Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Stádium-díj: Újra meghirdették tudomány, a közélet és a művészet kategóriában

Budapesten, a Reménység Szigetén a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Stádium Társadalmi és Kulturális Hírlap közös bejelentést tett. Széchenyi Tímea, az Alapítvány elnöke részletezte: immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre tudomány, közélet és művészet kategóriában a Kárpát-medencei magyar középiskolásoknak az egyre…

Karim Benzema akár már idény nyáron távozhat Madridból

FociClub
-
 Ma 22:29Foci

A nyár egyik legmeglepőbb transzfere kialakulóban!

Óriási aszteroida közelíti meg a Földet a hétvégén - íme minden, amit tudni érdemes róla

Femcafe
-
 Ma 22:12Utazás

A kutatók szerint az évszázad végéig nagyon kicsi a valószínűsége, hogy a Földbe csapódna az objektum, ami nem először közelíti meg planétánkat.

Vár - Tudta? Igazi pattanásgyilkos a banánhéj

Blikk
-
 Ma 22:03Bulvár

Magas keményítőtartalmának köszönhetően a banánhéj belseje felszívja a felesleges olajat a bőrből, és a pattanások kialakulását elősegítő baktériumok ellen is hat. Lefekvés előtt tisztítsuk meg az arcot, dörzsöljük át a héj belsejével. Hagyjuk egy éjszakán át hatni, reggel alaposan öblítsük le.

Már nem fenyegeti összevonás a komáromi speciális iskolákat

Komárom. Annak ellenére, hogy a Nyitrai Tanügyi Hivatal nemcsak szóban, hanem írásban is kifejtette azt, hogy racionalizációs meggyőződése szerint a szlovák tannyelvű speciális alapiskola igazgatása alá vonná a magyart Komáromban, az elképzelésből – úgy tűnik – az összefogásnak köszönhetően semmi nem lesz. Legalábbis egyelőre.…

Elítélték Siklósnagyfalú polgármesterét de más miatt marad dutyiban

Nem kell dutyiba mennie a siklósnagyfalui polgármesternek, bár költségvetési csalás miatt elítélték. Kosztics polgármester öröme azonban nem felhőtlen. Bár a mostani ügy miatt nem kell dutyiba mennie, de a volt polgármester egy másik csalási eset miatt előzetesben van. A településen új választás lesz, hisz a felfüggesztett büntetés miatt le kell…

Letartóztatták a Hír TV tudósítóját a svéd rendőrök

Őrizetbe vették a Hír TV svédországi tudósítóját – számolt be róla

Átalakították a tudta nélkül a hivatalát, erre lemondott Mészáros József, a Magyar Államkincstár vezetője

Összecsapott Varga Mihály és a kincstár KDNP-s kötődésű vezetője. Nem volt kérdés, ki húzza a rövidebbet.

A lecsap csapat – Nem biztos, hogy látni akarjuk. Trailer

Április 9-én kerül fel a Netflix műsorába A lecsap csapat kémes vígjáték Melissa McCarthy és Octavia Spencer főszereplésével. Igazából engem Melissa McCarthy-tól konkréten lever a víz, de ez a film annyira rossznak tűnik, hogy akár szórakoztató is lehet a végén. Mindenesetre nem vagyok optimista a premiert illetően.   A trailer:

Mit tud egy okos fogkefe?

Vékony, formás, fekete és ezüst színben játszik, és Bluetooth segítségével szállítja az információt. Mi az?

Minden, amit az Európai Unió vakcina-fiaskójáról tudni érdemes: hogyan csúszott félre minden?Elemzés 

Liner
-
 Ma 21:10Külföld

Az elmúlt hét során összesen négy ország jelentette be, hogy nem vár tovább az Európai Bizottságra és az Európai Gyógyszerügynökségre, és önállóan kezd el vakcinákat beszerezni. Szétesőben van az egységes európai vakcina-program, így muszáj feltennünk a kérdést: mégis hogy jutottunk el ide?

Sokkal több nőt tudna alkalmazni a magyar infokommunikációs piac

A hazai vállalatok jóval több női digitális szakembert alkalmaznának, de nagyon kevés a jelentkező, mert az informatikai képzésben is túl kevés nő vesz részt.

MU: De Gea akár egy hónapot is kihagyhat személyes ok miatt

NSO
-
 Ma 21:02Foci

Egybehangzó angol sajtóhírek szerint akár egy hónapot is kihagyhat David de Gea, a Manchester United kapusa. A 30 éves spanyol nem egészségügyi probléma, hanem személyes ok miatt maradhat le a következő mérkőzésekről.

„Sokszor nem vesszük észre az igazi értékeket” – Baronits Gábor egészen különleges helyen pihen

Blikk
-
 Ma 21:02Bulvár

Különleges helyen próbál feltöltődni Baronits Gábor (31). A színész Kelet-Afrika indiai-óceáni partvidékére utazott, Tanzániában van. Ám nemcsak pihenni ment, de jótékonykodik is.