Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

Új bemutató a Tháliában - A Noszty fiú esete Tóth Marival

Kassa. Ma tartja idei évadának harmadik bemutatóját a kassai Thália Színház. Mikszáth Kálmán klasszikusát, A Noszty fiú esete Tóth Marival című darabot az újvidéki László Sándor rendezésében mutatják be. A művet, az előzőektől eltérő adaptációban Gyarmati Kata, vajdasági származású dramaturg alkalmazta színpadra.

Tóth Gabiék már megint ledobták a cukiságbombát: így érzi magát Hannaróza az apukája karjaiban

Blikk
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor rendszeresen osztanak meg édesebbnél édesebb felvételeket a kis Hannarózáról, épp ezért nem meglepő, hogy a ma estét is egy elképesztően aranyos videóval dobták fel.

Tóth Vera vallomása: mindig is szerettem feszegetni a határaimat

Blikk
-
  Tegnap 19:52 Bulvár

Bár Tóth Veráról tudjuk, hogy elképesztő énekhanggal rendelkezik, az utóbbi időben mégis többször hallhattunk a magánéletéről, illetve diétás sikereiről.

Tóth Krisztina: „Szolidaritásra van szükség”

Amíg a közgondolkodás, és a közbeszéd nem változik a nőkkel kapcsolatban, addig nem lehet eredményt elérni a családon belüli erőszak kérdésében – ezt mondja Tóth Krisztina. Az író, költő, műfordító új novelláskötetének is fontos témája a nők elleni erőszak, de foglalkoztatja a klímaváltozás is. Folytatjuk írókkal készült interjúsorozatunkat.

TÓTH Krisztina: „A közbeszédnek kellene megváltoznia a nőkkel kapcsolatban!”

„Nagyon oda kellene figyelni a kiszolgáltatottakra!” - ezt mondja Tóth Krisztina. Az író, költő, műfordító új novelláskötetének is fontos témája a nők elleni erőszak, de foglalkoztatja a klímaváltozás és a fenntartható életmód is.

A kadetek és a juniorok zárják a sort

Wtf Taekwondo
-
  Tegnap 15:25 Sport

A szerdai nappal a felnőtt versenyek befejeződtek a Helsingborgban zajló, G2-es besorolású Presidents Cupon, ahol két magyar is pástra lépett. Holnap a kadetek, pénteken a juniorok lesznek érdekeltek. Patakfalvy Csenge győzelemmel rajtolt az 57 kg-osok mezőnyében. A dán Frederiksen ellen csupán a hajrában engedett ellenfelének pontot,…

Tóth Gabi elárulta, milyen most az életük a kisbabával

Origo
-
  Tegnap 12:02 Bulvár

Úgy tűnik, túl vannak az álmatlan éjszakákon.

Nem zárják be a celli szülészetet

Vaol
-
  Tegnap 11:30 Megyei

Felröppent a hír: bezárják a celldömölki kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályát. A térség országgyűlési képviselője az egészségügyért felelős államtitkárral tárgyalt: nincs ok aggodalomra.

Műanyag dobozban ezért ne tároljunk ételt

HáziPatika
-
  Tegnap 05:33 Egészség

Bár a kimondottan élelmiszerek tárolására gyártott műanyag dobozok elvileg biztonságosak, a szakemberek szerint mégis érdemes lenne fém vagy üveg tárolókra cserélni azokat.

Tóth Norbert visszatér Körmendre

Vaol
-
  20.02.18 19:19 Sport

Tóth Norbert aláírta az Egis Körmendhez szóló szerződését. A válogatott center számára nem lesz szokatlan a város és a sportcsarnok, hiszen tagja volt a 2016-ban kupagyőztes csapatnak, amelyben együtt játszott Ferencz Csabával és Németh Ákossal.

Nem tudta a külügy, hogy a harmadik magyar is hazatért a Westerdamról, őt csak kedden zárják karanténba

Népszava
-
  20.02.18 15:02 Belföld

Ketten már vasárnap óta karanténban vannak a magyarok közül, akik egy koronavírusos beteggel voltak egy légtérben a holland óceánjárón.

Tóth Bertalan elárulta, hogy mitől fél leginkább a Fidesz

Nagyon oda kell figyelni, miként valósulnak meg az Orbán Viktor által bejelentett kormányzati klímatervek, mert „a Mátrai Erőmű példájából látjuk, hogy azért az első mindig az, hogy Mészáros Lőrinc jól járjon” – mondta dr. Tóth Bertalan, az MSZP elnöke hétfőn, az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Tóth Vera majdnem feladta a harcot

NLC
-
  20.02.18 10:24 Bulvár

Tóth Vera vallomása sokaknak erőt adhat.