Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Borok az űrből: egy év után újra a Földön

Búcsút mondott a Nemzetközi Űrállomás annak a 12 palack francia bordeaux-i bornak és több száz szőlővesszőnek, amelyek egy tudományos kísérletben egy évet töltöttek a Föld körül keringve.

Negyedik alkalommal adták át a Boldog Batthyány László-díjat

Január 22-én adták át a körmendi Árpád-házi Szent Erzsébet plébániatemplomban a "Test és a lélek orvosa - Boldog Batthyány László-díjat", amit egy orvosnak és egy ápolónak adományoznak. Idén dr. Horváth Klára doktornő és Ráczné Varga Bernadett szakápoló részesült a díjban.

Tizenkilenc év után újra lesz népszámlálás Észak-Macedóniában

Tizenkilenc év után újra lesz népszámlálás Észak-Macedóniában, áprilisban tartják meg - közölte pénteken a MIA macedón hírügynökség.

Kylie Jenner gyöngysorral kötötte a nyakába méretes kebleit

Ripost
-
 Tegnap 21:30Bulvár

A dúsgazdag Instagram-modell megint vakációzik, és megint kevés textilben tölti a napjait.

Az egészségügyi Tinder újrarajzolja a munkaerő piacot

Forr az egészségügy, recseg-ropog az ágazat a koronavírus pandémia idején. Naponta olvasunk cikkeket, nyilatkozatokat az orvosok és egészségügyi dolgozók bérezéséről, munkakörülményeik és karrier kilátásaik kapcsán. Ráadásul a téma még forróbb az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény óta: egyre több orvos és ápoló kerül…

Negyvenöt év után újra női pilóta lehet a Forma 1-ben

Először tesztel női pilóta a Ferrari Forma-1-es akadémiáján.

Görögország: újranyithatnak a középiskolák

888.hu
-
 Tegnap 20:25Külföld

Görögország február elsejével tovább lazít a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedéseken, a többi között több mint két hónapnyi zárvatartást követően újranyithatnak majd a középiskolák is – közölték a görög hatóságok pénteken.

Trump utoljára még odapörkölt - 23 milliárd dolláros fegyverüzletet kötött Abu-Dzabival

Az eddigi elnök Irán „kordában tartásával” magyarázta a keddi szerződést, amelynek felülvizsgálatára készül a szerdán beiktatott utódja, Joe Biden.

Írdalá.hu: Pesty László és Juhász Hajnalka Baszkföldön kampányolnak

Az írdalá.hu kampány véghajrájában Pesty László kampányfőnök Spanyolországba utazott, hogy a helyszínen kérje az ottani politikusok segítségét ahhoz, hogy aláírásgyűjtésünk sikeres legyen, és meglegyen a hetedik támogató ország is.

Fehéroroszországban újraindították az új atomerőmű szombaton leállított blokkját

A biztonsági rendszer jelzése miatt állították le a blokkot. Fehéroroszországban csütörtökön délben újraindították az asztravjeci atomerőmű szombaton leállított 1-es blokkját – áll az atomerőmű hivatalos Facebook-oldalán. A tervek szerint fokozatosan terhelik fel a blokkot, amíg az el nem éri a névleges – 1200 megawatt – teljesítményt, a…

Röplabda: újra pályán a csabai utánpótlás

Behír
-
 Tegnap 18:51Sport

A Magyar Röplabda Szövetség Elnökségének döntése értelmében január 16-ától újra indítják a pandémia miatt szüneteltetett utánpótlás-bajnokságokat. Múlt hétvégén még csak három mérkőzést játszottak le, most pedig két nap alatt 140 találkozót rendeznek meg különböző korosztályokban.

Az X-Faktor majdnem újra felfedezte a 2004-es Megasztár legjobb énekesét

Annak idején sokan rongyosra hallgattuk Torres Dani albumát, különös tekintettel az Euro Punkra és persze régen volt már a 2004-es Megasztár, de azért elég vicces, hogy az RTL Klub szereplőválogatóinak fogalma sincs róla, hogy ki az a Torres Dani. Erről maga az énekes számolt be a Facebookon, az általa közzétett üzenetben az olvasható, hogy…

Hétfőn újra a szenátus elé kerülhet Trump elmozdítási ügye

Chuck Schumer, a szenátus demokrata párti többségének vezetője arról tájékoztatott, hogy már hétfőn a szenátus elé kerülhet a Donald Trump elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment), holott korábban Mitch McConnell, a szenátus (felsőház) republikánus párti kisebbségének vezetője azt mondta, hogy erre február közepéig…