Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 169 hír

Spanyolországban nyolcadik napja száz alatt maradt a halálozás

Origo
-
  Tegnap 19:23 Külföld

Országszerte folytatódnak a járványügyi enyhítések hétfőtől.

Vágják a centit: nagy lélegzetet vehet Spanyolország

Nyolcadik napja maradt száz alatt az új koronavírus okozta halálozás. Az ország felében még csak most jön a lazítások első fokozata. Nemsokára kezdődik a nyitás turisztikai szempontból is.

Koronavírus: egyre jobb a helyzet Spanyolországban - kiderült, hogy nyitnak ki a strandok

Spanyolországban nyolcadik napja maradt száz alatt az új koronavírus okozta halálozás - tájékoztatott a spanyol egészségügyi minisztérium vasárnap.

Koronavírus: Spanyolországban nyolcadik napja maradt száz alatt a halálozás

Blikk
-
  Tegnap 18:52 Külföld

Spanyolországban nyolcadik napja maradt száz alatt az új koronavírus okozta halálozás - tájékoztatott a spanyol egészségügyi minisztérium vasárnap.

Csökken a halálos áldozatok száma Spanyolországban

Spanyolországban nyolcadik napja maradt száz alatt az új koronavírus okozta halálozás - tájékoztatott a spanyol egészségügyi minisztérium.

Mezőkövesdi döntetlennel tért vissza a magyar foci

Szombaton rendezték a Magyar Kupa elődöntőit, ahol a borsodi egyesület is érintett volt, miközben a DVTK felkészülési meccseket játszott. Nagyjából két és fél hónapnyi kényszerszünet után szombaton a Magyar Kupa elődöntőivel indult újra Magyarországon a futballélet. Az egyik párharcban volt borsodi érdekeltség is, hiszen a Mezőkövesd a…

Júliustól zöld jelzést kap Spanyolországban a nemzetközi turizmus

Pedro Sanchez miniszterelnök hivatalosan is bejelentette, hogy júliustól kezdődően minden külföldi turistának engedélyezni fogják a Spanyolországba történő beutazást, így még nyáron megnyílik a lehetőség a vakációzók fogadására.

Tajvanról visszaérkező szumók terjeszthették el Japánban a spanyolnáthát, így szumóinfluenza lett a neve

Múlt-kor
-
  Tegnap 10:48 Kultúra

A spanyolnátha 1918 novemberére szélesedett járvánnyá Japánban. Az akkor 55 milliós ország népességének több mint 41 százaléka esett át rajta, miközben 390 ezer áldozatot szedett. A japán kormány egészségügyi kiadványok és kifüggesztett, illetve szétosztott plakátok segítségével igyekezett rábírni a lakosságot a hatékony védekezésre.

Indulnak a misék a franciáknál, jön az alapjövedelem a spanyoloknál

Két hónapos szünet után újraindulhattak a misék Franciaországban, miután egyre inkább visszaszorul a járvány. Spanyolországban júniustól bevezetik az alapjövedelmet. Nemzetközi összefoglalónk következik.   

Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható.

Tíznapos nemzeti gyász lesz Spanyolországban

A koronavírus-járvány áldozatainak emlékére tíznapos nemzeti gyászt rendel el a spanyol kormány jövő keddi ülésén – jelentette be a spanyol kormányfő szombati online sajtótájékoztatóján Madridban. Az egészségügyi minisztérium 48 újabb halálos áldozatról és további 361 igazolt fertőzöttről adott hírt kora este.

Járvány anno: A spanyolnátha Magyarországon

Behír
-
  Tegnap 06:12 Belföld

Az I. világháború idején pusztító spanyolnátha vírusát a frontról hazatérő katonák adták tovább a polgári lakosságnak. Budapesten, 1918 őszén iszonyatos járvány tört ki, amely továbbterjedve az egész országban szedte áldozatait.

Gól nélküli döntetlent játszott az újonc a Magyar Kupában

Erőteljesen kezdett a Honvéd, de nem bírt ellenfelével.

Tíznapos nemzeti gyászt rendel el jövő kedden a spanyol kormány

A koronavírus-járvány áldozatainak emlékére tíznapos nemzeti gyászt rendel el a spanyol kormány jövő keddi ülésén – jelentette be a spanyol kormányfő szombati online sajtótájékoztatóján Madridban. Az egészségügyi minisztérium 48 újabb halálos áldozatról és további 361 igazolt fertőzöttről adott hírt kora este. Pedro Sánchez elmondta: a…

Magyar Kupa: 0–0-s döntetlent játszott az Mtk a Honvéddal

NSO
-
  20.05.23 22:02 FociDebrecenHajdú-Bihar

Hiába támadta szinte végig a Magyar Kupa elődöntő első találkozóját az MTK hazai pályán a Honvéd ellen, nem tudott betalálni, és mivel ez az ellenfélnek sem sikerült, maradt a gól nélküli döntetlen. A visszavágó tehát teljesen nyílt, a Puskás Arénában dől el, hogy melyik budapesti csapat jut be a döntőbe.