Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tokió 2020: újabb halasztás

Sport365
-
 Ma 20:34Sport

Csúszik az evezősök kvalifikációs viadala.

A Brassó nyolcat rámolt a Dunaújvárosnak; a Titánok szétlövés után nyert

A Brassó 8-3-ra legyőzte a vendég Dunaújvárost a jégkorong Erste Liga hétfői játéknapján.

Aranyérmet nyert a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgője

Aranyérmet nyert az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (CSWWC) a Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője, de a somlói borászat két ezüstöt is elhozott.

Nincs szó 2020-ra

Az Oxfordi Angol Szótár készítői nem találtak egyetlen szót, amely meghatározná a 2020-as évet.

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 23.

Témák: – Gyökeres karácsonyfaként kezdte a kis ezüstfenyő, majd kiültették, 12 méteresre nőtt, hétfő délelőttől pedig a Kossuth teret díszíti a növény az ünnepi időszakban. A városi karácsonyfákat vízkereszt napjáig csodálhatják meg az arra járók a Kossuth mellett az Apor, valamint a Harruckern téren is. – Péntektől hétfőig 413 új koronavírus fertő

Nincs egy szó, ami leírná a 2020-as évet

Nem tudtak választani az oxfordi szótárkészítők.

Ezek 2020 leggyakoribb jelszavai - ha bármelyiket használod, gyorsan cseréld le!

PCWorld
-
 Ma 19:45Infotech

Elkészült a 2020-as toplista: itt vannak azok a jelszavak, amelyeket felesleges beállítani, mert olyan, mintha nem is lennének.

A nap legfontosabb hírei – 2020. november 23.

A kormány szerint Soros áll George Clooney orbánozása mögött, már tíz koronavírusos egészségügyi dolgozó halt meg.

Ahány párt, lassan annyiféle járványkezelési terv készül Szlovákiában

Szlovákiában a hétvégi, önkéntes alapú tömeges tesztelésen már jóval alacsonyabb volt a részvételi arány, mint az előző fordulókban. Ez befolyásolhatja a következő hetekre tervezett szűrések feltételeit is. Az ország gazdasági minisztere közben bejelentette, pártja nem támogatja az országos szintű tesztelést, amint azt Igor Matovič kormányfő…

Hiába a kijárási tilalmak, soha annyi szén-dioxid nem volt még a levegőben, mint 2020-ban

Az ENSZ adatai alapján csak csepp a tengerben, hogy 2020-ban kevesebbet utaztunk. A tudósok szerint messze vagyunk a klímaváltozás legdrasztikusabb következményeinek elkerülésétől.

Gastroblues Magazin – 2020.11.23.

TelePaks
-
 Ma 19:25Zene

28. alkalommal szervezik meg Pakson a Gastroblues Fesztivált. Idén is neves zenészek lépnek fel és a program keretében megvalósul a Testvérvárosok Zenés Találkozója is. Arról, hogy a közönség hogyan követheti figyelemmel a fesztivált és milyen fellépők látogatnak el városunkba, a Gastroblues Magazinban beszélgettünk a szervezővel, Gárdai…

A Nomadland nyerte a Camerimage operatőrfesztivál fődíját

Filmsor
-
 Ma 19:11Film

A Nomadland című, Chloé Zhao rendezésében készült film operatőre, Joshua James Richards nyerte a hétvégén véget ért 28. EnergaCamerimage Nemzetközi Fesztivál Arany Béka-díját.

Hogy mi? Úgy tűnik, nem létezik olyan szó, ami meghatározná a 2020-as évet

Az angol nyelv legfontosabb szótáraként emlegetett Oxfordi Angol Szótár (Oed) készítői idén nem tudtak egyetlen szót megnevezni 2020 legjellemzőbb szavaként.

Setoml – Reincarnation (Перевтілення) (2020)

Fémforgács
-
 Ma 19:00Zene

A melodikus black metalt játszó Setoml debutáló lemeze ezév áprilisában, 500 példányban jelent meg a műfajra szakosodott Satanath Records gondozásában, egy korábbi szerzői kiadás nyomán. A tengeren túli vagy nyugat-európai black/death kedvelőinek ez az album különleges, hallgatni való érdekesség. De inkább számítsunk a jeges-borús…