Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fordult a kocka: jóval kevesebb koronavírusos van Budapesten, mint vidéken

Pénzcentrum
-
  Ma 17:07 Belföld

Javították a magyarországi koronavírus-járvány statisztikai adatait, amelyek alapján már jóval több az aktív koronavírus-fertőzött vidéken, mint Budapesten. Hétfőn délután javították a magyarországi koronavírus-járvány...

Balesetet okozott egy nő az M5-ösön, majd hangosan visítozva próbált elmenekülni a helyszínről

Blikk
-
  Ma 16:57 Baleset-bűnügy

Elképesztő cirkusznak lehettek tanúi vasárnap délután az M5-ös bevezetőjén: több férfi kergetett egy hangosan visítozó nőt. A bpiautosok.hu-n megjelent videó némileg segített tisztázni a képet, a jelenetről egy olvasójuk küldte a felvételt.

Gondban van az izraeli gazdaság is

Meredeken esett vissza az izraeli gazdaság teljesítménye.

Megszólalt a barát: tudja, milyen állapotban van Schumacher

Imádkozik, mert mindent tud Schumacher állapotáról.

Karanténdal: „Nem úgy van most, mint volt régen”

A Hagyományok Háza húsz népdalénekest keresett meg határon innen és túl, hogy otthonukból énekeljenek a nagyközönségnek. A Muzsikás mára klasszikussá vált ördöngösfüzesi ritka magyarjára Herczku Ágnes válogatta a népdalsorokat.

Baleset történt Veszprém határában

Veol
-
  Ma 16:40 Baleset-bűnügy

Baleset történt Veszprém határában, a Külső-Kádártai úton.

Részeg sofőr okozott balesetet Kárpátalján

Május 24-én éjjel a munkácsi hatóságok felfigyeltek arra, hogy egy KIA típusú jármű sofőrje átlépte a záróvonalat. A hatóságok kérésére a járművezető nem volt hajlandó megállni.

Határozottabb Kína-stratégiára van szüksége az EU-nak a kül- és biztonságpolitikai főképviselő szerint

"A szemünk előtt zajlik, amiről az elemzők régóta beszélnek", az Egyesült Államok vezető szerepének végét, és egy ázsiai vezetésű század kezdetét jósolva.

Az EU külügyi főképviselője szerint Európának határozott és egységes Kína-politikára van szüksége

Josep Borrell szerint szemünk előtt zajlik az USA vezető szerepének vége, illetve Kína felemelkedése.

Határozottabb Kína-stratégiára van szüksége az EU-nak

Mivel egyre több jel mutat arra, hogy a globális hatalom központja az Egyesül Államokból keletre tevődik át, az Európai Uniónak az eddiginél sokkal határozottabb stratégia kialakítására van szüksége Kínával kapcsolatban - jelentette ki Josep Borrell, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn, a német nagykövetek…

Elképesztően aranyos kisfia van Curtisnek

ATV
-
  Ma 16:22 Belföld

Úgy tűnik, újra sínen van a korábban drogproblémákkal küzdő rapper élete. Már csak karrierje és családja körül forognak mindennapjai: Instagram-oldalán kisfiával, Donival büszkélkedett.

Orbán Viktor: Magyarország egy nehéz és veszélyes időszakon van túl, az ország megfeszítette az erejét

A kormány munkáját az minősíti, hogy nemzetközileg is példásan és sikeresen védekezett Magyarország - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben, az azonnali kérdések órájában hétfőn. Amit vállaltunk, azt teljesíteni fogjuk - jelentette ki a kormányfő.