Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Liget Budapest: elkészült a botanikus kert, egy újabb kutyás élménypark és a két kilométeres futókör

SzMo
-
 Ma 17:33Belföld

Ezzel a parkfejlesztés során eddig több mint 150 ezer négyzetméter zöldfelület újult meg.

Budapest Bägel – Buda: A kézműves mikropékség

Metropol
-
 Ma 17:30Recept

Ha egy jó kecskesajtos - céklás, vagy a tél és a karácsony közeledtével egy különleges fahéjas bagelre vágyunk, a Margit körúton beszerezhetjük.

Egy budapesti japán éttermet is be kellett záratnia a rendőrségnek

A rendőrök továbbra is szigorú ellenőrzéseket hajtanak végre országszerte, hogy többek között azokat a vendéglátóhelyeket is kiszűrjék, ahol nem tartják be a szabályokat. Ezek az egységek általában ideiglenes bezárást kapnak.

Utolsó útjára kísérték Benkő Lászlót

Képriportunk az Omega együttes legendás sztárjának temetéséről.

Tyson Fury nem akar az év sportolója lenni

24.hu
-
 Ma 17:03Sport

Az ökölvívó külön szólt a BBC-nek, hogy vegyék őt ki a jelöltek közül.

2020 október: megtriplázódott az eladott hálózatról tölthető autók száma

Októberben egyébként majdnem rekordot döntöttek a PHEV modellek eladási számok tekintetében, csak kicsivel maradtak el a szeptemberi számoktól.

Ezek voltak 2020 legnépszerűbb zenéi

ContextUs
-
 Ma 17:00Zene

A rap, a hiphop és a pop továbbra is élen.

Jazznap.hu: online koncertek magyar helyszíneken

Öt budapesti, valamint egy felvidéki helyszínen rendeznek online koncerteket a Jazznap.hu-n magyar eseményein december 3-tól 5-ig.

Arcok 1956-ból – Veréb László

Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 23-tól hétköznaponként egy-egy portréval tiszteleg harminc hős és mártír emléke előtt.

Már kapható az Autó-Motor 2020/24-es száma!

Kipróbáltuk a Volkswagen újdonságait és a Ford forró Pumáját, teszten a 300 lóerős, zöld rendszámos Opel Grandland X, és a formabontó Mazda villanyautó, az MX-30. Összehasonlítottuk az Isuzu dízel- és villanymotoros városi autóbuszát, beszámolunk a magyar közlekedési infrastruktúra digitalizációjáról. Ez, és még sok minden más az új…

Újabb sportágban van jelen a Jogging

Baon
-
 Ma 16:48Sport

Az elmúlt időszakban egyre jobb eredményeket érnek el a kiskunfélegyházi fiatal teniszezők. Nyertek országos bajnokságot, és egyéniben is a legjobbak között vannak.

Nevet vált a Magyar Villamos Művek

Új, egységes márkanévvel - MVM Energetia - folytatja tevékenységét az MVM cégcsoport január 1-jétől; az NKM-vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy a csoporthoz tartoznak - közölte az állami vállalat az MTI-vel.

Átadná az államnak a Haladás Sportkomplexumot a szombathelyi önkormányzat

Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője és Nemény András polgármester ma délután a városházán tartott közös sajtótájékoztatót, ahol bejelentették, az önkormányzat kezdeményezné: a Haladás Sportkomplexumot állami tulajdonba adnák át.

Uniqa sikerek: Kiemelkedő volt a 2020-as év, jövőre új növekedési stratégia indul

„Uniqa 3.0 – Seeding the Future” néven hirdette ki legújabb növekedési programját az Uniqa Group, ami a következő 5 év célkitűzéseit és stratégiáját foglalja magába. Bizakodásra ad okot, hogy a Covid-19 okozta válság ellenére is sikeresen zárta 2020. harmadik negyedévét az Uniqa. The post Uniqa sikerek: Kiemelkedő volt a 2020-as év,…