Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Drámai magyar pontszerzés a kézikupában

24
-
  Tegnap 21:48 Sport

Drámai végjáték az EHF-kupameccsen.

Lebilincselő büntetőeljárásokról, gyilkosok rémtetteiről beszéltek

Haon
-
  Tegnap 18:27 Baleset-bűnügy

A Debreceni Járásbíróság dísztárgyalója adott otthont nemrégiben annak az előadássorozatnak, amely régebbi, a lakosság körében és a sajtóban is nagy visszhangot kiváltott bűncselekményekről szólt.

Drámai összeomlás fenyegeti az Ítéletnap-gleccsert

444
-
  Tegnap 17:28 Tudomány

A belsejébe üregeket vájtak a meleg áramlatok, az eddig feltételezettnél gyorsabban olvad az Antarktisz egyik legnagyobb és legfontosabb gleccsere. Ha összeomlik, költözhet fél London, a Maldív-szigeteknek meg végük.

Az ideális nőt és férfit keresik Várkonyi Andreánál

Origo
-
  Tegnap 11:02 Bulvár

Vastag Csaba, Szebeni István lesznek a vendégek szombat este a Life TV-n.

Jakab Péter beszélt a kiszivárogtatásról

Startlap
-
  Tegnap 10:41 Belföld

„Minden szót vállalok a nyilvánosság előtt is, a szivárogtatókkal szemben azonban – amennyiben kiderül a kilétük – el fogunk járni” – mondja Jakab Péter a Mandinernek a Jobbikon belüli kiszivárogtatási botrány kapcsán.

„Lámpagyújtogató vagyok” – Interjú Spolarics Andreával

Fidelio
-
  Tegnap 09:45 Színpad

Decemberben elnyerte a legjobb epizodistáknak járó Aase-díjat, ő Kocsma Jenny a Koldusoperában, szívügye a tanítás, legközelebb az Aliz! c. ifjúsági előadásban láthatjuk Spolarics Andreát, a Budaörsi Latinovits Színház alapító tagját.

Drámai videók a bangladesi ikrekről

Propeller
-
  Tegnap 09:16 Külföld

A magyar orvoscsapat legközelebb márciusban fog kiutazni az ikrekhez, amikor további koponyarekonstrukciós műtétek várnak rájuk és tavasztól fontos szerepet kap még az ikrek rehabilitációja. Mintegy 30 percnyi videóanyagot közölt a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány arról, hogyan választotta szét a magyar orvoscsapat a fejüknél…

Koronavírus: drámai a helyzet Dél-Koreában

Dél-Koreában 142 új koronavírusos megbetegedést jelentettek szombaton, így a COVID-19 vírussal bizonyítottan fertőzöttek száma elérte a 346-ot - közölte a koreai betegségmegelőző központ (KCDC).

Szulák Andrea adásban, kamerák előtt kosarazta ki Harsányi Leventét

Life
-
  Tegnap 07:30 Bulvár

Szulák Andrea adásban, kamerák előtt kosarazta ki Harsányi Leventét: videó

A munkaerőpiaci reform programját beszélték meg a Megyeházán

Zaol
-
  Tegnap 07:00 Megyei

A Zala Megyei Kormányhivatal tegnap huszonöt zalai nagyvállalat vezetőjét hívta meg a Megyeházán tartott reggelire. A munkaerőpiaci reform végrehajtásának gyorsítása a foglalkoztatási osztályok átalakításával nevű program zalai bevezetésével kapcsolatosan került sor a találkozóra.

Drámai végjáték után szenvedtek vereséget

Feol
-
  20.02.21 22:55 Sport

A női kézilabda K&H liga 17. fordulójának alsóházi rang­adóján az Alba Fehérvár Kc a Hungast Szombathelyi Kka együttesét fogadta.

Andy Vajna utóda Amerikában beszélt terveiről

“Komolyabban kell vennünk a közép-európai koprodukciókat, hiszen olyan közös kultúrával és történelemmel rendelkezünk, amelyre lehet építeni; a saját életünkről kell mesélnünk” – mondta a The Hollywood Reporter című amerikai filmes portálnak adott exkluzív interjújában Káel Csaba, aki Andy Vajna halála után került a magyar…

Drámai pillanatok Budapesten, öltönyben élesztett újra a mentő-főorvos

Ripost
-
  20.02.21 20:20 Belföld

A főorvos pénteken pont arra járt, ahol egy idős férfi ájultan esett össze.