Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Néhány nappal ezelőtt kis híján összeomlott az európai áramszolgáltatás

ma7.sk
-
 Ma 17:09Külföld

Valószínűleg olvasóinkat is legalább akkora meglepetésként éri, mint minket újságírókat, hogy múlt hét pénteken kis híján összeomlott Európa elektromosáram-ellátása. Szakértők szerint néhány másodpercen múlt, hogy nem volt az egész kontinensre kiterjedő áramkimaradás. 

Újvidék: Húsklopfolóval verte fejbe áldozatát a rabló

Az újvidéki rendőrség keresi a képen látható férfit, akit rablással gyanúsítanak. A feltételezések szerint a férfi és a decemberben letartóztatott bűntársa, M.Đ. egy 19 éves

Döbbenetes átalakulás: Rá sem lehet ismerni Emilio feleségére, Tinára

Jellinek Tina közel hat hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, orvosi segítség nélkül. Emillel együtt kezdtünk a diétába hat hónappal ezelőtt, és büszkén jelenthetem, hogy nagyon jól haladunk. Én 25 kilót, Emilke a kezdeti súlyához képest már 80 kilót fogyott le. Emillel közösen döntöttünk az életmódváltás mellett. A kiváltó ok az volt, hogy egy id

A kórházban kezelt fertőzöttek csaknem 30 százaléka visszakerül az intézménybe Nagy-Britanniában

A Covid-19-cel kezelt páciensek visszakerülési aránya 3,5-szer nagyobb, halálozási aránya pedig hétszer magasabb, mint a többi, kórházban kezelt betegé.

A kórházban kezelt fertőzöttek csaknem 30 százaléka visszakerül az intézménybe Nagy-Britanniában

A Covid-19-cel kezelt páciensek visszakerülési aránya 3,5-szer nagyobb, halálozási aránya pedig hétszer magasabb, mint a többi, kórházban kezelt betegé.

Harrison Fordnak egy szörnyű hasmenés miatt kellett improvizálnia

Mafab
-
 Ma 16:50Film

Bár sokak szemében Harrison Ford örökre Han Solo marad, legalább ennyien vannak, akik egy másik ikonikus karakterrel kötötték össze véglegesen. Természetesen a régész professzor-kalandor Indiana Jonesról van szó, akit eddig négy filmben keltett életre a színész. Ezek közül a legnépszerűbb máig az 1981-ben bemutatott első rész. Ezzel…

243 napot töltött egy texasi kórházban egy koronavírusos brit pilóta

A férfi azt mondta, hogy a felesége támogatása, és az a remény tartotta életben, hogy egyszer viszontláthatja a gyermekeit.

Így darál be a budapesti forgalom: ennyi időt veszítesz egy 30 perces úton a dugók miatt

Bár a koronavírus-korlátozásoknak köszönhetően Budapesten is brutálisan csökkent a forgalmi zsúfoltság mértéke 2020-ban 2019-hez képest, a magyar főváros útjai így is beletartoznak Európa legforgalmasabb városainak első negyedébe.

Áron alul vették meg Marilyn Monroe egykori villáját: ekkora összegért kelt el a legendás díva rezidenciája

Blikk
-
 Ma 16:32Bulvár

Noha csak kevesebb, mint a meghirdetett ár feléért kelt el, mégis tetemes összegért, mintegy 88 millió dollárért (26 milliárd forintért) talált gazdára a hollywoodi ikon, Marilyn Monroe régóta hirdetett rezidenciája.

Meg kellett műteni a világbajnok magyar úszót

Rettenetes hasi fájdalommal került kórházba az úszóklasszis.

Meg akarták erőszakolni, ellenállt, összeverték

A nő súlyos, orrcsonttörést szenvedett.

Kibírhatatlan fájdalmakkal került kórházba Cseh Laci - azonnal meg kellett műteni

Meg kellett operálni a Bvsc úszóját, Cseh Lászlót. Ahogy arról az infostart.hu besz

Két szakaszban zajlik a Budapesti Atlétikai Stadion kivitelezése

A tavaly december óta épülő stadionhoz ideiglenes lelátót is építenek, amit az atlétikai világbajnokság után lebontanak.

Dokumentumfilm- A Himnusz Regényes Története (január 19. – Budapesti Filharmóniai Társaság)

A Himnusz regényes története   A Magyar Kultúra Napján, január 22-én Kölcsey Ferenc Hymnus című versének „letisztázását” ünnepeljük. Később Erkel Ferenc zenéjével vált teljessé kultúránk egyik alapköve. A két szerző életútja, a Himnusz keletkezése és utóélete számos izgalmas, regényes fordulatban bővelkedik, melyről az Erkel Ferenc által…