Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Real Madrid szurkolói szerint vége a Zidane-korszaknak

Hírklikk
-
 Ma 13:20Sport

A Real Madridnál véget ért a Zinédine Zidane-korszak, de a legnagyobb mértékben a futballisták a felelősek a királyi gárda bukdácsolásáért a Marca internetes szavazásának eredménye szerint.

RB Leipzig: Gulácsi Péter távozhatna nyáron klubjától – az ügynöke szerint

Ügynöke szerint az RB Leipzig magyar válogatott kapusának, Gulácsi Péternek van egy záradék a 2023 júniusáig szóló szerződésében, amely alapján idén nyáron akár el is hagyhatná a német futballklubot – írja az MTI.

Gulácsi Péter az ügynöke szerint nyáron elhagyhatná az RB Leipziget

A játékos kontraktusában szerepel egy kivásárlási záradék, amely idén nyáron aktivizálható.

Schwarzenegger megkapta a vakcinát - nagyon örült neki

Ragazze
-
 Ma 12:54Bulvár

A Terminátor már veszélyeztetett korúnak számít.

Vége a Zidane-korszaknak a Real Madridnál a Marca szerint

A Real Madridnál véget ért a Zinédine Zidane-korszak, de a legnagyobb mértékben a futballisták a felelősek a királyi gárda bukdácsolásáért a Marca internetes szavazásának eredménye szerint. A madridi sportnapilap azután intézett körkérdést a szurkolókhoz – akik közül százezernél is többen válaszoltak –, hogy a bajnoki címvédő együttest a…

A gyarmati élsportoló szerint felelőtlenség nem beoltatni magunk

Rámutatott, hogy az élsportolók között is bőven akadtak, akiket hosszabb időre ágynak döntött a vírus.

A botanikus kert feladata a nevelés is Wirth Tamás szerint

Bama
-
 Ma 12:30Belföld

Wirth Tamás szeretné, ha az arborétum megőrizné jellegét

Real Madrid: a Marca olvasói szerint véget ért a Zidane-korszak

A Real Madridnál véget ért a Zinédine Zidane-korszak, de a legnagyobb mértékben a futballisták a felelősek a királyi gárda bukdácsolásáért a Marca internetes szavazásának eredménye szerint.

Egyetlen minisztérium sem vállalta az oltási tervet Ujhelyi István szerint

Mindezt szombaton jelentette be egy online sajtótájékoztatón. Egyetlen minisztérium sem vállalta ugyanis adatkezelőként a felelősséget érte, jelentette ki az MSZP európai parlamenti képviselője szombati online sajtótájékoztatóján. Ujhelyi István részletesen ismertette levelezéseit a tárcákkal. A politikus első körben november 18-án fordult…

Kubatov Gábor: „az ellenzék egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük”

A Fidesz alelnök-párigazgatója a Pesti TV-nek adott interjút, amelynek fő témája a 2022-es országgyűlési választás volt.

A tangóhoz ketten kellenek

Financial Times vezércikkében rámutatott: Biden az amerikai köztársaság normáinak és értékeinek helyreállítását ígérte beiktatási beszédében. Az új elnökök persze mindig szóba hozzák az egységet, de ennyiszer még senki sem emlegette, mint a Fehér Ház mostani új lakója. Igaz, a demokrácia még nem is tűnt ennyire törékenynek a…

Tokió 2020: Bach szerint mindenki a rendezés mellett van

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke szerint az egész olimpiai mozgalom egységes abban, hogy idén júliusban és augusztusban megrendezzék az ötkarikás játékokat Tokióban. A NOB első embere abból az alkalomból küldött péntek este videoüzenetet a világnak, hogy fél év múlva kezdődik a nyári olimpia a japán fővárosban.

Vitézy szerint teljesen átgondolatlan a Blaha Lujza tér felújítási terve

Vitézy szerint a 28-as, 37-es és 62-es villamosok végállomása ma hosszú sétával, kényelmetlenül érhető csak el a metró felől. Szerinte a téren új, akadálymentes villamosvégállomás jöhetne létre, a tér további része pedig bezöldíthető lenne, de nem ez történik, marad a térkő, funkcionális fejlesztések nélkül, átgondolatlanul, itt-ott…

Ujhelyi szerint egyik minisztérium sem vállalja a felelősséget az oltási tervért

Nincs konkrét és érdemi felelőse az oltási tervnek Magyarországon, egyetlen minisztérium sem vállalta ugyanis adatkezelőként a felelősséget érte - mondta Ujhelyi István (MSZP) európai parlamenti (EP-) képviselő szombati online sajtótájékoztatóján.