Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kedvezőek a szennyvízvizsgálati eredmények

Hiros
-
 Ma 08:09Megyei

Az új koronavírus örökítőanyagának koncentrációja országos átlagban csökkenő tendenciát mutat a harmadik heti szennyvízvizsgálatok eredményei alapján.

TEDx: Megmenthet-e a mezőgazdaság a klímaválságtól? Kökény Attila előadása (videó)

Elképzelhető-e, hogy a szántóföldi mezőgazdaság módszereinek megújítása megállíthatná a klímakatasztrófát? Megváltoztatható-e a közös jövőnk újszerű gazdálkodási módszerekkel? Kökény Attila tanácsadó, a Talajmegújító Mezőgazdaság (TMMG) mozgalom létrehozója szenvedélyesen kutatja és terjeszti a valóban fenntartható…

A The Last of Us Part 2 lett a történelem legtöbb díjat bezsebelt videojátéka

Rengeteg rekordot sikerült megdöntenie a Naughty Dog legutóbbi videojátékának, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a The Last of Us Part 2 gyakorlatilag minden létező díjat bezsebelt és elhozott a tavalyi évben. Ennek köszönhetően a történelem legtöbb elismerést kapott videojátéka lett a sorban, ami bőven túlmutatott ...

Az űrből nézve is látványos volt a dunántúli hó olvadása (videóval)

A feltámadó délnyugati szél hatására kora tavaszias hőmérsékleteket mérhettünk múlt szerdán, így az elmúlt héten lehullott hótakaró gyors olvadásnak indult, amely az űrből nézve is nagyon látványosan jelent meg.

Letarolt egy utcát a gyöngyösi ámokfutó, majd feladta magát a rendőrségen (videó)

Először egy autót zúzott le, majd letarolt egy egyirányú utcát Gyöngyösön egy mikrobusz sofőrje. A Borsonline beszámolója szerint a férfi azért hajtott olyan eszeveszettül, hogy odaérjen a rendőrségre és feladja magát.

Az EU 28 millió eurót különít el a válság leküzdésére Ukrajnában, a Kaukázusban és Nyugat-Balkánon

Az Európai Unió 1,4 milliárd eurós humanitárius költségvetést hagyott jóvá, amelyből 28 millió eurót az Ukrajnában, a Nyugat-Balkánon és a Kaukázusban a világjárvány és az éghajlatváltozás miatt kialakult válságok leküzdésére fordít.

Helyszíni videó: baleset történt Dunakeszinél, megérkeztek a rendőrök

Ripost
-
 Ma 07:45Belföld

Baleset történt Dunakeszinél, a rendőrök is megérkeztek a helyszínre.

Fenyegető levelet kaptak ukrajnai magyar képviseletek Szijjártó látogatása előtt

A kijevi nagykövetség feljelentést tett az ügyben. A külügyminiszter közölte: nem hagyhatjuk, hogy ilyen szélsőséges alakok határozzák meg azokat a törekvéseinket, amelyek a határon túli magyarok érdekét és az ukrán-magyar kétoldalú kapcsolatok javítását irányozzák elő.

Ilyen egy ZTE-edzés testközelből (videó)

Zaol
-
 Ma 07:15Sport

Új videót tett közzé a zalaegerszegi focicsapat.

Javítják a nők helyzetét a Videotonban – Fejér évfordulós emlékei

Feol
-
 Ma 07:10Kultúra

Lássuk, hogy mik voltak a megye legfontosabb eseményei ezen a napon az elmúlt évtizedekben!

Vérontással fenyegettek meg ukrajnai magyar képviseleteket, ha Szíjjártó odautazik

Az “Ukrajnai hazafiak” aláírással szétküldött levél a külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatása előtt érkezett meg a külképviseletekre. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdai hivatalos kijevi látogatásának előestéjén, kedden vérontással fenyegető, “Ukrajnai hazafiak” aláírással ellátott levelet kapott Magyarország kijevi

A házuk mellett ásta el nevelőapját egy bárnai férfi (videó)

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vették azt az 58 éves bárnai férfit, aki a gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazta 75 éves nevelőapját, hogy az sérüléseibe belehalt.

Videók konvertálása, képernyővideók készítése és letöltés a Youtube-ról, ingyenes programmal

Techwok
-
 Ma 06:43Infotech

Mint a címből is kiderül, mai témánk a videók konvertálása, a képernyővideók készítése és persze az örök sláger: letöltés a Youtube-ról. Mindezen funkciókra egyetlen alkalmazásban érheti el bárki, teljesen ingyen. Vagy kettőben. De akkor is egyben. Nyugalom, nem zakkantunk meg teljesen, csak az a furcsa helyzet állt elő, hogy ma két…

Vérontással fenyegetik az ukrajnai magyarokat

„Ha a külügyminiszteretek Ukrajnába utazik, magyar vér fog folyni” – küldték el több helyre is.

Egyre nő a kábítószerekkel történő visszaélés Ukrajnában

Ukrajnában évről évre nő a kábítószerekkel történő visszaélések, a tudatmódosító