Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus – Romániában ellenkezést váltott ki, hogy a vendégek elérhetőségét naplózni kell

Romániában hétfőn megnyitottak a szabadtéri vendéglátóhelyek, de sokan adatvédelmi szempontból aggályosnak tartják és engedetlenséggel tiltakoznak az ellen, hogy a vendégek elérhetőségének naplózására kötelezték a kerthelyiségek üzemeltetőit.   Június elsejétől a román hatóságok tovább enyhítették a koronavírus-járvány miatt…

Koronavírusos volt az Atalanta edzője a Valencia elleni BL-meccsen

Erről maga, Gian Piero Gasperini beszélt. A spanyol csapatot meglepte a szakember felelőtlensége.

Ezrek tüntettek az autóipari leépítések ellen

Napi
-
  Ma 19:18 Cégvilág

Nyolcezren tüntettek Franciaországban a Renault 15000 fős leépítése és gyárbezárásai ellen

Romániában ellenkezést váltott ki, hogy naplózni kell a vendégek elérhetőségét

Romániában hétfőn megnyitottak a szabadtéri vendéglátóhelyek, de sokan adatvédelmi szempontból aggályosnak tartják és engedetlenséggel tiltakoznak az ellen, hogy a vendégek elérhetőségének naplózására kötelezték a kerthelyiségek üzemeltetőit.

Kreml: piszkos információs manipuláció Moszkva ellen

Az Egyesült Államokban zajló zavargások ügye amerikai belügy, amelybe Oroszország semmilyen módon nem szándékozik beavatkozni – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak.

Ismét támogatta az anyaország egészségügyi dolgozóinkat

Folytatódik a nemzetközi együttműködés a koronavírus elleni küzdelemben. Vidékünknek Magyarország ismét segítő kezet nyújtott. A figyelem ezúttal a szociális támogatásokra is kiterjedt.

A biztonságpolitikai szakértő elárulta: ezért ellenőrizhetnek indoklás nélkül a zsaruk

Az ORFK a hétvégén bejelentette: Budapest és az ország 11 megyéjében fokozatos ellenőrzést fog tartani egész nyáron. Az ellenőrzések kapcsán Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő osztotta meg a gondolatait a Blikkel.

A játékipar kiáll a rasszizmus ellen, az EA egy bemutatót is elhalasztott

theGeek
-
  Ma 18:12 Gaming

Az Egyesült Államokban zajló, egyre erősebb tüntetések és zavargások miatt az Electronic Arts elhalasztotta az idei egyik sportjátékának, a Madden Nfl 21-nek részletesebb bemutatását. A Madden Nfl 21 bejelentése hatalmas esemény: mindenki tudja, hogy évenként rendszeresen érkezik. Az Inside Xboxon beszéltek először a játékról, de…

Fotók szivárogtak ki egy elkaszált Google telefonról

HVG
-
  Ma 18:03 Infotech

Nem minden telefon valósul meg a gyártók terveiből, így a hamarosan érkező Pixel 4a-nak sem lesz egy nagyobb változata, holott komolyan dolgozott vele a Google. Képeken látható, hogy milyen lett volna, ha valósággá válik.

Ahol senki sem halt meg a koronavírustól – Vietnamban meglepően jól működik az állami egészségügyi rendszer

Elméletileg lehettek elszigetelt, felderítetlen vidéki halálesetek, de a nemzetközi szakértők egyetértenek abban, hogy a délkelet-ázsiai kommunista ország kivételesen jól reagált a járványra.

Változtat a Google, középpontba kerül a felhasználói élmény

Az algoritmus módosítása miatt bizonyos webhelyeknek elkerülhetetlen lesz fejleszteni, adott esetben átalakítani a portálukat a következő néhány hónapban.

A Mercedes Hamilton vb-címét félti a fordított rajtrács ellenzésével

GPhírek
-
  Ma 17:52 Forma1

A Red Bull csapatfőnöke szerint ez az oka, hogy Toto Wolff egyelőre nem állt kötélnek.

BCG-oltás az egészségügyi dolgozóknak: őszig biztosan várni kell az eredményre

ATV
-
  Ma 17:50 Belföld

Nem lesz kötelező részt venni abban a kutatásban, amelyben az egészségügyi dolgozókat újraoltják a BCG elleni vakcinával azt vizsgálva, mennyire ellenálló így a szervezetük a koronavírussal szemben, mondta el Híradónknak Szlávik János. A szakember korábban az állami televízióban beszélt a Magyarországon is elindult kísérletről. A kutatás…

3 hasznos házi praktika pattanások ellen

Női NetCafe
-
  Ma 17:08 Életmód

A pattanásos bőr problémája elsősorban a 12-25 év közötti fiatalokat érinti, de felnőtt korban is megkeserítheti az ember életét. Leggyakrabban az arcon jelentkezik, de érintett lehet a dekoltázs, a nyak és a hát is.

Térdeplő Pool-játékosok az Anfield gyepén a rasszizmus ellen

M4 Sport
-
  Ma 17:06 Sport

Az Amerikában történt rendőri túlkapás a színes bőrű George Floyddal szemben szinte a teljes világot megrendítette.