Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Európai Akadémia közleményben szólítja fel a kormányt, hogy tartsa tiszteletben az akadémiai szabadságot

HVG
-
  Ma 08:09 Kultúra

Az Európai Akadémia közleményében aggodalmát fejezte ki az Orbán-kormány intézkedései miatt, mellyel a Magyar Tudományos Akadémia működését akarják befolyásolni. Az Európai Akadémia szerint a kormány ezzel zavarja az akadémiai szabadságot.

Egy „fél” brazilja is lesz a PMFC-nek tavasszal

Bama
-
  Ma 08:02 Sport

A hat újonc között akad ismerős játékos is, s a piros-feketéknek lesz egy „fél” braziljuk is.

Jöhetnek az emojikkal felturbózott rendszámtáblák!

NLCafé
-
  Ma 08:02 Autó-motor

A betű-szám kombináció annyira uncsi, épp itt volt az ideje, hogy valakinek kipattanjon a fejéből a nagy ötlet.

Illegális lerakók felszámolására pályáznak Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Illegális hulladéklerakók felszámolására írt ki pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A dél-zalai város három helyszínt is megjelölt a pályázatában.

A budapestihez hasonlóan a párizsi Beefbar is elég extravagáns lett

Roadster
-
  Ma 08:00 Otthon

A páros a józanság és az excentricitás határán lavírozva játszottak a tervezők, miközben bőséges színekkel festették meg a Beefbar Parist,

„Magyarországon valami elmozdult a félelem felé”

Magyar Hang
-
  Ma 08:00 Kultúra

Ahmed Amran jemeni származású geofizikus-mérnök magyarul írja novelláit; nyelvekről, kultúrákról és szorongó lelkekről kérdeztük.

Itt a Samsung brutálisan drága félbehajtható telefonja, a Galaxy Fold

A Samsung szerdán végre teljes egészében leleplezte nagy érdeklődés övezte Galaxy Fold eszközét, ami teljesen új kategóriát teremt a mobilpiacon. A cég új termékét ugyanis kijelzője közepén félbe lehet hajtani - ez pedig teljesen új leehtőségeket nyit meg a multitasking, a fotózás és a videózás, de még a játék terén is.

Teljeskörű felújítás a Völgy és az Ősz utcákban

TelePaks
-
  Ma 07:59 Belföld

Megkezdődik az Ősz utca Hunyadi és Temető utcák közötti felújítása, valamint az Ősz utcába torkolló Völgy utca rekonstrukciója. A kivitelezésről szóló szerződést a napokban írta alá Szabó Péter polgármester és Szűcs Zoltán, a munkálatokat végző Amalfi Hungária Kft. ügyvezetője.

Klinikai vizsgálatok: az államnak is lenne feladata

Magyarországon néhány éve még kiemelkedően sok klinikai vizsgálat zajlott, ám számuk csökken. A trendfordító javaslatokról a PharmaOnline ír.

Volt felesége és sztárok is elbúcsúztak Andy Vajnától

Az Egyesült Államokban is eltemették a filmproducert.

Felvásárolja a Coca-Cola a Bambit

Több száz millió euróért veszik meg a Bambit. Átveszi a Coca-Cola Hellenic Bottling Company a vezető szerbiai édesipari vállalatot, a požarevaci Bambit a Mid Europa partners londoni székhelyű beruházási alaptól – írja a vajdasági Magyar Szó. A tranzakció értéke 260 millió euró (317 forintos euróárfolyam mellett 82,4 milliárd…

Felmondott az érsebészek fele a veszprémi kórházban

A Csolnoky Ferenc Kórházban rövid időn belül megfeleződött az érsebészek száma, miután a hat szakember közül hárman jelezték: távoznak. Az osztályvezető főorvos is köztük van.