Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Újabb férfit tartóztattak le a miskolci gyilkosság ügyében

Az ügyben pénteken már letartóztattak egy férfit. A két gyanúsított a sértettel egy ingatlanon, de külön lakrészben élt.

Az egyik legfelkapottabb férfisztár lehet a következő James Bond, de ettől a pletykától nem lelkesednek a rajongók

Gengszterből 007-es?. Mivel Daniel Craig mint James Bond leköszön a Nincs idő meghalnival, így nagy kérdés, hogy ki öltse magára ezentúl a 007-es öltönyét? Újabb pletykák röppentek fel ezzel kapcsolatban, de a rajongók nem örülnek a nem hivatalos jelöltnek.

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen, saját magunk és mások egészsége védelmében – olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon vasárnap megjelent tájékoztatóban.

Hagyjunk fel az aggódással 5 egyszerű lépésben!

marie claire
-
  Ma 16:00 Életmód

Ha többet aggódunk annál, mint amennyit szeretnénk, érdemes végigmenni az öt egyszerű lépésen, amely segít felhagyni a tépelődéssel.

Világkörüli útra indul egy öttagú olasz család, a házuk árán vett hajón

Noizz
-
  Ma 15:57 Bulvár

Egy olasz család világ körüli útra indul két árbócos, 17 méteres hajóján. A magát „tengeri medvének” valló Barberis család negyvenes éveiben járó szülőpárosát elkíséri három gyerekük, a 11 éves Iago, a 8 éves Nina és a 3 éves Timo, valamint Pepper, a labrador.

Egy magyar orvos: hazugság, hogy mindenkit el tud látni a rendszer

Egy aneszteziológus nyílt levelet írt a civil társadalomhoz, a politikai elithez és a kollégáihoz, amelyben felvázolta, ő hogyan látja a jelenlegi járványhelyzetet – ami nem éppen szívderítő. Fotó: Balázs Attila / MTI Sajnos az, hogy senki nem marad ellátatlanul, valamint az, hogy "a kórházi kapacitások szinte korlátlanul állnak rendelkezésre", eg

Árokba hajtott egy autó az M1-esen

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó az M1-es autópálya 144-es kilométerénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Lébény térségében. A balesethez a lébényi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

SZFE: A kuratórium jogellenesen átírta az egyetem szervezeti és működési rendjét

A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye szerint a fenntartó kuratórium felhatalmazta magát, hogy munkáltatóként, pályázat nélkül nevezhesse ki a rektorhelyetteseket, akiket – a szenátus egyetértése és pályázat nélkül, legfeljebb egy évre – az intézetvezetői feladatkörrel is felruházhassa. Az intézmény eljárásokat indít.

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés ellen

A járvány most zajló második hullámában szabály betartásával ismét mindannyian sokat tehetünk a sikeres védekezésért. És azért, hogy a további korlátozó intézkedéseket elkerüljük. Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen, saját magunk és mások egészsége védelmében. A honlapra feltöltött…

Vidnyánszkyék egyoldalúan átírták a működési rendet, az SZFE a bírósághoz fordul

Az egyetem szerint elfogadhatatlan, hogy úgy nevezzenek ki rektorhelyettest, hogy azoknak ne legyen semmilyen SZFE-s tapasztalata.  

SZFE: Vidnyánszkyék jogszabályba ütközően írták át az egyetem működési szabályzatát

Az egyetem vezetősége és polgársága négy keresetet nyújtott be a bírósághoz.

Teljes terjedelmében ég egy parasztház tetőszerkezete Regölyben

Teljes terjedelmében ég egy körülbelül százhúsz négyzetméteres parasztház tetőszerkezete Regölyben, a Dózsa György utcában. A tűzesethez elsőként a tamási önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a lángok oltását.

Kisebb robbanás volt egy tiszaújvárosi lakásban

Kisebb robbanást okozott egy aeroszolos flakon Tiszaújvárosban, az egyik Árpád úti lakás konyhájában. Az eset következtében az ablak betört, de tűz nem keletkezett. A helyszínre a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult ki. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Ha betartunk néhány egyszerű szabályt, sokat tehetünk a vírus ellen

Néhány egyszerű magatartási szabály betartásával sokat tehetünk a fertőzés terjedése ellen, saját magunk és mások egészsége védelmében - olvasható a koronavirus.gov.hu oldalon vasárnap megjelent tájékoztatóban.