Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Itt az elemzés: a pusztító munkanélküliség még csak most jöhet Magyarországon

A világban különböző mértékben emelkedett a munkanélküliség a koronavírus-járvány kitörése óta, Magyarországon (hivatalosan) 3,8%-ra emelkedett áprilisban a munkanélküliség, amivel még viszonylag olcsón megúsztuk. A tényleges...

Most bebizonyíthatod, hogy mestere vagy az ősrégi Heves megyei szavaknak

Heol
-
  Ma 19:00 Belföld

Legújabb kvízünk kitöltésével bebizonyíthatod, hogy te ismered a legjobban a köznyelvből egyre inkább kimúló, régi szavak jelentését.

Mostantól emberek helyett gép szerkeszti a Microsoft híreit

PCWorld
-
  Ma 18:59 Infotech

A mesterséges intelligencia ugyan még nem veszi el tömegével az emberek munkáját, de van azért, ahol már sor került ilyesmire. Hírszerkesztésre a Microsoft szerint már a gép is elég jó.

Trump: az Antifa mostantól terrorszervezetként lesz nyilvántartva

888.hu
-
  Ma 18:44 Külföld

Hamburg, Portland, Chile, majd fél Amerika szétverése után végre lépett az elnök.

Évtizedekig kísértheti a mostani huszonéveseket a mostani válság

G7
-
  Ma 18:10 Külföld

A gazdasági satufék miatt a fiatal dolgozóknak most különösen nem könnyű, de hosszú távon az oktatás és a képzés leállása érinti igazán érzékenyen a korcsoportot.

Döbbenetes részletek: egy 18 éves férfi gyilkolhatott Gyulán – Videón, ahogy a rendőrök őrizetbe vették

A gyanú szerint egy 18 éves fiatalember szúrta meg a barátját és egy 27 éves férfit Gyulán. A 27 éves férfi életét vesztette, támadóját a rendőrség őrizetbe vette.

Lyukat ütöttek Magyarország legerősebb páncélján, és csak most jön a neheze

Portfolio
-
  Ma 16:55 Gazdaság

A szolgáltatások külkereskedelmi forgalma stabilan hozzájárult az exporttöbblethez az elmúlt időszakban. Különösen akkortól vált ez látványossá, amikor a termék-külkereskedelem aktívuma apadni kezdett. A koronavírus-járvánnyal terhelt időszak azonban a szolgáltatásokból származó stabil többletet is rombolni fogja, ami már…

A tudósoknak először sikerült megfigyelni a Pauli kristályokat

Rakéta
-
  Ma 16:44 Tudomány

Egyre gyorsuló tempóban zajlik az anyag alapvető titkainak, szerkezetének, működésének feltárása a fizika, a kémia, és a belőlük eredő tudományterületek virágkorukat élik. Szinte minden hétre jut egy első alkalommal, egy először a világon. Mindemellett sejtések és jóslatok igazolódnak, vagy kerülnek a süllyesztőbe.

Hiába beszélt Bibó a félelemről, ezt már jóval Őszöd előtt elk…tuk  — Lapzsemle

Mire 2006-ban Gyurcsány Ferenc Balatonőszödön elmondta karakter-öngyilkos beszédét, a magyar demokráciát már régóta megbénította a félelem. Heti lapzsemle a 14. évfordulóra rendezett szélsőjobboldali hecckampányról. A demokrata nem fél A rendszerváltás előtt stencilezett példányokban adogattuk egymásnak és olvastuk rongyosra…

Most Kecskeméten kerestek egyedi átalakításokat egy éjszakai ellenőrzésen

Totalcar
-
  Ma 16:17 Autó-motor

Forgalmik itt nem repültek, de találtak pár autót, aminek lett egy köre rendkívüli műszaki vizsgára.

A Nike is felszólalt az amerikai rasszizmus ellen: most azt mondják "don't do it"

Noizz
-
  Ma 16:06 Bulvár

A Nike egy új videóval szólít fel rendszerszintű rasszizmus és társadalmi igazságtalanság elleni harcra. A kampányban átírták 30 éves szlogenjüket, a "Just Do It"-et "For once, just don't do it."-re ("Most az egyszer ne csináld"), ami fekete háttér előtt jelenik meg.

Most már tényleg folytatódhat a Lucifer

SG
-
  Ma 15:55 Film

Meglesz a Lucifer hatodik szezonja.