Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Világranglista: Szlovákia jóval előttünk

NB1
-
  Ma 12:23 Foci

Belgium vezet, Brazília dobogón.

Döbbenetes fordulat! Magát videózta balesete előtt a Dózsa György úti gázoló

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló még 2017-ben okozott halálos baleset, amikor a Mercedesével a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, és ütközött egy szabálytalanul elé forduló Citroennel. A mai tárgyaláson döbbenetes felvételt játszottak le.

Balesetveszélyesek és lerobbannak, de Pintér Sándor szerint siker a magyar gyártású tűzoltóautó

A magyar emberek biztonságát szolgálja, hogy Magyarországon szerelik össze a magyar fejlesztésű tűzoltó és mentőautókat is – erről beszélt Pintér Sándor belügyminiszter egy csepeli lakossági fórumon. A hvg.hu tudósítása szerint a belügyminiszter sikerként mutatta be a magyar gyár működését a helyieknek.

Pintér Sándor bejelentette, hogy a balesetveszélyes tűzoltóautók mintájára gyártat a kormány mentőket is

Éppen kedden borult fel egy, több mint 130 millióba kerülő magyar gyártmány, de a belügyminiszter folytatná a beszerzést.

Becsehely önkormányzata a saját költségvetéséből végez felújítást

Zaol
-
  Ma 12:00 Megyei

Hosszú járdaszakaszt térköveznek e napokban a dél-zalai településen. A beruházást pályázati támogatás nélkül, saját forrásból valósítja meg az önkormányzat, mely a munkálatokat jövőre folytatni szeretné.

Elveszett az érettségi bizonyítványotok? Így pótolhatjátok a felvételi előtt

Eduline
-
  Ma 12:00 Karrier

Hamarosan itt az újabb felvételi szezon. Ha már régebben érettségiztetek, leporolnátok a régi bizonyítványt, de nem találjátok, akkor ezt a szabályt érdemes tudni. Így pótolhatjátok az elveszett érettségi bizonyítványotokat.

Pintér Sándor nyilvánosan hátba szúrta Németh Szilárdot egy csepeli fórumon

HVG
-
  Ma 12:00 Belföld

Megnéztük, milyen csepeli fórumot tart két ellentétes nagyágyú: a Soros-tervben hívő Németh Szilárd és az abban nem hívő Pintér Sándor. A legkevesebb szó természetesen Csepelről esett, bár Pintér próbált mindent kontextusba helyezni: Csepel is szépül a közmunka miatt, és ott is járnak az új tűzoltóautók.

Videózta magát M. Richárd a Dózsa György úti karambol előtt

A férfi mobillal vette magát vezetés közben, ám az még nem egyértelmű, hogy a készülék a kezében volt-e. A videót mi is bemutatjuk.

Idd meg ezt lefekvés előtt, és másnapra elégeted az előző nap bevitt összes kalóriát

Blikk
-
  Ma 11:56 Életmód

Ez az ital rendkívül hatásos, csodálatos eredményekről számoltak be a fogyasztói.

Horvátországi álomutazását tölti az Epic Week hazai nyertes

Élő Bence, az utazás szerelmese megkezdte egy hetes álomutazását Horvátországban. Ez a fiatalember lett ugyan is az idei Epic week in Croatia nevű nyereményjáték győztese. Bence a saját elképzelése szerint rakta össze az ő külön bejáratú, hétnapos horvátországi álomutazását, melyet a közösségi oldalakon, mint egy 10.000 ember…

Berki összefogott egy fideszesel Karácsony lejáratása végett

Berki Krisztián videót posztolt a közösségi oldalán, ami körülbelül arról szól, hogy van egy épület Zuglóban, ami nemcsak nagyon puritán és lepukkantan néz ki belülről, de bármikor össze is dőlhet. Berki célja valószínű Karácsony lejáratása volt, ez nem lehet kérdés, az viszont már sokkal furább, hogy ki segítette Berkit elkalauzolni...

A szenátus előtt tartott beszédet Greta Thunberg

Mandiner
-
  Ma 11:33 Vélemény

A svéd tinédzser klímaaktivista rövid, de egyértelmű üzenetet mondott a politikusoknak.