Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 128 hír

A kék szín tisztaságot sugall, megtisztítja a gondolatokat és gyulladáscsökkentő

Feol
-
  Ma 18:00 Otthon

A kék szín és annak árnyalatai sokunk kedvencei. Gondolatainkban gyakran összekapcsoljuk a kék színt az éggel, a vízzel, a tavak, tengerek és óceánok látványával. Ha tovább vizualizálunk, és magunk elé képzeljük ezt a látképet, már az is megnyugtatóan hat ránk.

Az ötvenes-hatvanas évek Gyulájáról írt könyvet Ambrus Lajos

Ambrus Lajos az ünnepi könyvhét alkalmából látogatott haza, Gyulára, hogy bemutassa Várostérkép című legújabb kötetét. A hivatalos bemutató előtt bepillantást engedett a könyv elkészítésének folyamatába, rámutatott a benne található képek és szövegek jelentőségére. A kötetben összesen ötven esszé kapott helyet, melyek közül mindegyik…

Hat új játékos írta alá szerződését Füzesgyarmaton

Beol
-
  Ma 14:36 Sport

Boros Tibor az NB III.-as Füzesgyarmati SK labdarúgó-csapatának szakmai koordinátora és Márkus Zsolt klubmenedzser hat játékossal írt alá a közös munkára vonatkozó megállapodást.

Túlélhetik a szúnyogok az irtást: nincs megfelelő vegyszer ellenük

Magyarországon jelenleg egy szer van engedélyezve földi és légi kémiai szúnyoggyérítésre, ezt használjuk minden alkalommal, mondta el Szabó Péter, a Szemp Air Kft. ügyvezetője. Bár több más készítmény is volt forgalomban, amelyek engedélye a hónap végén jár le, de ezek is mind ugyanazt a hatóanyagot tartalmazták, amely egyébként…

A Toyota nagyfőnöke levelet írt a versenyzőknek

Jóllehet a Szardínia Ralit szinte mindvégig dominálták és megvolt az esélyük a sorozatban harmadik egymást követő diadalra, a TOYOGA GAZOO Racing pilótája, Ott Tanak és navigátora, Martin Jarveoja az utolsó szakaszban egy kormányhiba miatt elbukták a győzelmet. Végül az ötödik helyen befutva a pontverseny még így is átvették ugyan a…

Világbajnok írt alá Manchesterben – hivatalos

Juan Mata akár még három esztendeig lehet a csapat játékosa.

Irtó szexi feketében Selena Gomez

Well and Fit
-
  Ma 04:37 Bulvár

Mellesleg igencsak előnyös ruhát választott.

Nyílt pályázatot írt ki az elnök parodizálására Zelenszkij kabaréstúdiója

Azonnali
-
  Tegnap 20:28 Vélemény

Most, hogy a Kvartal 95 alapítója maga lett Ukrajna elnöke, a stúdiónak találnia kell valakit, aki parodizálja majd Zelenszkijt. Ki tudja, akár még te is lehetsz az!

Ábel Anita ezt írta ki Facebookjára

NLC
-
  Tegnap 20:25 Bulvár

Ábel Anita is gyászolja a Szomszédok rendezőjét.

Első magyarként indul a kanizsai Lubics Szilvia az Ultra Gobi 400-on

Zaol
-
  Tegnap 18:30 Sport

Lubics Szilvia nagykanizsai ultramaratonista első magyarként vehet részt augusztusban az Ultra Gobi 400 km elnevezésű viadalon.

Manchester United: eldőlt Mata sorsa, 2021-ig írt alá

Ugyan a Barcelonával és az Atlético Madriddal is szóba hozták, mégis a maradás mellett döntött Juan Mata, a Manchester United spanyol középpályása, aki két évvel, 2021. június 30-ig meghosszabbította szerződését a klubbal.

Madonna miatt irtózott a nőktől Michael Jackson

Madonna miatt hunyt ki az érdeklődés a nők iránt Michael Jacksonból. Legalábbis ezt

Szigorítás lép életbe a parlagfű irtásával kapcsolatban

Life
-
  Tegnap 14:31 Bulvár

Akár 5 millió forint is lehet a bírság.

Megkérdeztük a katasztrófavédelemtől, mikor irtanak szúnyogot Debrecenben

Dehir
-
  Tegnap 10:54 Megyei

Debrecen – A csapadékos, párás hőség a szúnyogok melegágya. Országos az invázió, de Debrecenben eddig még nem volt központi gyérítés.