Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 399 hír

Kedves illetékesek, mi a felelősségteljes hozzáállás?

Helyzetjelentés egy (főleg) magyarok lakta településről: A település egyik óvónőjének PCR tesztje pozitív lett, jelenleg házi karanténban van. A településen lakó, nem az itteni iskolában

Fortuna Liga: az edző helyett a tulajdonos döntött a kapusról

NSO
-
 Ma 19:01Foci

Már-már úgy tűnt, hogy a szlovák Fortuna Ligában szereplő Nyitra kilábal a nehéz anyagi helyzetéből, de napról napra újabb problémára derült fény.

Magyaroszág felelőssége, ha az EU engedélye nélkül forgalomba helyezi az orosz vakcinát

A tagállamok által vészhelyzet esetén, saját hatáskörben, ideiglenesen engedélyezett vakcinákat kizárólag saját területükön forgalmazhatják, más uniós tagállamban nem – közölte Erik Mamer, az Európai Bizottság vezető szóvivője.

A két középső negyed döntött

Hibátlan mérlegét tovább folytatta a Kanizsa Vízilabda SE OB I B-s férfi vízilabda együttese, mely a bajnokság kilencedik fordulójában a VIWA-II. Kerület csapatát múlta felül a dél-zalai város uszodájában.

Jakab Pétertől elvették a szót, miután döntöttek a 4,4 milliós büntetéséről

A Jobbik elnöke a miniszterelnök vejéről kezdett volna beszélni, de a mondatot nem mondhatta végig.

Rekordot döntött Orbán Viktor

Nehéz lesz felülmúlni a miniszterelnököt, de az olimpiai csúcsokat is meg szokták dönteni. Kérdés, hogy mikor.

Elkapták Szolnokon a Várkonyi téri cserbenhagyás felelősét

A megalapozott gyanú szerint, a sofőr balesetet okozott Szolnokon, azonban megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

Felelősségteljesen döntöttek: egy időre visszavonul Balázs Klári és Korda György

Life
-
 Ma 16:18Életmód

Balázs Klári és Korda György teljes karanténba vonult, nem merték elvállalni a fellépéseket, mert véletlenül sem szerették volna sem elkapni, sem átadni a koronavírust. Az énekesnő még azt is elárulta, hogy tavasszal egy gerincsérv műtéten esett át, és férje, a legendás táncdalénekes találta meg a számára megfelelő gyógynövénykeveréket.

Rekordot döntött az Exatlon egyik bajnoknője

Origo
-
 Ma 15:45Bulvár

A sportolónő ezzel az eredménnyel nagyon elégedett, lelkileg nem volt jól.

A közösségi oldalakat is felelőssé tenné az álhírekért az EU

Csak a koronavírussal kapcsolatban közel félezer orosz álhírt regisztrált az EU speciális divíziója. Most az Európai Bizottság egy olyan tervvel állt elő, amely több teret adna az ilyen akciók szankcionálásának. A közösségi oldalalkat is jobban számonkérnék.

Kolozsvár: döntött vezetőedzője sorsáról a CFR

FociClub
-
 Ma 14:55Sport

Megtörtént, amit már régóta lehetett sejteni.

Oszlopot döntött ki egy teherautó Felsőnyéken

Beton villanyoszlopnak hajtott, és kidöntötte azt egy teherautó Felsőnyéken, a Béke utcában. A lajoskomáromi önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet. A településen több ingatlanban nincs áram. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.