Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 181 hír

Biztos mesél Balázs Fecóról is Horváth Attila

A Lemezjátszó Classic programsorozat vendége a következő alkalommal minden idők egyik legjobb magyar dalszövegírója, Horváth Attila lesz, aki egyrészt a pályafutásáról mesél majd, illetve Charlie 1997-es, Annyi minden történt című nagylemeze dalairól, melyek szövegeit szintén ő írta.

Január 31-ig kell befizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat

2021. január 31. napja, azaz jövő hét vasárnap a 2020. évi bevalláshoz kapcsolódó élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének fizetési határideje. Felhívjuk a figyelmet, hogy a határidő minden kötelezettre vonatkozik.

Várda-Kövesd: Pintér Attila dicsérete

NB1
-
 Ma 11:06Foci

Idő kell az újak beépítéséhez.

Mellár: Készen állunk komoly nyomást helyezni Péterffy Attilára

Érdemi változást nem értek el eddig - állítja a Momentum Topán László önkormányzati képviselő szerint "szintet lépnek" ezzel a 12 ponttal, mert eddig csak részeredményeket értek el Péterffy Attilánál. - Bár jeleztük többször polgármester úrnak, hogy min szeretnénk, ha változtatna, csak részeredményeket sikerült ezeken…

Horváth Attila dalszövegíróval folytatódnak a Lemezjátszó Classic-estek

Charlie 1997-es, Annyi minden történt című nagylemeze dalairól is szó esik, melyek szövegeit szintén ő írta.

Horváth Attila dalszövegíróval folytatódnak a Lemezjátszó Classic-estek

Charlie 1997-es, Annyi minden történt című nagylemeze dalairól is szó esik, melyek szövegeit szintén ő írta.

Megvan kinek ítélték oda idén a Pro Cultura Keszthely díjat

Dr. Bertalan Zoltánnak, a Nagyváthy Néptáncegyüttes alapítójának ítélte oda posztumusz a Pro Cultura Keszthely díjat a képviselő-testület. Az 1969 óta a városban élő pedagógus kezei alól számtalan tanítvány került ki, akik nem csak a néptáncot és a biológiát szerették meg, de szellemi örökséget is kaptak útravalóul. A kitüntetést ma…

Pataky Attilát lelkileg is megviselte a koronavírus

Két hónapja épült fel, de még nem érzi magát teljesen jól.

Drámai vallomás: Pataky Attila úgy érzi, nem csak a testét, de a lelkét is megtépázta a koronavírus

Két hónapja épült fel a koronavírus-fertőzésből Pataky Attila. Az Edda frontemberének egészsége a mai napig nem százszázalékos, úgy érzi, a lelkét támadta meg a betegség.

József Attila-verssel ünnepelték a magyar kultúra napját

Böjte Csaba mellett Kiss Gergely, Csókay András, Bagdy Emőke, Győrfi Pál, Cseh László és Kovacsics Anikó szavalta el a verset.

A debreceni Szivárvány Gyermekkar is díjat kapott a magyar kultúra napján

Idén 12 kategóriában 42 díjazottnak ítélték oda a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA díjait, amelyeket online ünnepségen szimbolikusan adtak át a magyar kultúra napján, pénteken – közölte a szervezet az MTI-vel. Idén kórus kategóriában a keszthelyi Helikon Kórus, Nagykanizsa Város Vegyeskara és a…

2021.01.23. Üzenet: Pápai Attila

Isten örömteli cselekvése életünk ajándéka, és Jézus által ezt ismerhetjük meg.

Simon Zoltán: A Lucasfilm kérte, hogy Dooku fénykarddal szerepeljen a plakátomon

Ziro
-
 Tegnap 20:59Film

Simon Zoltán digital mixed media művész újabb három poszterét hagyta jóvá a Lucasfilm. Ennek kapcsán beszélgettünk a művésszel. Ez a cikk Simon Zoltán: A Lucasfilm kérte, hogy Dooku fénykarddal szerepeljen a plakátomon a Ziro.hu-n jelent meg először.