Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A hazai koronavírus-osztályokon a kritikus állapotú betegeket szemészek, fogorvosok látják el

Portfolio
-
  Ma 22:28 Gazdaság

Kemény hangvételű levelet küldött a Magyar Orvosi Kamara Pintér Sándor belügyminiszternek, melyben azt rója fel a tárcavezetőnek, hogy a kamarát nem vonták be érdemben az egészségügyi szolgálati jogviszony végrehajtási rendeleteinek kidolgozásába. Egyúttal néhány példán keresztül bemutatja a koronavírus-járvány jelenlegi kórházi kezelését…

Republikon: a választók harmada a Fideszre, harmada az ellenzékre szavazna

Az októberi felmérés szerint 71 százalék biztosan elmenne szavazni, ha most vasárnap lennének a választások.

A szex ebben az életkorban a legjobb

HáziPatika
-
  Ma 21:02 Szex

Azok a gondtalan húszas évek Sokan úgy vélik, hogy ez az időszak, amikor szexuális életük nemcsak a legmozgalmasabbnak, hanem a legjobbnak is mondható.

Koronavírus: A németek vörösben látják Magyarországot

A kockázatosnak ítélt vörös zónából Németországba érkezőknek tíz napra házi karanténba kell vonulniuk, és értesíteni kell az egészségügyi hivatalt.

Állami kitüntetést kapott Velkey Péter

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Velkey Péternek – Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztése alapján – Áder János köztársasági elnök.

Meddig megy még el a Fidesz? Fejenként 1000 eurót fizet a kormány szlovákiai koronavírus-tesztelésre

Ellenszél
-
  Ma 19:52 Vélemény

Kunetz Zsombor egészségügyi elemző tegnap azt üzente a kormánynak, hogy talán már az orvostanhallgatók esetében is el kellene jutni addig a gondolatig, hogy a munkát

Oroszország kezét látják az alkotmánybíróság döntése mögött

Ukrajnában megszokottá vált, hogy bármilyen botrányos dolog történik, azokért nyomban

Maros megye fejlesztése a fő prioritása Péter Ferenc megyei tanácselnöknek

A Marosvásárhelyi Közigazgatási Palota nagy gyűléstermében tartották pénteken a Maros Megyei Tanács ünnepélyes alakuló ülését Mara Togănel, Maros megye prefektusának jelenlétében.

Nagy a baj, hetekig nem látják Neymart Párizsban

Ripost
-
  Ma 19:00 Sport

A Leipzig szerdán, 21 órától fogadja a Paris Saint-Germaint a labdarúgó BL-ben.

Kiakadtak a Fidesz politikusai a Momentumra

Az igazságügyminiszter szerint törvényesen megválasztott vezetőket akarnak elmozdítani a helyükről, a frakcióvezető pedig idióta bolsevikeket emlegetett. A Momentum elnöke két napja mondta azt a Szabad Európának, hogy nagyarányú ellenzéki győzelem esetén azt sem tartja kizártnak, hogy Orbán Viktor örökre keletre távozik, a fideszes állami…

Fekete-Győr népszavazásokkal kezdené a fidesztelenítést

Ha győznek 2022-ben, akkor a fidesztelenítés lesz az első feladatuk a gazdaságban és az államszervezetben –mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

„Ebben még gyilkosság is van!” – Halloweeni képregényajánló gyerekeknek

WMN
-
  Ma 18:00 Könyv

Már eleve az életnek ez a felnövés része úgy gáz gyerekszemmel, ahogy van, hát még, ha az ember lánya azzal is kénytelen szembesülni, hogy a felmenői – és így ő maga is – boszorkány egy olyan helyen, ahol nem látják szívesen…

Szijjártó Péter: 75 milliárdos beruházás érkezik Magyarországra

Még nem tudni, a kormány mekkora vissza nem térítendő támogatást ad a dél-koreai Doosannak.

Büszke lehetsz magadra, ha legalább 80 százalékot elérsz ebben a napi kvízben

Alon
-
  Ma 17:15 Megyei

Kémiai tárgyú kvíz következik. Nem bonyolult a feladat, az a kérdés, hogy mi a vegyjele az adott kémiai elemnek. Lássuk, eléred-e a 80 százalékot, azaz 10-ből 8 kérdésre helyes választ tudsz-e adni.

Fidesz: sűríteni kell a busz- és villamosjáratokat Budapesten

Hétfőtől az őszi tanítási szünet vége miatt a fővárosi busz- és villamosjáratok sűrítését javasolja a koronavírus okozta járványhelyzetben a Fidesz budapesti szervezete a főpolgármesternek - közölte a nagyobbik kormánypárt budapesti elnöke pénteken a Facebookon.