Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 213 hír

Drámai mértékben nő a koronavírus-fertőzöttek és a halottak száma az Egyesült Államokban

Blikk
-
  Tegnap 19:59 Külföld

Az Egyesült Államokban folyamatosan nő a koronavírus által fertőzöttek és a járvány halottainak száma. A Johns Hopkins egyetem és kórház hétfő déli adatai szerint eddig több mint 143 ezer amerikainál mutatták ki a fertőzést, a halottak száma pedig meghaladja a 2500-at.

Könnyítés a szülőknek, hogy otthon maradhatnak

Haon
-
  Tegnap 19:06 Belföld

Fokozottan ügyelnek arra, nehogy nagyobb csoportosulás alakuljon ki.

Vonatszerencsétlenség Kínában: közel 700 ember ült a kisiklott járaton – drámai fotók

Blikk
-
  Tegnap 16:54 Baleset-bűnügy

Földcsuszamlás miatt kisiklott egy utasszállító vonat a közép-kínai Hunan tartományban hétfőn, egy ember meghalt, több mint százan megsérültek - adta hírül a CGTN kínai nemzetközi hírcsatorna.

Drámaian indult a 2020-as évtized - Erős a kockázat, nagy a lehetőség

Nem csak a kezdés, hanem a következő hét év, sőt az egész évtized is hasonlóan viharos lehet. A Magyar Nemzeti Bank elnöke foglalja össze a múlt tapasztalatait és a jelenből adódó jövő lehetőségeit. A novekedes.hu oldalon megjelent írást teljes terjedelmében közöljük.

7-10 nap múlva jöhet a fordulat, de három európai ország nagy bajban

Az amerikai napi új koronavírus-fertőzéses esetszám már 20 százaléknál kisebb ütemben nő, ami március eleje óta a legalacsonyabb, és már az olasz helyzet is túl van a nagy felfutáson, a többi nagyobb európai országban pedig 7-10 nap múlva jutunk el eddig a biztató kilátásig.

Jegybank: hosszabb távon 0 százalékon maradhat az anticiklikus tőkepufferráta

VG
-
  Tegnap 16:15 Gazdaság

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa nem változtatott a hazai kitettségek esetében alkalmazandó anticiklikus tőkepufferráta 0 százalékos mértékén.

Hosszabb távon nulla százalékon maradhat az anticiklikus tőkepufferráta

Az alacsony tőkepuffer segíti a hitelezést, és így a gazdasági kilábalást.

Mnb: Hosszabb távon 0 százalékon maradhat az anticiklikus tőkepufferráta

A koronavírus-járvány miatt várható hatásokra tekintettel hosszabb távon 0 százalékon tarthatja az anticiklikus tőkepufferrátát.

Elveszett az erdőben egy 4 éves kislány, a kutyája vigyázott rá két napon keresztül

Origo
-
  Tegnap 14:59 Külföld

A gyerek az otthonából indult el kutyát sétáltatni, majd eltévedt a közeli erdőben.

A dunaújvárosiak szerint jó az irány, de még többen maradhatnának otthon

Duol
-
  Tegnap 14:35 Megyei

A koronavírus-járvány világméretűvé duzzadt és megváltoztatta az emberek mindennapjait. Arról kérdeztük önöket, hogy „Üresek az utcák Dunaújvárosban. Ön szerint megtanultuk, hogyan kezeljük a vírus helyzetet?” Íme a szavazás eredménye:

A kislányos külső ne zavarjon meg, Katie a csábítás nagymestere

A most kialakult helyzetben szerencsére sokan szeretnének segíteni. A legtöbben azonban azzal tudnak, ha otthon maradnak. Mi pedig nekik szeretnénk kedveskedni, és ha még csak pár percre is, de szeretnénk elfeledtetni velük ezt a rossz álmot, ami most történik. Túl leszünk rajta. Tudjuk, első rántásra úgy tűnhet, hogy egy törékeny tinivel állunk…

Elfogták a 9 éves kislány és édesanyja feltételezett gyilkosát

Ripost
-
  Tegnap 10:10 Baleset-bűnügy

Február 29-én közölte a berlini rendőrség, hogy egy fővárosi lakásban megöltek egy 38 éves afgán nőt és annak a kilencéves kislányát. Egy hónap telt el az eset óta, a hatóságok közlése szerint most végre sikerült elfogni a feltételezett elkövetőt.

Fordulat a Wall Street-en: kezd ciki lenni a fosszilis energiába történő befektetés

BTL
-
  Tegnap 09:40 Életmód

Aggódik a klímáért a gigabank, amely a legtöbb pénzt nyomja a fosszilis bányászatba.

Ide is begyűrűzött a koronavírus-járvány: földben maradhat a magyar luxuszöldség

Aggasztja a magyar termelőket, hogy a korai, fólia alatt termesztett spárga betakarításához honnan lesz elengedő munkaerő, a külföldi idénymunkások elmaradásával ugyanis munkaerőhiány alakulhat ki ezen a területen. A szakma szerint nagyon alaposan át kellene gondolni, hogy a rendelkezésre álló hazai munkaerőt hogyan tudják bevonni a…