Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 498 hír

Miért húzza a baba a saját haját?

A kisbabák sokféleképpen kommunikálnak, mielőtt elkezdenének beszélni. Ha a pici a saját haját húzkodja, azzal is üzenetet közvetít a szülőnek.

Ujjlenyomat-olvasós bankkártyák? Miért is ne?

Hosszú ideje ötletelnek azon a pénzügyi szolgáltatók és az iparági szereplők, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a bankkártyákat. Úgy tűnik, a megoldás mindvégig az orrunk előtt volt.

Paterson: Hatalmas kedvenc

Mafab
-
 Ma 04:50Film

Tagadhatatlan, hogy a legtöbb ember a Star Warson keresztül ismerte meg Adam Drivert, ahol az ellentmondás antihőst, Kylo Rent alakítja. Mivel sokan nem voltak elégedettek az új trilógiával, az ostor többnyire a színészeken (köztük különösen Driveren) csattant. Aki viszont követi a fiatal színész (aki nem is gondolnánk, de már 37 éves) pályafutását

Miért mindig akkor kellek, amikor már késő?

She
-
 Ma 04:35Életmód

Van az a vicces mém, hogy mit csinálnak a pasik és a nők szakítás után egy héttel illetve egy hónappal. A férfiak egy hét után boldogan buliznak a haverokkal, frissen visszakapott szabadságukat ünnepelve, míg a nők eközben otthon sírnak egy csomag papírzsepivel. Majd egy hónap múlva fordul a helyzet. Ez sokszor a valóságban éppen…

Már majdnem megszületett a gyermekünk, amikor eltűnt a férjem. Nem értettem, miért tette. Majd ezt vágta a képembe

Blikk Rúzs
-
 Ma 03:25Szex

Vannak pillanatok az életben, mikor elakad az ember szava. Nos, ez egy ilyen pillanat volt. Aztán magamhoz tértem és rájöttem, jobb ez így.

Szellemes sitcomparódiából hatalmas szuperhősködésbe csapott át a WandaVision

Telex
-
 Tegnap 23:47Bulvár

A Disney+ a Mandalorian után összerakott egy újabb, váratlanul jó sikersorozatot. Kár, hogy a végére már túlságosan is hasonlít a Marvel-filmekhez.

Fonió, a gluténmentes gabona - eláruljuk, miért éri meg kipróbálni!

Joy
-
 Tegnap 22:21Egészség

Ideje új dolgokat felfedezni - próbáltad már a foniót? Egyik nagy előnye, hogy gluténmentes, de emellett több fontos egészségügyi hatása is van.

Hatalmas lépés az embernek! Földhöz hasonló bolygót találtak

A felfedezés segítheti a Földön kívüli élet utáni kutatást.

Hatalmas aszteroida húz el mellettünk

Hatalmas aszteroida húz el mellettünk szombaton Egy körülbelül 350 méter átmérőjű aszteroida húz el mellettünk mint egy 16 millió kilométerre, Föld Hold távolság 43 szorosa. Semmi esély nincs becsapódásra. Az Aphophis elnevezésű űrszikla szombat hajnalban több órán át szabad szemmel is megfigyelhető lesz hajnali két órától, természetesen…

Hatalmas koronabulit csaptak a rendőrök, a lehető legenyhébb büntetést kapták

Liner
-
 Tegnap 20:35Külföld

Elegük lett a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos lezárásokból, ezért egy óriási illegális partit rendeztek az egyenruhások.

Hatalmas bravúr: mindhárom számban továbbjutottak a Liu fivérek a hollandiai világbajnokságon

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang mindhárom távon továbbjutott a pénteki selejtezőből a rövidpályás gyorskorcsolyázók világbajnokságán.

Két oka is van annak, hogy miért marad jövő héten is fekete a Dunaszerdahelyi járás

Parameter
-
 Tegnap 20:07Határtalan

Korábban már szintén írtunk róla, hogy a Covid-automata regionális indikátorok alapján sorolja be az egyes járásokat. Ezek között szerepel a 14 napos súlyozott incidencia, tehát az új esetek előfordulása az elmúlt két hétben, melynél a rizikófaktor miatt négynek veszik a koronavírusos időseket (a napi/hétvégi statisztikákban nem, csak a…

Szabad szemmel is jól látható hatalmas aszteroida húz el a Föld mellett szombaton

Szerencsére semmi esély arra, hogy a jókora űrkő eltalálja bolygónkat. Egyelőre...

Hatalmas káosz Újpesten! Rendőrök, tűzoltók a helyszínen

Kigyulladt egy falfestékeket tároló raktár.