Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb információk szivárogtak ki a megfizethető árú kínai csúcsmobilról

Liner
-
 Ma 00:18Infotech

A Vivo a Zeiss-szel együtt egy vadonatúj kamera kifejlesztésébe kezdett, amit az új X60-as szérián mutathatnak be először.

A Wizz Air Abu Dhabi elindítja járatait az Egyesült Arab Emírségekben

A Wizz Air Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségek új légitársasága a 2021. január 15-étől induló athéni járata után újabb úti céllal bővül: Abu-Dzabiból hamarosan Tel-Aviv is elérhető lesz. Az izraeli főváros és Abu-Dzabi közvetlen összekötése új lehetőséget nyit meg az utazni vágyóknak, friss lendületet adva Abu-Dzabi turisztikai szektorának. Jegye

Visszahívja a Belkin a meggyulladó vagy áramütést okozó vezeték nélküli töltőjét

Hivatalos közleményt adott ki a Belkin, amiben arról tájékoztatja az embereket, hogy a Wiz003 vezeték nélküli töltő veszélyes lehet, így azonnali hatállyal felfüggeszti az érintett termékek értékesítését.

Folytatódhat az Északi Áramlat-2 építése

Engedélyezte a német szövetségi hajózási és vízrajzi hivatal (BSH), hogy azonnal folytassák az Északi Áramlat-2 gázvezeték építését Németország felségvizein - adta hírül az MTI.

Befejezéséhez közelít az Északi Áramlat-2 gázvezeték

Folytatódhatnak az Északi Áramlat-2 csőfektetési munkálatai Németország felségvizein.

Folytatódhatnak az Északi Áramlat-2 csőfektetési munkálatai Németország felségvizein

ma.hu
-
 Tegnap 21:03Gazdaság

A már csaknem teljesen elkészült Északi Áramlat-2 egy 9,5 milliárd eurós projekt.

Célegyenesbe ért az Északi Áramlat-2

Engedélyezte a német szövetségi hajózási és vízrajzi hivatal (BSH), hogy azonnal folytassák az Északi Áramlat-2 gázvezeték építését Németország felségvizein. A hivatal pénteken nyilvánosságra hozott döntését még megfellebbezhetik például környezetvédelmi csoportok.  A korábbi engedély alapján a csőfektetési munkálatok csak május…

Az Európai Bizottság nem tárgyal a kínai vakcináról

Stefan De Keersmaecker kiemelte: uniós engedély nélküli oltóanyag forgalomba hozataláért az azt alkalmazó tagállam viseli a felelősséget.

Uniós szóvivő: az Európai Bizottság nincs kapcsolatban a kínai oltóanyag-fejlesztővel

Az Európai Unió oltási stratégiáját a minőségi vakcinák beszerzésére helyezezi.

Váratlanul lemondott annak a kínai gyógyszercégnek a vezérkara, amelytől Orbánék vakcinát vennének

Kedden váratlanul lemondott Li Zhiming, a Sinopharm nevű, állami tulajdonban lévő kínai gyógyszergyár igazgatósági elnöke, illetve Li Hui, a cégcsoport igazgatója, egyben az ellenőrzési részleg feje – írja a CNBC. Mindkét topmenedzser “személyes okokra” hivatkozott, a valós okokról egyelőre nem tudni. A céget a hongkongi tőzsdére vezették be,…

Mutatjuk az év legjobb befektetéseit 1. – arany, ingatlan, szuper-állampapír, vagy részvény?

KKV Magazin
-
 Tegnap 20:24Gazdaság

Nemcsak az életünk változott meg a koronavírus hatására gyökeresen, hanem a befektetési környezet is. Hihetetlen zuhanások, majd meredek emelkedések jellemezték a tőzsdéket, volt részvény, aminek megtízszereződött az értéke, de legendás évet produkált az arany is, a bitcoin ára pedig gyakorlatilag az űrbe lőtt ki. Mindeközben az…

Gyanús, ahogy Orbán erőlteti a kínai vakcinát

Klubrádió
-
 Tegnap 20:22Vélemény

A gyártók nem kérték az Európai Gyógyszerügynökségtől a kínai vakcinák engedélyezését. Orbán keresztül akarja vinni a magyar hatóságon az eljárást. Miért?

Kiderült, hogy meddig lehetünk védettek, ha a kínai vakcinát választjuk

Liner
-
 Tegnap 20:18Külföld

A kínai CNBG által fejlesztett vakcinák legalább hat hónapig nyújtanak védelmet a koronavírus ellen, de az állami Xinhua hírügynökség szerint a gyártó jelenleg vár, hogy kiderüljön, meghosszabbítható-e ez nyolc hónapra.

A németek fölényes győzelmet arattak

Sport365
-
 Tegnap 20:10Kézilabda

Uruguay kikapott a magyarok csoportjában.

Koronavírus: megszólalt az Európai Bizottság a kínai oltóanyaggal kapcsolatban

Az Európai Bizottságnak nincs tudomása arról, bármiféle kapcsolat lenne az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és a koronavírus elleni vakcina kínai fejlesztője között, továbbá az Európai Bizottság sem áll kapcsolatban a kínai oltóanyag-fejlesztővel - közölte Stefan De Keersmaecker, az Európai Bizottság illetékes szóvivője pénteken az MTI szerint.