Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 184 hír

Íme a nő, aki dalt írt saját L-kosaras melleiről

Velvet
-
  Ma 10:06 Színes

Sindy Starlet műve valószínűleg elvétve fog Grammy-díjat kapni.

„Írtam már alá a női test minden részét” – Rendkívüli interjú annak a metálbandának a frontemberével, akinek a rajon…

Blikk
-
  Ma 10:00 Zene

Corey Taylor a a Slipknot metal zenekar énekese, aki ezúttal a Magneoton Spotlighban oszt meg titkokat a rajongókkal.

A Tőrbe ejtve legviccesebb szövegét Chris Evans írta

IGN
-
  Ma 09:30 Film

Így kerülték ki a szigorú besorolást Rian Johnson elmesélte, milyen poénnal járult hozzá Amerika Kapitány megformálója a filmhez.

A Babaszoba és a végtelen – Fiatal szombathelyi látványtervezőnek nyílt kiállítása a WSSZ aulájában

Vaol
-
  Ma 07:00 Kultúra

Takács Lilla különös terekbe invitál, relativizálva, varázslatos problémává téve a tér és az idő, a kinn és a benn, az itt és az ott, sőt: a volt, a van és a lesz érzetét is. A fiatal és szombathelyi – ide visszatérő – látványtervezőnek abból az alkalomból nyílt kiállítása a Weöres Sándor Színház aulájában, hogy megkapta a Kiss Sándor-díjat.

Intézménytörténeti kiállítás nyílt a veszprémi levéltárban

Veol
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

A Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárában pénteken nyílt meg az „Erős hit – Erős akarat” című megújuló intézménytörténeti kiállítás.

Különleges védőfelszerelést írtak elő a háziorvosoknak, de nem lehet kapni

HVG
-
  Tegnap 19:55 Belföld

Az érintettek állításuk szerint csak ígéretet kaptak a Nemzeti Népegészségügyi Központtól, hogy folyamatban van a beszerzés.

L.. Simon szerint Wass Albert nem írt antiszemita publicisztikákat

Az ATV egyenes beszéd című műsorának vendége volt L. Simon László irodalmár, a Fidesz országgyűlési képviselője, az Országgyűlés kulturális és sajtóbizottságának elnöke, korábban kultúráért felelős államtitkár.

Hetényi László A Koronavírusról: „Figyelemfelkeltésnek szántam a levelet”

A Facebook-on napok óta terjed az a lánclevél, ami jórészt tévinformációkat tartalmaz a vírusról. Ennek ellenére már rengetegen megosztották az állítólagos olasz orvos levelét. Hasonló állítás szerepel a Magyar Gyógyszerészi Kamara fővárosi szervezetének levelében is, amit budapesti gyógyszerészeknek küldtek ki. Erre elsőként az Index figyelt fel.

Egybekelt párjával a nyíltan meleg olimpikon

Humen
-
  Tegnap 17:14 Életmód

A mostanra visszavonult ausztrál műugró, Matthew Mitcham és párja, Luke Rutherford összeházasodtak. Mitcham két hónappal azelőtt coming outolt, hogy megnyerte volna a 2008-as Pekingi olimpiai játékokon az aranyérmet. Tíz évvel később azonban megosztotta abbéli aggodalmát, hogy otthonában, Ausztráliában elutasításra talál majd – írja az…

Egy liftes rettegés inspirálta képekből nyílt kiállítás Keszthelyen

LikeBalaton
-
  Tegnap 17:00 Megyei

A pánikhangulat sokunknak nem ismeretlen fogalom, ha szűk helyekre vagy bezárt ajtókra gondolunk, de nem mindenki tudja ezt az érzést megfogni, lefesteni.

Majdnem azt írtam: „a hatalom erkölcse"... De aztán észbe kaptam 

Elképesztő sikert, már-már diadalt aratott maga Soros György, de „hálózata" is: megjelent  sok egyházi iskola tanárainak Nat elleni tiltakozása.. ! 

Nem olasz orvos, hanem budapesti főgyógyszerész írta a koronavírusnál is gyorsabban terjedő levelet a járványról

Az Index derítette ki, hogy a koronavírus elleni védekezési tanácsokat soroló, ugyanakkor számos igen problémás és félrevezető állítást is tartalmazó, vírusként terjedő lánclevelet nem egy olasz orvos írta (ahogyan azt sejteni lehetett azonnal), hanem a budapesti főgyógyszerész. Aki azonban nem csupán elismerte a szerzőségét, hanem fenn…

Fáklyás felvonulás Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából – és antifasiszta ellentüntetés

A Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulást rendez Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából vasárnap a fővárosban, továbbá országos kampányt indít Trianon centenáriumán - jelentette be a párt alelnöke csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.Novák Előd közölte: a vasárnapi megemlékezésen részt vesznek…

Mindent a kéznek, semmit a szemnek: tapintható kiállítást nyílt Szarvason

Beol
-
  Tegnap 16:01 Belföld

Liget címmel nyílt tapintható kiállítás pénteken, a Szent István Egyetem Tanácskozótermében, melyet a Kézzelfogható Alapítvány a Corteva/Pioneer Hi-Bred Zrt-vel karöltve valósított meg.

Viola Boglárka képeiből nyílt kiállítás Veszprémben

Veol
-
  Tegnap 16:00 Kultúra

Csütörtökön nyílt kiállítás Viola Boglárka festményeiből az Íródeák Kávé- és Teaházban.