Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Ordasi szüret, hagyományőrző felvonulással és szüreti bállal – Szép példa a településközi összefogásra

Kalohírek
-
  Ma 10:25 Megyei

A legszebb az benne, hogy nem a települések választott testületi állnak az együttműködés mögött, hanem a falvak hagyományőrző népe állt az ordasiak mellé, hogy méltóképp ünnepeljék a szőlő betakarításának időszakát.

Összefogás a fenntartható fejlődésért: ezt dobja Magyarország a közösbe

Nemzetközi összefogásra van szükség a fenntartható fejlődési célok eléréséhez - hangsúlyozta Szinay Attila közigazgatásért felelős államtitkár a Zöldgazdasági Világszervezet (WGEO) által szervezett magas szintű konferencián az Egyesült Arab Emírségekben.

Reményt, de nem megoldást adott az ellenzéki összefogás

444
-
  Tegnap 15:44 Belföld

Kiderült, hogy teljes ellenzéki együttműködéssel le lehet győzni, meg lehet szorongatni a Fideszt. Ám ettől még nagyon nehéz lesz 2022-ig fenntartani és újra kötni a mostani szövetséget, és a Fidesz mindent megtesz majd, hogy ez ne sikerüljön. A bizalmatlanság már most, az új pozíciók elosztásakor problémákat okoz.

Egy nap az utánpótlásért

Wtf Taekwondo
-
  Tegnap 15:21 Sport

Elismert szakemberek előadásaival rendez konferenciát – immár kilencedszer – az Utanpotlassport.hu a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével, a Decathlon támogatásával november 28-án a Lurdy Ház Rendezvényközpontjának 6-os termében. Az utánpótlás-nevelés legsikeresebb, rendre teltházas rendezvényeinek…

A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Az ország szomszédjait be kell vonni a közös munkába – mondta Magyar Levente államtitkár.

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Az államtitkár szerint az együttműködésbe mindenképpen fontos bevonni a szomszédos országokat is.

Összefogással csökkentenék rezsiköltségeiket a székelyföldi vállalkozások

Maszol
-
  Tegnap 12:21 Határtalan

Olcsóbb elektromos áramhoz jutnának a térség vállalkozói

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

A magyar nemzet nem lehet sikeres összefogás nélkül, az ország szomszédjait be kell vonni a közös munkába – mondta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a Kárpát-medencei gazdasági konferenciát és kiállítást megnyitó beszédében hétfőn Budapesten.

Magyar Levente: A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

„Tehetünk bármit, ha nincs Szerbiával, Szlovákiával, Romániával és a többi szomszédos állammal valódi együttműködés” – tette hozzá az államtitkár.

A magyar nemzet összefogással lehet sikeres

Az ország jó úton halad, hogy ledolgozza elmaradását – hangsúlyozta Magyar Levente.

Tóth Vera: összefogással mindent el lehet érni

Propeller
-
  19.10.20 16:35 Bulvár

Tóth Vera csütörtöki szegedi koncertet a zsinagógában a jazz, blues, pop és a fekete zene jellemezte. Mindig hitt abban, hogy a zenei hidak építése elengedhetetlen különböző stílusok képviselői között. Fotó: Tóth Vera / Facebook Mindezeket pedig egyedi hangszerelésben hallhattuk. Színpadra a húszéves Budapest Jazz Orchestrával, az Ivan &…

Összefogás szükséges a vízválság megakadályozására!

National Geographic
-
  19.10.20 13:56 Tudomány

Víz nélkül nincs élet, a vízválság megakadályozására összefogás szükséges, közösen meg lehet csinálni – mondták a Budapesti Víz Világtalálkozón tartott kerekasztal-beszélgetés résztvevői.

Komplex gyakorlat a hármashatáron - Összefogás 2019

Nyugat
-
  19.10.20 06:51 Megyei

Kétszázötven fő, három ország.

Tegyünk együtt az utánpótlásért, és fedezzük fel a jövő sztárjait!

Keresztlabda
-
  19.10.19 18:48 Foci

Kérhetek 3 percet, hogy végig olvasd? Igyekszem rövidre fogni. Ma Magyarországon nehéz érvényesülni, ha csak tehetséged van. Mi ezen szeretnénk változtatni. Szeretnénk, ha lenne esélyük a tehetségeknek, ahol nem a pénztárca, a kapcsolatok számítanak, hanem csak a labdával való barátság. Te is focista akartál lenni? Biztos. Ahogy én is, ez volt…

Összefogás jellemzi a húsmarhaágazatot

Agrotrend
-
  19.10.19 11:04 Állatvilág

Sikeres volt a húsmarhatenyésztési tanácskozás Keszthelyen, amelyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával, a Georgikon Kar és a MÁSz közreműködésével szerveztek.