Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 281 hír

Kiderült: ezt gondolják a magyarok az élelmiszerek kettős minőségéről

A fogyasztók többsége elutasítja a kettős minőséget, vagyis azt, ha azonos márkanév alatt országonként eltérő minőségű élelmiszerek kerülnek forgalomba - derül ki a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) legutóbbi felmérésének kedden közölt adataiból.

Alig járnak szűrésekre a magyarok

VG
-
  Ma 08:27 Gazdaság

Nem áll jól a betegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálatokkal a magyar lakosság.

Hiába halnak meg ijesztően sokan rákban, mégsem járnak a magyarok eleget szűrésre

Holott az egész EU-ban nálunk a legrosszabbak a rákos megbetegedéssel kapcsolatos statisztikák.

Fizetés: rosszabbul járnak a magyarok?

Napi
-
  Ma 08:13 Külföld

A KSH kereseti statisztikája több ok miatt is torz lehet, borítékolható, hogy jóval alacsonyabb a magyarok átlagkeresete, mint amit a hivatalos adat mutat. Több tíz ezer forintról van szó.

Kamilla hercegné a leopárdos maszkjával ebben a pózban még Dianát is lenyomja

24.hu
-
  Ma 07:59 Bulvár

Károly herceg felesége hirtelen úgy döntött, hogy stílusikon lesz.

Alig járnak egészségügyi szűrésekre a magyarok

Nem áll jól a betegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálatokkal a magyar lakosság: egy tavalyi felmérés szerint a 65 éves férfiak 39 százaléka soha nem volt prosztatavizsgálaton, és a nőknek csak 15 százaléka járt emlőröntgenen a megelőző év során. Sokkoló adat, hogy a magyar nők 12 százaléka még soha nem volt…

A magyarokat jobban érdekli a telefonjuk, mint a saját biztonságuk

Nemcsak autót vezetve, hanem gyalogos közlekedés, biciklizés vagy rollerezés közben is hajlamosak mobilozni az emberek – állapította meg egy friss kutatás. Miközben a megkérdezettek csaknem 80 százaléka tartja veszélyesnek a mobiltelefon használatát kerékpározás vagy rollerezés közben, 25 százalékuk vallotta be, hogy ez előfordult már…

A magyarokat nem érdekli az egészségügyi szűrések

Nem áll jól a betegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálatokkal a magyar lakosság. Egy tavalyi felmérés szerint a 65 éves férfiak 39 százaléka soha nem volt prosztatavizsgálaton, és a nőknek csak 15 százaléka járt emlőröntgenen a megelőző év során – írja a Világgazdaság. A magyar nők 12 százaléka még soha nem volt…

Hogyan büntesse meg úgy az EU Orbánt, hogy közben a magyarokat ne bántsa?

Azonnali
-
  Ma 07:05 Vélemény

Mostanában lett igazán hot topic az EU-ban, hogy ne járjon EU-s pénz olyan tagállamoknak, amelyek megsértik a jogállamiságot és pláne ahol ellopják az EU-s pénzeket. Az ellenzék nagyon örülne, ha ekként megbüntetné Orbánt az EU, pedig ellenzéki vezetésű önkormányzatokra is visszaütne, ha hirtelen elapadnának az uniós források, sőt, az…

Hanyagolják a magyarok az egészségügyi szűrővizsgálatokat

Telex
-
  Ma 06:53 BelföldProsztata

A magyar nők 12 százaléka még soha nem volt méhnyakrákszűrésen, a 65 év feletti férfiak 39 százaléka pedig egyáltalán nem járt prosztatavizsgálaton.

Alig járnak szűrővizsgálatra a magyarok

Nem áll jól a betegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálatokkal a magyar lakosság: egy tavalyi felmérés szerint a 65 éves férfiak 39 százaléka soha nem volt prosztatavizsgálaton, és a nőknek csak 15 százaléka járt emlőröntgenen a megelőző év során - ismerteti csütörtöki számában a Világgazdaság.

Fittyet hánynak a magyarok a biztonságukra, sokan közlekedés közben is telefonoznak

Nemcsak autót vezetve, hanem gyalogos közlekedés, biciklizés vagy rollerezés közben is hajlamosak mobilozni az emberek - állapította meg egy friss kutatás. 

Nagyon rosszul állnak a magyarok a szűrővizsgálatokkal

HVG
-
  Ma 05:48 Életmód

Nem áll jól a betegségek korai felismerését szolgáló szűrővizsgálatokkal a magyar lakosság: egy 2019-es felmérés szerint a 65 éves férfiak 39 százaléka soha nem volt prosztatavizsgálaton, és a nőknek csak 15 százaléka járt emlőröntgenen a megelőző év során.

Válság esetén az emberek nagy része "több Európát" szeretne, nem kevesebbet

Egy friss felmérés szerint az EU állampolgárainak 77 százaléka támogatja, hogy a demokratikus értékektől és a jogállamiságtól tegyék függővé az uniós pénzeket. A magyarok 72 százaléka is egyetért ezzel az elképzeléssel.