Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Először volt hőhullám az Antarktiszon

Először volt hőhullám az Antarktiszon. A kutatók aggodalmunknak adtak hangot amiatt, hogy ez a jelenség hosszú távon károsíthatja az állat- és növényvilágot, az egész ökoszisztémát. A

Vizsgálják, hogy fertőzött volt-e a rendőrökre köpködő migráns

Ripost
-
  Tegnap 22:30 Külföld

Hét hónap börtönre ítélték azt a nőt, aki egy rutinellenőrzés során teljesen kikelt magából. A rendőröket szidalmazta, majd köpködni kezdett feléjük, mondván, reméli mindannyian a koronavírusban fognak meghalni.

Mádai Viviennel fájdalmasan őszinte volt a fia

24
-
  Tegnap 20:27 Bulvár

A fenekét kritizálta.

IMF: Ha valaha szükség volt bevetni a biztonsági tartalékokat, akkor az most van!

Amennyiben a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságra adható lépéseiket vesszük figyelembe, akkor az európai országok három fontos kategóriába sorolhatóak - idézi a Pénzcentrum az IMF elemzését, amely szerint ugyan alapvetően jó helyzetben vannak az EU tagállamok, de az eurózónában magasabb a védettség.

Először volt hőhullám az Antarktiszon

A kutatók aggodalmunknak adtak hangot amiatt, hogy ez a jelenség hosszú távon károsíthatja az állat- és növényvilágot, az egész ökoszisztémát.

Soros György személyes döntése volt a Budapestnek juttatott egymillió eurós támogatás

Annak ellenére, hogy már nem vesz részt aktívan a Nyílt Táradalom Alapítvány munkájában, s annak ellenére, amit a magyar kormány művelt a személyével az elmúlt években, Soros György nem felejtette el sem a világégéseket, sem a válsághelyzeteket, amik a szülővárosát sújtották. Rendhagyó és személyes döntése volt, hogy az új vezetésű…

Először volt hőhullám az Antarktiszon

Több napon keresztül mértek szélsőségesen magas maximális és minimális hőmérsékletet az Antarktisz Casey kutatóállomásán. Január közepén 9,2 Celsius-fok is volt.

A bélapáti edző Csank János és Kiss Tibor nyomdokain jár

Heol
-
  Tegnap 19:55 Sport

Edző az edzőről, avagy ő gyakorolta rám a legnagyobb hatást. Ezzel az címmel indítjuk útjára új sorozatunkat, amelyben különböző sportágban tevékenykedő szakemberektől kérdezzük meg, kire vagy kikre tekintenek példaként.

Bon Jovi fiának a mosókonyha volt a karanténja

Koncert.hu
-
  Tegnap 19:51 Zene

Karanténba került a nem is olyan rég még Harry herceggel duettező Jon Bon Jovi egész családja, miután 17 éves fiánál jelentkeztek a koronavírus tünetei. A rocksztár és családja most saját otthonukban kényszerültek elkülönülésre Jacob betegsége miatt.

Ezer éve is durván szennyezett volt a levegő, az ólomnyomok gyilkosságra utalnak

Gleccserek őrzik a történelmet, Becket lefejezése is kiolvasható az alpesi jégből.

Vizsgálják a Jobbik telefonos kampányát

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 19:07 Belföld

Egy diabétesszel küzdő gyermek édesapja a Magyar Nemzetnek felháborodva számolt be róla, hogy beteg gyermeke szenzortelefonján is kereste őket a Jobbik elnöke.

A Maradj otthon! felhíváshoz csatlakozott Csík János és a Mezzo zenekar is

hirado.hu
-
  Tegnap 18:36 Belföld

Közös dalukkal üzennek minden embernek, hogy maradjanak otthon.

Már nem Ravasz Ábel (Most-Híd) a romaügyi kormánybiztos. Matovič szerint alkalmatlan volt

A kormány mai ülésén leváltotta pozíciójából Ravasz Ábel romaügyi kormánybiztost.   Andrea Bučková lehet az új romaügyi kormánybiztos   Utóda a roma nemzetiségű Andrea Bučková lesz, aki Ravasz elődjének, Roman Poláknak a vezetése idején már dolgozott a kormánybiztosi hivatalban.     Az új romaügyi kormánybiztos életrajza:   A…