetésére is van már stílusos célszerszám, ha a 200 literes olajoshordót kiröhögik a haverok.