Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Kell a téligumi Győrben is, de van rá tartalék a családi kasszában?

Itt vannak a mínuszok, jön a tél és a hó – csúszós utakkal - az évszakok változnak járvány idején is!  

Észak-Koreával karöltve rendezné a 2024-es téli ifjúsági olimpiát Dél-Korea

A Koreai Köztársaság hivatalosan indítványozta a Koreai NDK-nak, hogy közösen bonyolítsák le a 2024-es téli ifjúsági olimpiai játékokat.

Ezekkel vértezd fel magad a téli depresszió ellen

Ha csak enyhe vagy közepes a szezonális depressziónk, életmódbeli változatossággal tehetünk ellene. Súlyosabb esetben viszont irány a szakember.

Téligumi helyett már ezt veszik a magyarok: tudnak valamit?

Az idei év első 9 hónapjában a magyarországi személygépjármű-gumiabroncs piac 5%-kal csökkent a gyártói oldalon 2019 azonos időszakához képest. Ha idények szerint nézzük a változást, akkor a nyári abroncsok forgalma 5,1%-kal, a téli

Megjött az ígéretekkel teli next-gen konzolos R6S trailer

Esport 1
-
 Ma 15:00Gaming

Minden, amit tudni érdemes az új generációs játékról, benne van a videóban.

Dél-Korea Északkal együtt rendezné a 2024-es téli ifjúsági olimpiát

2018-ban a két Korea sportolói együtt vonultak fel a nyitóünnepségen, és közös csapatot indítottak a női jégkorongtornán.

Dél-Korea Északkal együtt rendezné a 2024-es téli ifjúsági olimpiát

2018-ban a két Korea sportolói együtt vonultak fel a nyitóünnepségen, és közös csapatot indítottak a női jégkorongtornán.

Kerüljük el a baleseteket a télies útviszonyok között is!

Police
-
 Ma 14:11Belföld

Kerüljük el a baleseteket a télies útviszonyok között is! Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 25., sze - 14:11 A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság baleset-megelőzési tanácsai.

5 dolog, amiket talán Ön sem vett észre a The Mandalorian legutóbbi részében – Köztük egy óriási baki

A messzi-messzi galaxisban nincs megállás, a mandalori Fejvadász és a tojásimádó Baby Yoda kalandjai már a 4. résszel folytatódtak. A The Mandalorian 2. évadából még ugyanennyi van hátra, a produkció látványosabb és izgalmasabb mint valaha, így nincs sok okunk panaszra.

A téli sportok polihisztora harcba száll a lesikló világkupáért

Eurosport
-
 Ma 14:04Sport

A két sportágban is remeklő Ester Ledecka idén is harcba száll a lesiklás kis kristálygömbjéért.

Van munka a téli Balatonnál

Police
-
 Ma 13:59Belföld

Van munka a téli Balatonnál Zsaru Magazin2020. 11. 25., sze - 13:59 Ez a nyár minden szempontból speciális volt. Március közepétől, a karantén elrendelésétől május végéig nem lehetett szezonkezdetről beszélni. Aztán júliusban megindult a roham, és hétköznap is tele volt a tó turistákkal.

Téli depresszió

A leggyakoribb szezonális betegség hangulatingadozásokat, súlyosabb esetben pedig testi tüneteket is okozhat az érzékenyebbeknél.

Dél-Korea Északkal együtt rendezné a 2024-es téli ifjúsági olimpiát

Északi oldalról egyelőre nem érkezett válasz a déliek kezdeményezésére.

Rovarokkal teli liszt, borzasztó körülmények egy sütőipari üzemben

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő hiányosságokat – többek között penészes helyiségeket, eszközöket – tártak fel egy Csongrád-Csanád megyei sütőipari üzemben november közepén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei. A sütőüzem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették az általános…