Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

Elhunyt a gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Egy kaliforniai börtönben elhunyt szombaton 81 évesen Phil Spector legendás amerikai zenei producer, akit egy hollywoodi színésznő 2003-ban történt megöléséért 19 év szabadságvesztésre ítéltek 2009 májusában. Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődményeibe halt bele.

Elhunyt a börtönben a gyilkosságért elítélt amerikai producer

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer.

Csendes gyilkos: gyerekeket szállították kórházba Budapesten szénmonoxid-mérgezés miatt

Többen rosszul lettek vasárnap egy családi házban, a Budapest 15. kerületi Vécsey Károly utcában, a tűzoltók magas szén-monoxid-koncentrációt mértek az épületben – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Kisdi Máté tájékoztatása szerint az épülethez kiérkeztek a gázszolgáltató munkatársai, akik…

Meghalt a Beatles producere, a gyilkosságért elítélt Phil Spector

A 81 éves producer életfogytig tartó büntetését töltötte egy kaliforniai börtönben.

Elhunyt a börtönben a gyilkosságért elítélt híres producer

Egy kaliforniai börtönben elhunyt szombaton 81 évesen Phil Spector legendás amerikai zenei producer, akit egy hollywoodi színésznő 2003-ban történt megöléséért 19 év szabadságvesztésre ítéltek 2009 májusában. Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődeményeibe halt bele.

Elhunyt a börtönben Phil Spector gyilkosságért elítélt amerikai zenei producer

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint koronavírus-fertőzés szövődeményeibe halt bele.

Cellájában hunyt el a gyilkos producer, aki egy színésznővel végzett egy légyotton

A BBC információi szerint 81 éves korában a rács mögött halt meg Phil Spector, zenei producer, akit gyilkosság miatt ítéltek el. aki karrierje során a Beatlesszel, Tina Turnerrel és a Righteous Brothersszel is dolgozott.

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector

Phil Spector zenei producer 81 éves volt, egy amerikai börtönben hunyt el.

Meghalt a gyilkosságért elítélt legendás zenei producer, Phil Spector

A producer, aki a Beatles-szel is dolgozott együtt, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt ült börtönben. 

Segített a gyilkosnak eltüntetni a holttestet

Csak a holttest eltüntetésében segített. Ennyit ismert el az a salgótarjáni nő, akit egy tavaly szeptemberi gyilkosság miatt vasárnap tartóztattak le. Az 50 éves asszonyhoz úgy jutottak el a rendőrök, hogy egy kedden történt gyilkosság gyanúsítottja azt mondta, a nő segített neki egy korábbi emberölésben. Mindkettőjüket letartóztatták.

A vízben landolt a sofőr, aki járműve felett elvesztette az irányítást, két órán keresztül próbált kijutni onnét

Parameter
-
 Tegnap 17:49Határtalan

Kihűlve került a kórházba vasárnap annak a Škoda Feliciának a sofőrje, aki a kora reggeli órákban nem tudta az úton tartani járművét Sobotište falu és Szenice város között. Letért az útról és a Kunói víztározóban (Kunovská priehrada) landolt az autójával. Körülbelül két óra múlva sikerült kiszállnia az autóból, és egy arra elhaladó autó segítségét

Más adatait használva próbálta megúszni a rendőrségi eljárást egy 39 éves nő, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvén…

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Metró Rendőrségi Osztály járőrei 2021. január 14-én, délután igazoltattak egy háromfős társaságot egy Budapest XI. kerületi metróaluljáróban. Az egyenruhások megállapították, hogy a társaság női tagja más adatainak bediktálásával próbálta megúszni a rendőri eljárást.

Mobilapplikáción keresztül is lehet majd mozijegyet foglalni

Szoljon
-
 Tegnap 17:00Film

A tavaszi újranyitásban bízva, számos újdonsággal várja vendégeit a szolnoki TiszapArt Mozi. Például kényelmesebb székek és többfunkciójú mobilalkalmazás.