Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 391 hír

Rászállnak a büntetőfékezőkre a rendőrök

Szorosabbra fűzi együttműködését a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) annak érdekében, hogy csökkentsék a baleseteket és a szabályszegéseket.

Trükkös tolvajra figyelmeztetnek a rendőrök: ez a technikája a most őrizetbe vett férfinak, akinek a társa még szabadláb…

A 40 éves férfi közüzemi szolgáltatók munkatársának kiadva jutott be idős emberek lakásaiba a fővárosban társával.

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt csaptak le megint a fehérvári rendőrök, hárman kerültek őrizetbe

Több zacskónyi fehér port és szintén műanyag tasakokba csomagolt zöld növényi törmeléket, továbbá készpénzt, mobiltelefonokat találtak, és foglaltak le.

Egy tucat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Deszknél

Egy tucat határsértőt tartóztattak fel a rendőrök Deszknél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 14:10 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Operatív törzs: kedden 267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt

Kiss Róbert alezredes elmondta: a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet szeptember 21-ei hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.     A rendőrök kedden a tízezer lakosúnál nagyobb települések önkormányzati rendeleteiben meghatározott maszkviselési…

267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt Magyarországon

A kormányrendelet hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.

Hoppá: rendőrök vitték el a minisztériumi vezetőt Budapesten

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt vett őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt – közölte a KNYF. A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatali helyzettel visszaélésre irányuló hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást. A nyomozó ügyészség…

Azonosították a rendőrök a verekedő tinilányokat

Azonosították a rendőrök a verekedő tinilányokat Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 13:48 A csongrádi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a fiatalkorú helybeli lányt, aki gyermekkorú társával együtt bántalmazta egyik ismerősét. Cselekményükről videofelvétel is készült. Garázdaság miatt kell felelnie.

Rendőrök ütöttek rajta Rita Ora titkos buliján, nyomozás indult az ügyben

Blikk
-
 Ma 13:43Bulvár

Miután rendőrök fújták le fényűző születésnapi buliját, Rita Ora maga indított nyomozást annak érdekében, hogy kiderítse, baráti körében ki lehet a felelős azért, hogy a zsaruk fülébe jutott, titokban hatalmas összejövetelt rendeztek a koronavírus-járvány kellős közepén.

Operatív törzs: kedden 267 emberrel szemben intézkedtek a rendőrök szabálytalan maszkviselés miatt

A védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet szeptember 21-ei hatályba lépése óta összesen már 10 177 rendőri intézkedés történt a maszkviselés figyelmen kívül hagyása miatt.

Kétszázezer forintot tűztek ki a dorogi rongáló fejére

November elején írtuk, hogy a dorogi rendőrök egy férfit keresnek, akit kilenc rendbeli rongálás vétsége miatt gyanúsítanak.

Kábítószerkereskedőt fogtak el a rendőrök Abán – videó

A székesfehérvári rendőrök egy 34 éves férfi lakóhelyén tartottak kutatást, mert a gyanú szerint különféle bódító hatású, tiltott szerrel kereskedett. A tőle vásárló két másik férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

Mi történik Magyarországon? Ügyészek, rendőrök a minisztériumi vezetőnél, el is vitték

Korrupciós bűncselekmény gyanúja miatt vett őrizetbe a Központi Nyomozó Főügyészség egy vezető beosztású minisztériumi tisztségviselőt – közölte a KNYF.

Lázadás szélén a hisztériakeltés célpontjává lett francia rendőrök

A rendőrség részéről a szélsőbalt hibáztatják a leginkább a rendőrség és az erőszak fogalmának összemosásáért. Videó egy „érzékeny” férfi elfogásáról.

A rendőrök elfogták a garázdát

A rendőrök elfogták a garázdát Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 02., sze - 12:41 A debreceni egyenruhások a helyszínen elfogták azt a férfit, aki ököllel betörte egy parkoló autó szélvédőjét.