Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ampullánként hat adag vakcináért számláz a Pfizer. A baj csak az, van, hogy legfeljebb öt jön ki!

ma7.sk
-
 Ma 11:42Külföld

Ha olvasóinknak eddig nem lett volna világos, akkor az alábbi sztoriból biztosan az lesz, hogy a vakcinafejlesztés, gyártás és eladás bizony kőkemény üzlet. Függetlenül attól, hogy az oltás lehet az egyetlen kifelé vezető út a járványból, a gyógyszergyárak bizony nem restek meggazdagodni a pandémián.

Hogyan hatnak a videójátékok a gyerekekre?

A videójáték egy olyan digitális szabad cselekvést lehetővé tevő konzol, ami a felhasználó folyamatos interaktív jelzéseire reagálva valós idejű, vizuális visszacsatolást realizál a megjelenítő eszközön, miközben érzékszerveinkre is hat. Az 1980-as évektől kezdődően óriási népszerűségnek örvend, valóságos kultusz övezi, így nem csoda, hogy…

Félrefordítás volt, hogy magyar légitársaság indítana közvetlen járatot Mongóliába

HVG
-
 Ma 11:38Gazdaság

A külügyi tárca szerint a légügyi megállapodás újratárgyalásáról, nem új járat indításáról egyeztetett a magyar nagykövet az illetékes mongol miniszterrel.

Komoly szervezés kellene a tömeges oltásokhoz, a rendezvényszervezők alig várják, hogy segíthessenek

A tömegek jól szervezett mozgatásában jártas szakma egyelőre semmilyen megkeresést nem kapott a kormányzattól.

Ugye megegyezhetünk, hogy a téves, hibás recepteknél kevés bosszantóbb dolog van a konyhában?

Nem dagad az ér a homlokomon, inkább csak csalódottan nyomogatom az elsőre vonzónak tűnő receptből sütött, elbaltázott süteményem. Több tojás és rengeteg darált mák bánta. Percekig tétovázom, hiszen nincs nagyobb pazarlás annál, minthogy kidobjam, de aztán háromig számolok, és megetetem vele... a kukát. Nincs bosszantóbb a…

Nem játszanak középszakasz meccseket a DEAC férfi kosarasai sem

Budapest - A férfi kosárlabda-bajnokságban nem lesz középszakasz, a Magyar Kupát ugyanakkor a férfi és a női csapatok számára is megrendezik.

"A férjem bejelentette, hogy elhagyja a családját" - közösségi oldalán vallott a színésznő

Alice Evans színésznő a közösségi oldalán jelentette be, hogy színész férje, Ioan Gruffudd válni akar.

Olyan kavarásba kezdtek a vakcinákkal, hogy egy hónapos vizsgálatba kezdtek

Napi.hu
-
 Ma 11:20Külföld

Japánban és Dél-Koreában csak februárban kezdik beoltani az embereket a koronavírus ellen, mert további teszteket tartanak szükségesnek a vakcinák hatékonyságának kiderítésére. Az alapvetés, hogy a japán nép olyan különleges, hogy máshogy hathatnak az oltások. A szigetországban ez érinti a nyárra tervezett olimpia megrendezését is.

Lázár János: a vásárhelyi politikai vandálok sem tehetik tönkre a tram-traint

Ma Hódmezővásárhelyt politikai vandálok irányítják, akik pusztítanak és rombolnak, ám a tram-train vandálbiztos lesz, így még ők sem tudnak kárt tenni benne – jelentette ki Lázár János a Rádió 7-ben szerdán. Az országgyűlési képviselő a Közös Nevezőben a beruházás mellett a makói fürdőfejlesztésről és az új agráregyetemről is nyilatkozott,…

Ha Shonda Rhimes visz elég könyvet a nyaralásra, el sem készül A Bridgerton család sorozat

Filmsor
-
 Ma 11:02Film

Julia Quinn, A Bridgerton család alapjául szolgáló Bridgerton-regénysorozat írója elég vicces sztorit osztott meg a napokban.

Lázár János: A politikai vandálok sem állhatnak a Tram-train beruházás útjába

A Rádió7 Közös nevező című műsorában Lázár János országgyűlési képviselőt kérdezték, aki beszélt a Tram-train jövőjéről, a benne rejlő lehetőségekről, a Hagymatikum fejlesztéséről és az új egyetemről is.

Több mint 4 milliárdot fizetünk, hogy legyen Magyarországon MotoGP-futam

A mostani közbeszerzésből kiderült, hogy tíz szezonra szerződne hazánk.

Egy más Diósgyőr egy ugyanolyan UTE ellen

Szerdán 19 órától hazai pályán játszik a DVTK extraligás női röplabdacsapata.