Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 334 hír

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében

Police
-
 Tegnap 22:16Baleset-bűnügy

Illegális migránst fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 22:16 Lakossági bejelentés alapján ellenőriztek egy külföldit a rendőrök Sopronban, aki magyarországi jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni.

Első körben az egészségügyi dolgozókat, a rendőröket, a tűzoltókat és a stratégiai vállalatoknál dolgozókat oltanák be

„Az oltást hatékony megelőzésnek tartjuk. A célunk az, hogy a lehető legrövidebb időn belül elegendő mennyiségű biztonságos vakcinát szerezzünk be" - mondta Marek Krajčí (OĽANO) egészségügyi miniszter. Krajčí hangsúlyozta, nagyon fontos megfelelően tájékoztatni a lakosságot az oltás előnyeiről és szükségességéről. Mivel nem kötelező…

Olaszországban elítélt konstancai férfit fogtak el a marosvásárhelyi rendőrök

Székelyhon
-
 Tegnap 20:15Határtalan

Egy szervezett bűnözői csoport tagjaként elkövetett bűncselekmények miatt Olaszországban elítélt konstancai férfit fogtak el Marosvásárhelyen a rendőrök – közölte szerdán a Maros megyei ügyészség.

Köszönet a rendőröknek

KaposPont
-
 Tegnap 17:27Életmód

Az egészségügyi dolgozókat követően a rendőröknek is megköszönte Szita Károly polgármester, hogy helyt állnak a koronavírus járvány idején.

Zsarolókat vettek őrizetbe a siófoki rendőrök

Két férfi súlyos fenyegetéssel zsarolta a pécsi sértettet, akitől azt követelték, hogy írassa át részükre a gépjárművét.

Bolti szarkát keresnek a miskolci rendőrök

Borsodihír
-
 Tegnap 15:56Megyei

Akkumulátoros fúrót lopott.

Szívmelengető: csatornába esett kislányt mentettek ki a hős rendőrök Sarkadon

Bátyjával játszott és biciklizett a kislány, amikor bekövetkezett a baleset. A kislány testvére az utolsó pillanatban elkapta, mielőtt elmerült volna

Embercsempészt fogtak a rendőrök Győr térségében

Police
-
 Tegnap 15:16Baleset-bűnügy

Embercsempészt fogtak a rendőrök Győr térségében Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 15:16 Öt illegális migránst szállított gépkocsijában egy szerb sofőr.

Zsarolókat vettek őrizetbe a siófoki rendőrök

Zsarolókat kaptak el kedden a siófoki rendőrök. Az eljárás adatai szerint egy enyingi és egy szántódi férfi 2019 októberétől egy pécsi sértettet több alkalommal megfenyegetett, hogy ha nem utal át nekik különböző pénzösszegeket, valamint a járművét nem íratja át részükre, börtönbe juttatják, vagy megölik – a  Somogy Megyei…

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót a vezetéstől eltiltott férfi, a rendőrök elfogták

Police
-
 Tegnap 14:49Baleset-bűnügy

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót a vezetéstől eltiltott férfi, a rendőrök elfogták Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 14:49 A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 38 éves tiszanánai sofőrt.

Összehangolt akcióban csaptak le a zsaruk: drónt is bevetettek a szabálytalankodó sofőrök kiszűrésére

Összehangolt akcióban csaptak le 55 szabálysértőre Siófok és Szántód környékén, az egyenruhások civil autókat és drónokat is bevetettek.

Babakocsis csalót füleltek le a hajdúnánási rendőrök

A rendőrségen 2020 áprilisában tett feljelentést egy hajdúnánási nő arról, hogy az interneten vásárolt egy babakocsit, átutalta az eladónak a megbeszélt összeget, azonban semmit nem kézbesítettek neki és a hirdetőt se tudta többet elérni.A rendőrök látókörébe került egy nő, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A…

Kisszállás közelében fogtak el 10 migránst és egy litván embercsempészt a rendőrök

A rendőrök ma kora délután Kisszállás térségében megállítottak egy kisteherautót, és intézkedés alá vonták a sofőrt, egy litván férfit – közölte a police.hu. Az igazoltatás során a jármű rakteréből 10 külföldi került elő, akik szír állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét…