Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 67 hír

Összeállították 2020 álomcsapatát az Uefa-szavazáson

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján a szurkolók szavazhattak, hogy véleményük szerint hogy állna fel a legerősebb csapat a 2020-s év teljesítményei alapján. –írta az M4Sport.hu Nem meglepetés, hogy a labdarúgást szerető szavazók szerint a 2020-s álomcsapat gerincét az elmúlt szezonban mindent megnyerő Bayern München…

A külügyminisztérium és az NNK már az orosz vakcina vásárlásáról szóló szerződést vizsgálja

HVG
-
 Ma 18:02Gazdaság

A külügyminiszter szerint akkor lehet aláírni a szerződést a Szputnyik V-ről, ha a magyar gyógyszerészeti hatóság úgy dönt, hogy megadja a vészhelyzeti használati engedélyt az orosz vakcina magyarországi használatára.

Bombaerős az UEFA 2020-as szurkolói Év csapata

M4 Sport
-
 Ma 14:41Foci

Négy és fél Bayern-játékos van az együttesben.

Rasszistának titulált pohárrajz miatt fizet busás kártérítést a Starbucks

Jelentős összegébe került az ismert italláncnak, hogy egy dolgozójuk ferde szemű mosolygó fejjel látta el a vendég kávéspoharát.

Allergiás reakciót váltott ki a Moderna vakcinája, vizsgálják az eseteket

A Moderna megkapta a jelentést attól a kaliforniai egészségügyi osztálytól, ahol több beoltottnál is allergiás reakció lépett fel a vakcina beadása után. A gyártó vizsgálja az eseteket – írja a Portfolio.

Koronavírus: a Moderna vizsgálja a vakcinánál fellépő allergiás reakciókat

A Moderna bejelentette, hogy kedden megkapta a jelentést attól a kaliforniai egészségügyi osztálytól, ahol több beoltottnál is allergiás reakció lépett fel a vakcina beadása után. A gyártó vizsgálja az eseteket – írja a Reuters.

A Blm valójában egy rasszista, marxisták vezette mozgalom

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 22:14Külföld

A fehér emberek démonizálása valójában egy trükk arra, hogy a kereszténységet és még az Egyesült Államok alkotmányát is démonizálják.

Hamis munkaszerződésekkel próbáltak bejutni Dániába a románok

Erdély Ma
-
 Tegnap 20:04Külföld

A rendőrség szerint az esetek többségében olyan kelet-európai országok állampolgárairól van szó, mint Bulgária, Románia és Ukrajna. Ezek döntően illegális munkából, lopásból és prostítúcióból tartják el magukat Dániában.

Az orosz vakcina gyártását is vizsgálják

Már az orosz vakcina gyártását is a helyszínen vizsgálják holnaptól a magyar szakemberek - ezt Szijjártó Péter külügyminiszter jelentette be. Szerinte ezután dönthet a magyar hatóság arról, hogy engedélyezik-e a Szuptnyik V használatát nálunk. Jelenleg két oltóanyagnak van ilyen engedélye. A Pfizer újabb szállítmánya egy nappal később csak…

Szijjártó: Már vizsgálják az OGYÉI szakemberei az orosz vakcinát

„Én pénteken megyek Moszkvába, ahol az ország gázellátásával kapcsolatos kérdések mellett alapvetően a vakcina-beszerzésről is fogunk tárgyalni. Remélem, hogy addigra valamiféle kézzelfogható eredményt tudunk produkálni” – mondta a külügyminiszter.

Így vizsgálják a magyar szakemberek az orosz vakcinát

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden posztolt videójában beszélt arról, milyen menetrend szerint vizsgálja az OGYÉI a Szputnyik V.-t.

Az Európai Bíróság a magyar igazságszolgáltatás függetlenségét vizsgálja

Borsod24
-
 Tegnap 10:53Belföld

Tárgyalást tartottak hétfőn délután Luxemburgban az Európai Bíróságon, úgynevezett előzetes döntéshozatali kérelem ügyében a magyar igazságszolgáltatás függetlensége került terítékre – számolt be a hvg. A Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) másfél évvel ezelőtt fordult az Európai Bírósághoz az Országos Bírósági Hivatal elnökének…

Még vizsgálják a magyar szakemberek a Sinopharm vakcinát

Csak hatásos és biztonságos vakcinára adja ki az engedélyt a magyar gyógyszerhatóság - ezt mondta Müller Cecília a kínai vakcinával kapcsolatban. Hozzátette, jelenleg még vizsgálják a magyar szakemberek a Sinopharm vakcinát, amivel a tervek szerint a 60 év felettieket oltanák Magyarországon. Szijjártó Péter szerint, ha egy vakcináról a…

Hálapénz: 50 fős főosztály vizsgálja majd az eseteket

Névtelen feljelentés alapján is indíthatnak vizsgálatot.