Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lemondott Trump egészségügyi minisztere

Donald Trump egy újabb minisztere mondott le a Capitolium elleni ostrom miatt. A közlekedési miniszter és az oktatási miniszter után ezúttal Alex Azar egészségügyi miniszter adta be lemondását a még hivatalban lévő elnöknek.

Felértékelődött az informatikai vezetők szerepe

A statikus stratégiák ma már gyakran csalódást okoznak, versenyhátrányt jelentenek egy vállalat számára. Míg egyensúlyt kell teremteni az agilitás és stabilitás között, a módszerek és megoldások, informatikai eszközök olyan támogatást adnak, amit a cégvezetésnek ki kell aknázni a sikerhez. Ebben egyre nagyobb szerepet kapnak az…

Több, mint 500 ezer dollár adományt küldtek a Trump aktivistáknak bitcoinban

Egy kriptoelemző cég vette észre, hogy egy francia programozó több, mint 500 ezer dollárt utalt át szélső-jobboldali aktivistáknak az Egyesült

Trump halottjai: kivégezték az összes bűnözőt, kiknek halálát a még regnáló elnök rendelte el

Dustin Higgst halálos injekcióval végezték ki az amerikai Indianában, az állami gyilkosság blokkolásának sikertelen jogi erőfeszítései után - ő az utolsó a 13 fogvatartott közül, akit a Trump-adminisztráció kivégzett.

Macaulay Culkin támogatja, hogy vágják ki Trumpot a Reszkessetek, betörők! második részéből

A jelek szerint maga Kevin is egyetért az interneten terjedő petícióval, hogy a leköszönő elnöknek nincs helye a kultikus filmben.

Becsület Érdeméremmel tüntette ki Trump elnök VI. Mohamed marokkói királyt

A legfontosabb amerikai katonai kitüntetéssel, a Becsület Érdeméremmel tüntette ki Donald Trump elnök VI. Mohamed marokkói királyt, azért mert az uralkodó kész volt a kapcsolatok normalizálására Izraellel.

Hatalmasat zuhant Donald Trump népszerűsége

Donald Trump népszerűségi mutatói nagyjából egyenletesek voltak elnökségének négy éve alatt, a múlt heti, Capitoliumot ért támadás után viszont hatalmasat estek a mutatók, és minden jel arra mutat, hogy az elnök rekordmély népszerűség mellett hagyja majd ott a Fehér Házat.

Kivégeztek egy újabb sorozatgyilkost, a Trump-kormányzat alatt utoljára

Kivégeztek szombatra virradóra egy sorozatgyilkosságért halálra ítélt férfit.

Trump bannolta a Xiaomit is

A Xiaomi válaszol az amerikai feketelistára, tagadja a kínai katonai kapcsolatot.

Kijevben egy bankfiók vezetője 60 ezer dollárt tulajdonított el az egyik ügyféltől

Kijevben egy bankfiók vezetője tíz éven keresztül hamis okmányokat használt fel készpénzhez jutáshoz, mely által több mint 60 ezer dollárt tulajdonított el egy ügyféltől.

Az utolsó kivégzés a Trump-kormányzat alatt

Végrehajtották a 13., és egyben utolsó, szövetségi bíróság által halálraítélt ember kivégzését az Egyesült Államokban a Trump-kormányzat idején, alig pár nappal az új amerikai elnök beiktatása előtt. Ő volt a harmadik ezen a héten, akit méreginjekcióval kivégeztek.

422 ellenőrzésből 3 ittas vezetőt szűrtek ki tegnap a rendőrök

Alkohol fogyasztását követően senki ne üljön a jármű volánja mögé!

Lemondtak annak a kínai cégnek a vezetői, amelyiktől vakcinát vennénk

A 444 szerint lemondott Li Zhiming, a Sinopharm kínai gyógyszergyár igazgatósági elnöke, illetve Li Hui, a cégcsoport igazgatója, egyben az ellenőrzési részleg feje.

Lemondtak annak a kínai cégnek a vezetői, amelyiktől vakcinát vennénk

A 444 szerint e hét keddjén váratlanul lemondott Li Zhiming, a Sinopharm nevű, állami tulajdonban lévő nagy kínai gyógyszergyár igazgatósági elnöke, illetve Li Hui, a cégcsoport igazgatója, egyben az ellenőrzési részleg feje.

Lemondott az Orbán 1 millió vakcináját szállító kínai cég két vezetője

Orbán Viktor a pénteki rádióinterjújában jelentette be, hogy okosabb akar lenni az EU-nál, ezért az Európai Gyógyszerügynökséget megkerülve kínai vakcinával oltana be minket. Ezután érdekes fordulat történt a kínai gyártónál.