Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kelet-európai idénymunkások nélkül nem lesz elég karácsonyi pulyka Nagy-Britanniában

Mondja a Brit Baromfitanács, mely ezért a régió vendégmunkásai karantén-kötelezettségének elengedését javasolja.

Meghalt egy fiatal orvos, aki részt vett a vakcinatesztelésben

Placebót kapott, mint a kontrollcsoport tagja, nem pedig oltóanyagot.

Ő maga nehezen fogant meg, ellenben rengeteg utódott nemzett az Isten ajándékának tartott Napkirály

Múlt-kor
-
  Ma 08:40 Kultúra

A francia történetírásban az Igazságos névvel illetett XIII. Lajos és a mindenki által Napkirályként ismert XIV. Lajos közvetlen apa-fiú kapcsolata mindössze négy és fél évig tartott, hiszen ennyi ideig ismerhették egymást személyesen. Bár az Isten ajándékának tartott XIV. Lajos kisgyermekkorát némiképp beárnyékolta szülei viszálya, uralkodóként sz

Mutatjuk, mit tehet, ha karanténba kerül

Szálláshelyeket fognak biztosítani azok számára, akik részt vesznek az országos koronavírus-tesztelésen, pozitív eredményt produkálnak, és nem akarják megfertőzni a negatív teszteredményt produkáló családtagjaikat. Erről a védelmi minisztérium tájékoztatott a weboldalán.

Magyar fiatalok az NB I-ben: a Fradi eddig nem adott lehetőséget, az MTK az élen jár

Promotions
-
  Ma 08:38 Foci

Eddig az NB I-ben negyvenkét, 21 éven aluli, tehát utánpótlás-válogatott korú játékos lépett pályára.

Október 30-án indul a jegyértékesítés az Izland elleni EB pótselejtezőre

Férfi A-válogatottunk három hazai tétmérkőzéssel fejezi be a 2020-as évet - mlsz.hu

Nnk: az influenza elleni mindkét védőoltás biztonságos

Egyaránt hatékony és biztonságos a három-, illetve a négykomponensű influenza elleni védőoltás - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Álhirdetésen károsította meg a gyanútlan vevőt

Police
-
  Ma 08:33 Baleset-bűnügy

Álhirdetésen károsította meg a gyanútlan vevőtKomárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 22., cs - 08:33 Gyanúsítottként hallgatták ki a tatabányai rendőrök azt a 35 éves helyi lakost, aki egy internetes oldalon telefont kínált eladásra, de a készüléket a kifizetést követően nem küldött el.

Koronavírus étkezés - mit együnk, hogy ellenállóbbak legyünk?

ProfitLine
-
  Ma 08:31 Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt a legtöbben óhatatlanul félnek valamitől, legyen az maga a vírus vagy a munka elvesztése, vagy egyáltalán az általános gazdasági helyzet. A precedens nélküli helyzetben egyre fontosabb az egészségünk megőrzése. Az immunerősítésnek és a tápanyaggazdag étkezésnek minden eddiginél fontosabb szerepe lesz…

Ezt a szakmát is kinyírta a digitalizáció? Ellenkezőleg: felszabadította a dolgozókat

Számos, nem könyveléshez kapcsolódó többletfeladat rakódott a könyvelőirodákra, amelyek elvégzését eddig nem tudtak beépíteni áraikba. A teljes szakmát átalakító digitalizáció azonban az akut problémákra is megoldást kínál. A

Cristiano Ronaldo új frizurát villantott a karanténban

A Juventus sztárja a házi karanténban sem állt le az edzéssel.

Hibrid rendszert kapott a frissített Fiat Panda

Egy visszafogottabb hibrid rendszer segítségével tették hatékonyabbá. Van sport konstrukció is, amely egész jó extrákat tartalmaz.

Vádemelés a púderrel és kristállyal kereskedő lánc tagjai ellen

Hiros
-
  Ma 08:30 Baleset-bűnügy

A Kecskeméti Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt vádat emelt négy férfival és egy nővel szemben, akik „púder” és „kristály” fantázianevű, por állagú új pszichoaktív anyaggal kereskedtek. Előfordult, hogy az egyik díler nem csak pénzzel, hanem gépkocsival vagy arany ékszerrel fizetett a beszállítónak. 

Dragomán György: Az anyai szeretet olyan fizikai erő, mint a gravitáció, csak még annál is erősebb

HVG
-
  Ma 08:30 Életmód

„Egy anya, ha kell, ezer kilométerre is elküldi a kis lábosba csomagolt, meglepetéssóletet gyorspostával, természetesen fedőstől-lábosostól és kanalastól, mert csak úgy az igazi” – írja az író legújabb lapszámunkban, melyben feleségével és írótársával, Szabó T. Annával az anyai szeretet elvághatatlan kötelékét idézik meg.

Nnk: Az influenza elleni mindkét védőoltás biztonságos

Egyaránt hatékony és biztonságos a három-, illetve a négykomponensű influenza elleni védőoltás - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.