Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 239 hír

Atv: Drámai felhívással fordult a magyarokhoz Bálint gazda

Bálint György, Beer Miklós nyugalmazott püspök és Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó igazgatója arra buzdítanak, hogy a válság idején aki teheti, karoljon fel egy szegény családot, vagy egy elesett embert. A felhívás szerint mindannyian részesei, elszenvedői vagyunk a világjárványnak és következményeinek, a nehézségeket és a bajt csak…

Férfi kézi: Balatonfüred? Császár Gábor nem zárja ki a hazatérést

NSO
-
  Tegnap 19:58 Kézilabda

A Svájcban légióskodó és már az edzői szerepbe is belekóstoló Császár Gábor volt a Sport Tv Tiszta Kezeket Fel című műsora 5. epizódjának egyik vendége. A Kadetten Schaffhausen 35 éves irányítója a helyi állapotokról, jövőbeli céljairól és az esetleges hazaigazolásról is beszélgetett Bartha Zoltán műsorvezetővel.

Drámai adatok: többszörösére becsülik a fertőzöttek valós számát Olaszországban

ATV
-
  Tegnap 19:09 Külföld

Az olaszországi hivatalos adatokban szereplő diagnosztizált fertőzöttek száma csak a "jéghegy csúcsa" a hétfőn közölt kutatások szerint, amelyek többszörösére becsülik az új koronavírus-fertőzés betegeinek valós számát. A betegszámtól függhet a járvány miatt bevezetett óvintézkedések enyhítésének ütemezése.

A hitoktatás során meg kell élnünk a feltámadásba vetett hitünket! – Tornay Gábor a Vasárnapnak

vasárnap.hu
-
  Tegnap 18:51 Vélemény

– A digitális hittanórák miatt Jézus a diákok saját szobájába nyer bebocsátást. A családokban szóbeszéd lesz a hittanóra a mostani...

Boldog István fideszes képviselő ellen vallott, személyi védelmet kapott

Személyi védelmet kapott Kengyel volt polgármestere, aki Boldog István fideszes képviselő ellen vallott. Nagy Szilárd erről először a 24.hu-nak beszélt. Azt állítja: Boldog István fenyegetéssel vette rá őt és több Szolnok megyei polgármestert, hogy uniós fejlesztéseket a képviselő által kijelölt cégekkel végeztessenek. A parlament hétfőn felfüggesz

Drámai vallomás, erre vágyott a leukémiából gyógyuló magyar sportoló

Ripost
-
  Tegnap 18:00 Sport

Gereben Lívia minden a célja elérésének rendelt alá, a koronavírus azonban keresztülhúzta számításait.

Pep Guardiola anyja is a koronavírus áldozata lett

82 éves korában elhunyt a Manchester City labdarúgócsapat vezetőedzőjének édesanyja a koronavírus-fertőzés következtében.

Koronavírusban halt meg Guardiola anyja

Dolors Sala Carrió 82 éves volt, Barcelonában fertőződött meg.

Jövőbeni terveiről vallott Majka menyasszonya: Picit önzőbb leszek!

Ripost
-
  Tegnap 16:30 Bulvár

Majoros Hajnalka szerencsésnek érzi magát, amiért ennyi éven keresztül otthon maradhatott a fiaival, ám hamarosan a saját álmait is meg szeretné valósítani.

Az exponenciális függvény: feladatmegoldások - iskolatévé, érettségi felkészítő: matematika 4/10

Index
-
  Tegnap 15:17 Vélemény

Csupa összetett téma: érettségi feladatok megoldása, kerekítés, válaszadás, ellenőrzés, statisztika, százalékszámítás. De annál is inkább fontos megnézni.

Kocsis Máté: Önök elvettek egy havi nyugdíjat, mi pedig adunk

Gondola
-
  Tegnap 14:52 Belföld

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter napirend előtti felszólalásában elmondta, hogy a hétvégén és a mai napon számos bejelentést tett Orbán Viktor miniszterelnök, és erről szeretné tájékoztatni az Országgyűlést.

Gépjárműadó - Kocsis Máté tisztába tette a fejeket

HírTV
-
  Tegnap 13:54 Vélemény

Az önkormányzatok a legkisebb tehervállalók - világosította fel az ellenzéket a Fidesz frakcióvezetője.