Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 231 hír

További egy százalékkal emelhetik a minimálbért, az is kiderült, mikor

Az idei évre elfogadott, februártól induló csaknem 4 százalékos minimálbér- és garantált bérminimum-emelkedését követően, félévkor további 1 százalékkal emelkedhet mindkét bérelem - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

Mikor van 2021-ben anyák napja?

NLC
-
 Ma 10:19Életmód

Az, hogy mikor van anyák napja, az minden évben egyszerre változó és állandó. 2021-ben ezt a májusi napot jegyezd meg, már most!

Kinek éri meg a NYESZ és mikor jó választás a nyugdíjbiztosítás?

MFor
-
 Ma 09:51Gazdaság

Már számtalan helyen megírták, hogy a nyugdíjbomba ketyeg, és nagy valószínűséggel akkor fog robbanni, amikor Y-generáció tagjai, a mai 30-40 évesek, elérik a nyugdíjas kort. Mivel ezzel az állam is tisztában van, ezért adójóváírással ösztönzi a fiatalokat az öngondoskodásra. Cikkünkben most - kissé talán rendhagyó módon - a három államilag…

Tűz ütött ki a vidéki iskolában: a kazánházból csaptak elő a lángok

Még a hét elején rendkívüli szünetet rendeltek el a királyhegyesi általános iskolában, mától pedig a művelődési házban indul újra az oktatás. Az ok: a hétvégén tűz ütött ki az iskola kazánházában, így az épületet nem tudják fűteni - írja a Délmagyar.

Gyurcsányék a törvényeket is megsértik, hogy a vakcinák ellen kampányolhassanak

Origo
-
 Ma 08:32Belföld

A DK legújabb védekezésellenes petícióját aláírók adatai részben Gyurcsány volt kabinetfőnöke és Bajnai Gordon cégéhez, részben ellenőrizhetetlen, külföldi cégekhez kerülnek.

Telefonteszt: LG K42

Cívishír
-
 Ma 08:30Megyei

Ez sem jött össze...

Telefont teszteltünk: LG K42

Ez sem jött össze...

Sok vendéglátóhely haldoklik, de mikor nyithatnak újra?

Az oltást elkezdték a koronavírussal szemben, de még nem látni hol a vége, és a vendéglátósok többsége addig nem fog tudni kitartani.

Mostantól kell a negatív teszt. Kinek, hova, mikor, meddig?

Mától február 2-ig (kedd) érvényes az az igazolás, tanúsítvány, vagy SMS/e-mail, amelyet az elmúlt kilenc nap valamelyikén elvégzett negatív tesztről kaptunk.  Ha a fertőzöttebb járások valamelyikébe tartozunk, február 3-tól (jelen állás szerint február 7-ig) viszont már újabb negatív tesztre lesz szükségünk, amit a most kezdődő 7 nap…

Megvan, mikor kapják meg az idősek a 13. havi nyugdíjat

Február 12-én kezdi meg a 13. havi nyugdíj kifizetését az államkincstár, külön juttatásként nagyjából 2,5 millió nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy kapja meg havi járandóságának egynegyedét - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Negyvenegyezer éves, jégkorszaki állat kelt új életre a laborban, mikor kiolvasztották a jégből

Rakéta
-
 Ma 06:00Tudomány

Hibernálásnak az egyidejű inaktivitást és metabolikus depressziót nevezzük az endoterm, azaz olyan élőlényeknél, melyek saját hőt termelnek a testhőmérsékletük szabályozására. A viselkedés nem jellemző az egerekre vagy patkányokra de a hörcsögök képesek rá. Amikor egy biológuscsoport kiolvasztott némi szibériai permafrosztot…

Luc Besson örülhet: ejtették a vádat ellene – Több nő is szexuális erőszakkal gyanúsította

Ejtették az ügyet, nem emelt vádat a párizsi bíróság nemi erőszak miatt Luc Besson (61) francia moziguru ellen.

Ott voltunk, így csaptak le a rendőrök a kijárási korlátozást kamu igazolással kijátszókra

A Metropol munkatársa végigkövethette a zsaruk munkájának minden pillanatát az éjszakai járőrözés alatt.

Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint aggályos Gyurcsányék vakcinaellenes petíciója

Külföldi cégek is szerepelnek az adatkezelők között, ami kockázatos az aláírók szempontjából.

Tesztelés után: Mikor nyithatnak az iskolák?

Körkép
-
 Tegnap 19:11Határtalan

A január 18-25. közötti országos tesztelés egyik fontos kérdése, hogy mikor nyithatnak meg az iskolák. Marek Krajči egészségügyi miniszter elmondta, hogy hétfőn, február 1-jén erre várhatóan még nem kerül sor.   “Jelen helyzetben félek, hogy nagy kockázat lenne megnyitni az iskolákat”   – nyilatkozta. A ma közzétett eredmények kiértékelése…