Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Házhoz jön a hamburger - Honnan érdemes rendelni, és melyik helyeket nem ajánljuk?

Só&Bors
-
 Ma 10:16Recept

A jelenlegi helyzetben rendeléssel tudsz a legtöbbet segíteni az éttermeknek, mi most első körben a hamburgereket teszteltük.

Igény esetén Bátonyterenyén házhoz viszik a könyveket

Nool
-
 Ma 09:19Könyv

A járványügyi intézkedések miatt a bátonyterenyei könyvtár nem látogatható, de így sem maradnak olvasnivaló nélkül a helyiek.

Lángoló családi házhoz vágtáztak a tűzoltók Pécsett

A tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat.   Teljes terjedelmében égett egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete kedden reggel Pécsett, a Csokonai utcában.   A tűzhöz a pécsi hivatásos és a palkonyai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik közös erővel, több oldalról támadva, a katasztrófavédelmi…

Lángoló családi házhoz riasztották a pécsi tűzoltókat

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül nyolcvan négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete kedden reggel Pécsett, a  Csokonai utcában.

Cápavadászatra fogják az MI-támogatta drónokat

Bitport
-
 Ma 08:11Infotech

Egyetemi kutatók, biológusok és a Salesforce szakemberei közösen dolgoznak azon, hogy megbízható riasztási rendszert állítsanak fel a partok közelében felbukkanó cápákkal kapcsolatban.

Házhoz jön a tudomány- Kutatók Éjszakája Tihanyból

A koronavírus-járvány miatt idén a virtuáli térben zajlanak a Kutatók Éjszakája programjai. November 27-én 20 órától az ELKH Ökológiai Kutatóközpont Balatoni Limnológiai Intézetének kutatói két előadással és egy filmmel kapcsolódnak a rendedzvényhez. A tihanyi intézmény által szervezett előadások: QUO VADIS, HOMO SAPIENS – ÚJ…

Házhoz jön a kisbolt Várpalotán

Veol
-
 Tegnap 20:00Megyei

A koronavírus okozta egészségügyi válsághelyzetre reagálva Várpalota több kereskedője is lépéseket tett a vásárlással járó fertőzési kockázat csökkentése érdekében.

Gáspár Evelin elárulta, mennyi idő után fekszik le egy férfival: nem könnyű ágyba vinni

Life
-
 Tegnap 18:48Életmód

Gáspár Evelin elárulta, mennyi idő után fekszik le egy férfival: nem könnyű ágyba vinni

Horner feltette a kérdést: képes erre egy energiaital gyártó cég?

Motorsport
-
 Tegnap 18:40Forma1

A Red Bull Racing Törökországban ünnepelte a 300. nagydíjhétvégéjét, és talán még mindig furcsa belegondolni, de már 15 éve itt van a sportban Dietrich Mateschitz csapata, Adrian Newey és Christian Horner vezetésével pedig már 4 egyéni és konstruktőri világbajnoki címet is szereztek az F1 talán egyik legizgalmasabb korszakában.A mérföldkő…

Jelentősen szigorodnak jövőre a drónok használatának szabályai

RTL Klub
-
 Tegnap 18:32Bulvár

Jelentősen szigorodnak jövőre a drónok használatának szabályai - az erről szóló törvényjavaslat részletes vitája múlt héten kezdődött a parlamentben. Engedélyköteles lesz minden 120 grammnál nehezebb drón használata és lakott terület felett magánlakásokról nem készíthető közeli felvétel. A kormány szerint a magánélet védelme miatt fontos…

Aki most sem képes összefogni, az egyenesen a történelem szemétdombjára való

Origo
-
 Tegnap 18:23Belföld

Bordács Bálint véleménycikke Müller Cecília alantas megtámadásáról.

Indul a Piac! - Képes a Matovič-kormány a vállalkozók megmentésére?

Új műsor indul a ma7 médiacsalád felületein. A Piac gazdasági magazinban Matus Tibor és Rajkovics Péter, két közgazdász kollégánk keresik havonta a válaszokat aktuális kérdésekre, egy vendég segítségével. Ezúttal Farkas Iván, az Mkp szakmai alelnöke osztotta meg gondolatait a nézőkkel.

Házhoz jön az Amalfi-part szépsége ezzel a virtuális túrával

Travelo
-
 Tegnap 17:53Utazás

Ha már nagyon szükségünk van egy kis utazási élményre, és az angol nyelv sem probléma, ezt a virtuális túrát nekünk találták ki.