Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Egy elégedetlen orvos vallomása

ma7.sk
-
  Ma 19:50 Határtalan

Dr. Peter Bandura, eperjesi sebész a minap megosztotta gondolatait a Korzár c. lapban arról, hogyan értékeli az állam szerepét az orvosok védőfelszerelésének biztosításában, elmesélve egy konkrét esetet is.

Novodomszky fiai találkozhatnak olasz apjukkal

NLC
-
  Ma 15:45 Bulvár

Két fiával egyáltalán nem unatkozik, sőt életük napról napra színesebb lett, mióta házi videókat is forgatnak az mtv közösségi oldalára. Éva nem bánja, hogy otthon kell maradniuk, hisz nincs az állandó rohanás, viszont jógázni nincs ideje Cristiano és Marco mellett…

Ijesztő volt látni, hogy egy nap alatt állt a feje tetejére minden - beszámolók az olasz frontvonalról

G7
-
  Ma 12:15 Külföld

Pár hét alatt kényszerítette térdre az elszabadult járvány Olaszországot. Hogyan vélekednek a kormány lépéseiről, kommunikációjáról az ott élők?

Csonka András vallomása: így bírja a járványt egy hipochonder

Blikk
-
  Ma 10:50 Bulvár

Joshi Bharat Kanarténnaplók című új videósorzatának vendége – skype-on keresztül – Csonka András. A színész két hete még színpadon állt, most szombaton hozzátartozóival Földközi-tengeri hajóútra ment volna. Amúgy hipochonder, és egyedül él. Hogy bírja a mostani helyzetet?

Hamarosan indul a jégeső elleni védekezés: így küzdenek majd ellene

Rövid időn belül, április közepén kezdődik az országos jégkármérséklő-rendszer védekezési időszaka. A rendszer előkészítését és üzemeltetését - a koronavírus-járvány miatti - szigorú munkavégzési folyamatok és előírások szerint végzik a generátorkezelők és a regionális telephelyeken dolgozók.

Selena Gomez súlyos mentális betegséggel küzd - Az énekesnő sokkolta rajongóit

A világsztár Miley Cyrusnak mesélt videóchatben bipoláris zavaráról és az elmegyógyintézetről.

Hétfőn bíróság elé állítják Marčeket, aki vallomása szerint lelőtte Kuciakot és kedvesét

Parameter
-
  Ma 07:04 Határtalan

A tárgyalás eredeti időpontját az új koronavírus terjedése miatt törölték. A meghallgatásra a közegészségügyi hivatal rendelete alapján szigorú intézkedések mellett kerül sor. Miroslav Marček vádlott ellen további bizonyítási eljárás nem folyik, kivéve a büntetéssel és a kártérítés megállapításával kapcsolatban. Ilyen bizonyíték a pszichológiai…

Értékesítési gondokkal küzdenek a megyei gazdálkodók

A kialakult helyzethez a gazdálkodóknak is alkalmazkodniuk kellett. A környező piacokon a feltételek nem egységesek, így az értékesítés sem könnyű.

Robinho legmegdöbbentőbb vallomásai

Sport365
-
  Tegnap 20:21 Foci

Robinho pályafutása egy igazi hullámvasút volt. A Real Madrid ígéretes tehetsége volt, végül nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Selena Gomez bevallotta: mentális betegséggel küzd

Fény derült az énekesnő durva hangulatváltozásainak okára.

Kigyulladt egy szénatároló, a tűzoltók több mint 13 órája küzdenek a lángokkal

Tűzoltósági információk szerint egy nagykapacitású szénatároló gyulladt ki, amelyben megközelítőleg 2 tonna széna volt elraktározva. A tüzet 13 óra elteltével sem sikerült megfékezni, a helyszínen majdnem 30 hivatásos és önkéntes tűzoltó küzd a lángokkal. Az eset során senki sem sérült meg, a keletkezett kár eléri a 200 ezer eurót.…

Segélyvonalon mindent megtudhatsz a betegséggel kapcsolatban

Ridikül
-
  Tegnap 09:09 Egészség

Számos kérdés felmerülhet a járvánnyal kapcsolatban azokban, akik állandó betegséggel küzdenek. Ezért hoztak létre egy újabb, speciális segélyvonalat, hogy minden információt megadjanak a betegeknek.