Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Iszapkatasztrófa: döntött a Kúria a fővádlottak börtönbüntetéséről

Jogerősen a három vezetőt sújtották, ők kérték az ügyben a felülvizsgálatot.

Újabb rekordot döntött a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban

Korlátozó intézkedések sorát vezetik be Horvátországban. A szomszédos Szlovéniában már egy hónapja nem működik a tömegközlekedés sem.

Koronavírus - Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában stagnál az új fertőzöttek száma

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában pedig stagnál a koronavírus-járványban újonnan fertőzöttek száma - derült ki a válságstábok pénteki jelentéséből.

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában stagnál az új fertőzöttek száma

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában pedig stagnál a koronavírus-járványban újonnan fertőzöttek száma - derült ki a válságstábok pénteki jelentéséből.

Döntött a kormány az orvosok kivezényléséről és a másodállás korlátozásáról

levélben tájékoztatta Pintér Sándor belügyminiszter a Magyar Orvosi Kamarát arról, a javaslatok közül mit fogadott meg a kormány. Kiderült, a szolgálati jogviszonyról szóló szerződéseket pár hónapos csúszással kapják meg az orvosok, a béremelés viszont ettől függetlenül év elejétől jár. A kamara elnöke, Kincses Gyula elégedett – írta a…

Döntött a kormány az orvosok másodállásának korlátozásáról

Pintér Sándor belügyminiszter levélben tájékoztatta a Magyar Orvosi Kamarát arról, a javaslatok közül mit fogadott meg a kormány. Kiderült, a szolgálati jogviszonyról szóló szerződéseket pár hónapos csúszással kapják meg az orvosok, a béremelés viszont ettől függetlenül év elejétől jár. A kamara elnöke, Kincses Gyula elégedett – írja a HVG.…

Horvátországban rekordot döntött az új fertőzöttek száma

Emiatt újabb szigorításokat vezetnek be a szomszédos országban.

Rekordot döntött a lovinyereményből vett kép

Vezess
-
 Ma 14:20Életmód

Az ausztrál műtárgypiac, valamint az alkotó esetében is aukciós rekordot jelentő 6,25 millió ausztrál dollárért (1,4 milliárd forint) talált új gazdára Brett Whiteley ausztrál művész (1939-1992) egy festménye egy csütörtöki aukción.

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában stagnál az új fertőzöttek száma

Horvátországban újabb rekordot döntött, Szlovéniában pedig stagnál a koronavírus-járványban újonnan fertőzöttek száma – derült ki a válságstábok pénteki jelentéséből.

Horvátországban újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma

Horvátországban az elmúlt egy nap alatt 4080 új fertőzöttet azonosítottak.

Brutális áremelésről döntött a fideszes polgármester

Porga Gyula, Veszprém fideszes polgármestere csütörtökön bejelentette, hogy az önkormányzat cégénél, a V-Busz Veszprémi Közlekedési Kft.-nél áremelést terveznek.

Vörösiszap-katasztrófa: döntött a Kúria a Mal Zrt. három egykori vezetőjének jogerős ítélete ügyében

A tíz évvel ezelőtti, tíz halálos áldozattal járó vörösiszap-katasztrófa miatt indult büntetőeljárásban eredetileg 15 ember ellen emeltek vádat, letöltendő szabadságvesztéssel jogerősen a három vezetőt sújtották, ők kérték az ügyben a felülvizsgálatot.