Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 211 hír

Tömeges tesztelés helyett hatékonyabb intézkedésekre van szükség

Tömeges antigéntesztelés helyett több információ a lakosoknak, a pozitív esetek követése, valamint vitaminok és reszpirátorok osztása - ezt javasolják a Most-Híd délnyugat-szlovákiai járási elnökei.

Különleges eszközökkel vizsgálja a rejtett életmódú kártevők életét a MATE kutatója

Milyen kárt okoz a mag belsejében az ott fejlődő babzsizsik? Hogyan reagál a hőmérséklet változására egy száron belül telelő moly? És hogyan vizsgálható egyáltalán a rejtett életmódú kártevők mozgási aktivitása? E kérdésekkel kapcsolatban ért el kiemelkedő eredményeket Dr. Keszthelyi Sándor, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem…

Komáromi: a kormány lesz a felelős, ha az orvosok tömeges felmondása miatt összeroppan az egészségügy

A DK szakpolitikusa sajtótájékoztatóján arról beszélt: a kormánynak észre kell vennie, hogy nem lehet tovább kizsákmányolni az egészségügyi dolgozókat.

A németek elismerték: tömegével állnak a vakcinák a hűtőben náluk

Elsősorban szervezési, időpontkiosztási fennakadások miatt nem sikerült felhasználni a koronavírus elleni AstraZeneca-féle oltóanyag nagy részét- mondta Jens Spahn német egészségügyi miniszter a szövetségi kormány és a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) énteki berlini sajtótájékoztatóján.

Szita Károly nem megújította, hanem kinyírta a kaposvári tömegközlekedést

Ütemesebb menetrendet ígértek, ehhez képest jócskán megritkították a járatokat. Egyáltalán nem utasbarát a legtöbb kaposvári szerint, sőt, totális káosz lett a vége a nagy megújításnak.

Paranoid Android: Nagyapám kommunista tömeggyilkos volt, a házában lakom, de én demokrata vagyok

Családunk tulajdonszerzésének jogszerűségére sosem vetült árnyék, Kohn bácsiék például sosem vonták kétségbe azt. Ha ez nem kétségtelen bizonyíték, akkor mi az?

50 év után kerültek elő ezek a különleges budapesti fotók

Kereki Sándor a Fortepannak adományozta a hetvenes években készült utcafotóit.

Különleges eszközökkel vizsgálja a rejtett életmódú kártevők életét a Mate kutatója

Milyen kárt okoz a mag belsejében az ott fejlődő babzsizsik? Hogyan reagál a hőmérséklet változására egy száron belül telelő moly? És hogyan vizsgálható egyáltalán a rejtett életmódú kártevők mozgási aktivitása?

Megszólalt az Orbánt feljelentő táltos: „Én nem tarthatok szakrális szertartást a Pilisben, mert az a járvány idején tilos, …

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, feljelentették Orbán Viktort és "ismeretlen társait" a miskolci polgármester temetése miatt. A rendőrség azonban elutasította a feljelentést Orbán Viktor ellen, mert nem temetésen, hanem templomi búcsúztatáson vett részt 250 ember társaságában. Az Orbánt feljelentő táltos kettős mércéről beszél. A…

Különleges vitaminnal erősíthetik ellenálló képességüket a budapesti mentősök

Az Országos Mentőszolgálat 900 budapesti kivonuló dolgozójának részére közel 7 millió forint értékben adtak át egy-egy új, magyar fejlesztésű vitaminkészítményt, amellyel kifejezetten a tüdejüket erősíthetik. Az Air7 képviseletében Miklósa Erika operaénekesnő nyújtotta át az adományt Győrfi Pálnak, az OMSZ szóvivőjének a mentőszolgálat Markó…

Élet és halál között lebeg a portugálok kézikapusa

Alfredo Quintana hétfőn kapott szívrohamot, azóta mesterséges kómában tartják, de sajnos nagyon rosszak a túlélési esélyei.

Mi az az előlapi panel? – Különleges számítógépet mutatott be az MSI

Leet
-
 Ma 09:00Gaming

Az MSI-ről köztudott, hogy eléggé fürge gamer masinákat is kiadott már a múltban, de a nem is olyan rég bemutatott MEG Aegis Ti5 új szinte emeli az érdekesség fogalmát. A különleges házban igazi erőmű rejtőzik. A ház elején pedig a “gaming dial” segítségével gyakorlatilag akár játék közben is állíthatunk néhány dolgot. A Gaming dial kijelzőjén

Különlegesen okos megfigyelőrendszert telepítenek a moszkvai metróba

IT café
-
 Ma 08:30Infotech

A szupermodern rendszer az általános megfigyelés mellett alkalmas arra is, hogy a begyűjtött adatokat marketingügynökségeknek értékesítsék.

Ettől olyan a különleges a GR Yaris karosszériaszerkezete és felfüggesztési rendszere

A Rally Világbajnokság (WRC) tüzében kovácsolódott Toyota GR Yaris az az utcai sportautó, amelynek tulajdonosa talán a legközelebb érezheti magát egy valódi rally autó birtoklásához. Ez sok a versenytechnikából ismert megoldás együttes eredménye, amelyek között szerepel a vadonatúj, 261 lóerős háromhengeres turbómotor, vagy a…

Sifu: Különleges harcművészeti játékot jelentettek be a State of Play-en

A Sony State of Play közvetítésén Sifu címmel jelentettek be egy stílusos harcművészeti játékot, amelynek természetesen harcrendszere is érdekesnek ígérkezik.