Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 252 hír

Elszállítják a lakókat a Pesti úti idősek otthonából, ahol már 130 betegről tudni

Elszállítják a lakókat a Pesti úti idősek otthonából, ahol már 130 betegről tudni

Drámai időszak után tért haza Olaszországból a magyar sztársportoló

Ripost
-
  Ma 21:30 Sport

A magyar válogatott kosárlabdázó, Vojvoda Dávid hetekig élt a lakásába zárva Olaszországban.

Sírva fakadnak, hogy mi lesz velük, hogyan fogjuk őket ellátni

Index
-
  Ma 21:24 Színes

A veszélyhelyzet kihirdetése óta az önkormányzatok feladata is gondoskodni az idősekről. Az önkéntesek egy-egy kerületben van, hogy naponta 180 embernek segítenek. Bevásárolnak, kiváltják a receptet, feladják a csekket és próbálják a lelket is tartani a rászoruló idősekben.

A Dk-s főpolgármester-helyettes személyesen látogatta meg a koronavírus-járványban érintett Pesti úti idősotthont

Gy. Németh Erzsébet, a Demokratikus Koalíció főpolgármester-helyettese Facebook-posztban írt arról, hogy csütörtökön ellátogatott a Pesti úti idősek otthonába Müller Cecíliával együtt. Az otthonból 126 főt kellett kórházba szállítani koronavírus-fertőzés miatt.

Pesti úti katasztrófa: szűrés nélkül érkeztek vissza a kórházakból a fertőzésgyanús személyek az intézménybe?

Több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat által fenntartott Pesti úti idősek otthonában, jelentette be Müller Cecília a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs mai sajtótájékoztatóján. Az országos tisztifőorvos kiemelte a fenntartó fővárosi önkormányzat felelősségét is.

Már 126 fertőzött van a Pesti úti idősek között, folyamatosan szállítják el a betegeket az otthonból

Már 126 igazolt fertőzött van a Pesti úti idősotthonban. Újabb halálesetről egyelőre nem tudni, eddig öt áldozata van a járványnak.

Friss képek érkeztek a vészintézkedésekről a Pesti úti idősek otthonában

Több mint százan megfertőződtek, közülük öten meghaltak a Pesti úti idősek otthonában – friss képek érkeztek a lakók elszállításáról. Az otthonban olyan súlyos a helyzet, hogy Müller Cecília az operatív törzs sajtótájékoztatóján külön kiemelte az otthonban uralkodó állapotokat. Elmondta, úgy döntött, hogy a maximális biztonságra törekedve…

Online húsvéti és jótékonysági programokat szervez a Szentendrei skanzen

Húsvéti programokkal készül a Szentendrei skanzen és a Magyar Nemzeti Múzeum, teljes előadásokat tesz elérhetővé a Pécsi Balett az interneten, az Együtt az Egészségügyért pedig jótékonysági programot szervez a Heim Pál gyerekkórház támogatására.

Pesti úti idősek otthona – azokat is kórházba szállították, akik még nem mutatnak tüneteket

Müller Cecília személyesen látogatott el a Pesti úti idősek otthonába és újabb járványügyi intézkedéseket rendelt el az intézményben, miután kiderült, hogy rendkívüli helyzet van. Már 130 fertőzött van, gondozottak és dolgozók is és öt idős ember pedig már elhunyt. A fertőzöttek száma várhatóan tovább nő, mert még most is zajlanak…

Buszokkal vitték kórházba viszik a lakókat a Pesti úti idősotthonból

Újabb intézkedések végrehajtását rendelte el az országos tisztifőorvos a fővárosi idősotthonban.

Minden koronavírus-fertőzöttet kórházba szállítanak a Pesti úti idősek otthonából

Azokat is, akik még tünetmentesek. Ezen felül Müller Cecília országos tisztifőorvos újabb intézkedések végrehajtását rendelte el a fővárosi idősotthonban.

Müller Cecília újabb vizsgálatokat rendelt el a Pesti úti idősek otthonában: minden fertőzöttet kórházba szállítanak

Minden koronavírus-fertőzött embert kórházba szállítanak a Pesti úti idősek otthonából – közölte az országos tisztifőorvos csütörtök délután az MTI-vel, hozzáfűzve: emellett folyamatosak a további járványügyi intézkedések.

Ikarus-busszal is szállítottak betegeket a Pesti úti idősotthonból

Az országos tisztifőorvos korábban tapasztalt az egészségügyi szolgáltatás területén hiányosságokat, míg a főpolgármester azt mondta, az intézmény nem hibázott.

Müller Cecília ellenőrizte a Pesti úti idősotthont, azonnali döntést hozott

Minden koronavírus-fertőzött embert kórházba szállítanak a Pesti úti idősek otthonából - közölte az országos tisztifőorvos csütörtök délután, kijelentette, hogy folyamatosak a további járványügyi intézkedések.

Busszal és mentővel vitték el a koronavírusos betegeket a Pesti úti otthonból

Több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában – jelentette be Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs ülése után. Az otthon több lakójánál múlt héten mutatták ki a koronavírust.