Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itm: péntektől lehet jelentkezni a high-tech és zöld magyar pályázatra

Kiemelte, az igényeket elsőként a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop), majd jövő héttől a Versenyképes Közép-Magyarország programban (Vekop) lehet benyújtani, ezáltal az egész ország területén elérhető lesz a 70 százalékos támogatást nyújtó lehetőség, amelynek fontos kritériuma a 2020 áprilisi munkavállalói…

Szörnyű látvány fogadta a kertjükben a TV2 sztárpárját

Ripost
-
  Ma 17:10 Bulvár

Horváth Grétáék hónapok óta rendezgetik és szépítgetik az udvart. Nem csoda, hogy mérgesek és nagyon szomorúak lettek, amint kiléptek a teraszra.

A magyarok sem bíznak abban, hogy a kormány csak jóra használja erejét

Bitport
-
  Ma 17:06 Infotech

A titkosított kommunikációt biztosító Wickr használati statisztikái szoros összefüggést mutatnak a bizalom mértéke és egyik termékük telepítési gyakorisága között.

A Mercedes a teljes magyarországi nyereségét kiveszi osztalékként

Ez közel 95,6 millió eurót jelent, köszönhetően annak, hogy a stuttgarti autógyár itteni érdekeltsége csaknem 7 százalékkal több profitot termelt 2019-ben, mint egy évvel korábban.

Berki Krisztiánt gyanúsítottként hallgattják ki a rendőrségen – a sztár Karácsony Gergelyt hibáztatja

Ez is elég érdekes ügy. Gyanúsított lett egy közúti balesetben Berki Krisztián, aki még 2018-ben karambolozott egy busszal Budapesten. Akkor azt nyilatkozta, párjával, Mazsival Párkányból tartottak hazafelé, amikor megelőztek egy helyi buszt, majd a 40-es táblánál lassítva, miközben nézték a körülöttünk zajló építkezéseket, csak azt vették…

Ez nem semmi! 30 kilót dobott le egy sztárszakács: az eredmény magáért beszél

Blikk
-
  Ma 16:58 Külföld

Art Smith a karantén alatt 30 kilótól szabadult meg.

LMP: a zöld újjáépítési program sok tízezer magyar munkahelyet teremthetne

Jövő TV
-
  Ma 16:58 Belföld

Orbán Viktor szerint Schmuck Erzsébet egy „szociálisan érzékeny asszony”, de a kormány közmunkaprogramja „komoly eredményeket” ért el, amiket az ellenzék is elismerhetne.

Szerdától már két napra is átugorhatunk Magyarországra

Parameter
-
  Ma 16:51 Határtalan

Igor Matovič kormányfő a járványügyi konzílium értekezletét követően elmondta, a koronavírus elleni óvintézkedések utáni nyitás 5. fázisa még nem érkezett el. Az edzőtermek még nem nyithatnak meg szerdától, a sportlétesítményeken belüli sportolásra június 3-tól lesz lehetőség. Aki majd ellátogat ilyen helyekre, nem kell szájmaszkot viselnie a…

Beperli Kásleréket a Magyar Helsinki Bizottság

röviden.hu
-
  Ma 16:51 Belföld

A jogvédők szerint valami bűzik a kórháziágy-felszabadítások körül.

Szívrohammal került kórházba Brian May

A Queen 72 éves gitárosára mostanában rájár a rúd: nemrég farizomszakadás miatt került a baleseti osztályra, most viszont a szíve rendetlenkedett.

Ezt is átírta a koronavírus Magyarországon: rengeteg lakásvásárló sétál a csapdába

Pénzcentrum
-
  Ma 16:48 Gazdaság

Bár a vírus még jó ideig velünk lesz, az élet nem áll meg: sokan éppen most nyitnak tiszta lapot, és költöznek be új otthonukba. Átcuccolni alapból is nyűgös, de a koronavírus még rétesz egy lapáttal. Szakértők foglalták össze...

Magyarország koronavírus-statisztikája példátlan

Sehol máshol nem 10 százalék feletti a halálozási ráta, miközben nem átlag alatti a gazdasági helyzet és nem túlterhelt az egészségügyi rendszer.

Szívszorító vallomás a Deák téren megölt fiú testvérétől

Megtörten nyilatkozott a fiú, aki tehetetlenül nézte végig idősebb testvérének és legjobb barátjának haláltusáját. Az áldozatokat a fiú szeme láttára összeverték, majd halálra szurkálták a Deák téren.