Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

WHO: korántsem ért véget a koronavírus-járvány

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz szerint a helyzetet néhány hónap alatt ellenőrzés alá lehet vonni kipróbált egészségügyi intézkedésekkel. Ezek között a kézmosást, a tömeg elkerülését, a maszkviselést és a helyiségek átszellőztetését említette. "Mi is a társadalom és a gazdaság újranyitását, a turizmus, valamint a kereskedelem újraindulását…

Enyhén csökken Székesfehérváron a koronavírus örökítőanyagának mennyisége

Országos átlagban stagnál a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, de vannak városok, ahol csökkenést, és van, ahol emelkedést látnak .

Koronavírus: már a 60 év alattiakat is olthatják a háziorvosok

Az oltások beadásáról és az alapellátás átalakításának helyzetéről folytatott egyeztetést Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Békássy Szabolcs országos háziorvosi kollegiális vezető.

Kiderült, kell-e második oltás annak, aki bizonyítottan átesett a koronavíruson

A koronavírus-járványt kizárólag oltással lehet legyőzni, ezért bármelyik vakcinát is kínálják fel, azt az embereknek el kell fogadniuk - mondta a Semmelweis Egyetem rektora hétfőn Áder János köztársasági elnök Kék Bolygó című podcastjában nyilatkozva.

Koronavírus-fertőzésben elhunyt a Párbeszéd önkormányzati képviselője

Elhunyt Lövei Csaba tanár, a Párbeszéd nyíregyházi önkormányzati képviselője, a Szövetségben Nyíregyházáért ellenzéki frakció tagja. Lövei a 2022-es választásokon a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával kívánt elindulni a választásokon. Sajtóértesülések szerint az 58 éves politikus halálát a koronavírus-betegség okozta. A…

Enyhén csökkent a koronavírus örökítőanyaga a zalaegerszegi szennyvízben

Országos átlagban stagnál a vírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben, de vannak városok, ahol csökkenést, és van, ahol emelkedést látnak – mondta hétfőn az Operatív Törzs sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tiszti főorvos.

Stagnál a szennyvíz koronavírus-koncentrációja Szolnokon

A 14. héten továbbra is stagnál a szennyvízben a vírus örökítőanyagának mennyisége Szolnokon.

Texas már visszasírja Trump bevándorlási politikáját

Joe Biden beiktatása óta sosem látott bevándorlási hullám sújtja a mexikói határt.

Havazás, koronavírus, DVTK, beruházások, húsvét, Tündérszépek

Boon
-
 Ma 17:30Belföld

Az elmúlt héten ezek a cikkek voltak a legérdekesebbek az olvasóinknak.

Zivatarok vonultak a front előtt

Nyugatra pedig már megérkezett a lehűlés.

Koronavírus: A magyarok mozgásáról a mobiladatok érdekes dolgot árulnak el

A Google mobilitási adatai alapján 2020 teléhez képest a magyarok több időt töltöttek home office-ban, mint az osztrákok, csehek, szlovákok vagy olaszok.

A koronavírus-járványt követően bevándorlók tízezrei zúdulhatnak Európára

Szergej Viktorovics Lavrov orosz külügyminiszter és António Guterres, az ENSZ főtitkára is osztja a véleményt, miszerint hihetetlen módon meg fog emelkedni a koronavírus-járványt követően az Európára zúduló migrációs nyomás.

Vajdaságban 465 új koronavírus-fertőzöttet azonosítottak

Az elmúlt nap során Vajdaságban 465 koronavírus-fertőzöttet azonosítottak, közülük 141-et Újvidéken, közölte hétfőn a Vajdasági Közegészségügyi Intézet. A közlemény szerint az új fertőzöttek zöme továbbra